Cartiere rezidentiale in lucru

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am citit ca vor creste preturile la apartamente cu pana la 20%, si la cele noi si la cele vechi. Mi se pare o aberatie pentru ca si acum preturile in Bucuresti sunt mai mari decat in alte capitale europene.
Oricum, asta pe mine nu poate decat sa ma avantajeze pentru ca pretul apartamentului pe care l-am contractat ramane fix si inca am un apartament vechi de vanzare...

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

De cartierul"San Remo" din Snagov stie cineva ceva? M-am uitat pe site-ul lor dar tot nu l-am localizat, am fost si in zona si tot nu am vazut sa se construiasca undeva pe la Astoria, cum spun ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

De cartierul"San Remo" din Snov stie cineva ceva? M-am uitat pe site-ul lor dar tot nu l-am localizat, am fost si in zona si tot nu am vazut sa se construiasca undeva pe la Astoria, cum spun ei.

Am sunat, am aflat
mai sunt de vanzare 5 vile
- sc- 270 mp
- teren 750 mp din care comuni 150 mp;
- pret casa 900e mpc*270 - 243.000 eur
- pret teren 90e*600 m - 54.000 eur

pret total aprox 300.000 eur
casa are structura clasica din caramida+beton;centrala termica

Si am inteles ca este gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ok, dar unde? As vrea sa le vad la fata locului, sa vad cum se lucreaza. Am mai fost undeva unde ziceau ca au o echipa de 40 muncitori, iar eu la fata locului nu am vazut decat vreo 3, care nu aveau nici un chef de munca, si cand am intrebat de restul au inceput sa o scalde..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Crixia nu stiu pe nimeni care a cumparat la Tomis Plus dar cunosc pe cineva care lucreaza acolo.
Ce te ar interesasa mai exact?

mada

Mergi la inceput