Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
silvi_2005 spune:
Moni sa stii ca si sacoul arata bine la blugi bineteles ca enorm de mult conteaza ce blugi ai. Trebuie sa fie clasici si drepti.Eu nu am purtat blugi decat f rar inainte dar de cand cu bb ii port mai des ca impingand la carucior...ce sa port, mai ales ca trebuie sa il car in lift si sa-l salt 3 trepte
. Cta despre tinuta de "director" f bine iti va prinde un costum sacou si fusta(daca gasesti 2 piese si cu pantalon si mai bien) negru, il poti combina si asorta cu f multe
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Maraki sunt deacord cu tine dar cred ca in anumite situatii e importanta si tinuta, face in asa fel incat tu sa reprezinti ceva.Si e bine sa ai o oarecare prestanta si din punctul asta de vedere.
Sa va zic un bac tare: Dumnezeu il face pe barbat si mai apoi pe femeie.Se uita si isi admira creatiie si zie prividu-l pe barbat:perfect asta da lucrare.Se uita apoi la femeie si zice: tu trebuie sa ta mai machiezi putin.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
SILVI am costume si deux pieces sau taioare pantalon dar mai subtiri.De iarna am doar o fusta nou noutza,ca n-am apucat sa o port,neagra,lunga pana la glezne si mulata,crapata in spate ... In rest le-am donat pe toate
desi imi erau multe bune.Pur si simplu m-am enervat ca numai ocupau loc in dulap,tot nu le purtam
Am un deux pieces albastru cu fusta pana la genunchi care ar merge acum,cu cizmele alea,dar tare mi se pare ciudat sa ma echipez iarna asa ... ar trebui sa port un palton lung ... eu am un cojoc trei sferturi negru,cu blanitza ciufulita la maneci si guler,in rest doar geci sport.Ba mai am un palton lung,cred ca e pe la socru-meu pe undeva
dar nu prea e genul meu.
MARAKI apropo de secretare sexy .La firma asta italiana "sora" cu cea la care merg ,directoarea economica e grasutza si dragutza,iar secretara e durdulie de-a dreptul,cu niste
enorme si cu bluza mulata pe burtoi 

dar simpatica foc ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Stiti de ce nu ma machiez eu? Ca dupa aia arat prea bine si cand nu ma mai machiez se sperie lumea
La ce fatza palida sunt e de intzeles
Pai cand am venit de la mare intr-un an,proaspat bronzata bine si m-a vazut Enrico,fostul patron, a zis ca de ce nu merg si iarna la solar
?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/detail?.dir=a865&.dnm=81d6re2.jpg&.src=ph
Cam asa ma echipez eu la birou acum.Doar cand era patronul acolo si veneau oarece invitati sau comisii,sau aveam de mers la banca,finante etc. ma echipam in taioare pantalon sau chiar cu fuste,vara
.
SILVI d-na consiliera de imagine,astept critici si sugestii.Vreau o sugestie cum sa par mai grasa
ca am ajuns iar la 52 de kg cred,nici nu m-am mai cantarit de vreo 2 saptamani de groaza
Doar ca mi-a zis husbandu ca stau blugii pe mine ca pe gard intr-o dimineatza - sunt aia cumparati in primavara mairmea 31,cred ca o sa continui cu aia ce imi erau atunci cam stramti,marimea 29,daca nu ma refac 

Mi-am luat ieri si o cutie cu multivitamnie - a dat Ghitza doua sute de mii si ceva pe ele,ceva elvetiene
ca m-a pus naiba sa il trimit pe el 
Vad ca tot singura aberez,dar e de intzeles la ora asta...
Cred ca husbandul inca mai spera 
MONI
de
silvi_2005 spune:
Moni e absolut ok sa porti costume subtiri si iarna, mai ales al birou.Doar vei merge cu masina.cat despre cojoc nu pot sa iti spun decat ca se poarta, baga maine o poza sa-l vedem.e si aiurea sa iti iei costum gros si sa stai in biroula 25 de garde o zi intreaga.Eu zic sa incerci sa te machiezi macar la serviciu o saptamana si asvezi cum te simti, un machiaj usor, nici eu nu ma machiez strident. Cred ca o sa te simti excelent si Ghita va mustacii cand te va vedea,
.Si eu am perioade in care nu ma dau decat cu crema de fata si cu un glos lejer dar tot e ceva...![]()
silvi_2005 spune:
Moni esti tare draguta si sic in poza aceea.Daca aici vrei sa porti ceva mai bussines nu-i greu de facut asta.Mi ales tu care esti asa de slabuta si ai un corp de manechin...vei arata trasnet.Eu la birou mergeam cel mai adea al costum daca aveam de intrat in instanta daca nu mergeam al pantalon sau fusta si un pulover sic, iar vara fusta sau pantalon cu sacou cu maneca scurta( cu o bluza sexy pe sub el
)
monica70 spune:
SILVI cu cojocul ala e o istorieeee .... L-am luat acum 4 ani cred,atunci inca nu incepuse moda asa ca acum,abia se lansa.Si am iesit la cumparaturi cu o fosta colega ... si cand l-am vazut mi-a picat fatza,doar ca pretzul era pe la 2 milioane
si nu imi permiteam,dar nu-mi luam ochii de la el.Pana la urma m-a convins colega-mea sa il iau si m-a mustrast constiintza o buna perioada.Da' s-o vedeti pe mami ca era sa lesine cand m-a vazut cu flocii aia la maneci
dupa ce ca am dat atat pe el!
Si ca sa fie mai dragutz,am ochit saptamanile trecute niste cojoaceeee ... super super super 

Doar ca sunt la 7 milioane 

N-am dormit bine noaptea aia si e magazinul aci langa blocul meu,intru des,mai bine nu le vedeam 

MONI
de
silvi_2005 spune:
Moni sa pui o poza si cu cojocul tau sa il vedem.Eu tot visez la un pardesiu de piele negru
nu stiu cat o sa mai visez dar tot mi-l iau eu pana la urma
sper as nu fiu la pense si sa imi iau marimea 52![]()
Acum ma retrag si eu la culcare, sper sa nu ne injure fetele maine cand vad ce au batut campii "mamicile"![]()
monica70 spune:
Pai o sa ma machiez,ca la mine machiaj inseamna gloss de buze (eventual ruj
da ' cum halesc tot timpul nu tine
)si un pic de fard pe la ochi
Nu mi-am pus fond de ten de cand sunt si nici n-am de gand.Iar rimel mi-am pus de proba
Nu prea merge ca am lentile de contact si oricum am gene negre corb si destul de lungi,deci nu-i musai rimelul. Ce sa mai pun? Bujori in obrajiori
?
Ma tund si imi bag suvitze pe firele carunte
?
Sa ma vopsesc
![]()
?
Vaaai m-am tuns acum 3 ani scurt,pana la umeri,Tunsoare "bob" sau cum ii zice si m-a shamponat roscata.Si cum am par natural,mi-a pus aia niste gel de am iesit ca o oaie creazta scapata in bulion. A doau zi am avut drum la finantze si tot la doi pasi ma oprea cate un tip tinerel in costum sa ma intrebe daca ma poate ajuta cu ceva
Nici daca eram blonda nu aveam asa succes 
MONI
de