Cartiere rezidentiale in lucru

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:

www.residenz.ro
imi plac la nebunie schitele apartamentelor

nicoleta, merci pt. site! dar nu ma prind cum sa aflu cat e mp?
e bine gandit complexul,imi place
eu chiar lucrez la heberger,care e firma de consulting aici,nu contracting ca in romania si am incredere in ei,sunt renumiti pt. calitatea lucrailor si respectarea termenelor
stie cineva daca pot face credit in romania daca traiesc si lucrez in alta tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by ache

[quote]
www.residenz.ro

stie cineva daca pot face credit in romania daca traiesc si lucrez in alta tara?

Trebuie sa ai buletin de Romania, am intrebat eu ptr. niste prieteni. In rest nu conteaza daca obtii venituri din strainatate.

Sa il ajutam pe Alexandru

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin73 spune:

Despre Rose Garden stie cineva ceva? Este complexul care s eva construi pe Sos Colentina, in locul fostei fabrici Suveica.
Ma intereseaza planurile apartamentelor si preturi. Pana acum nu am gasit decat stiri. Nu am nici macar un site al lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ache caut mailul cu preturile lor
da-mi adresa ta de mail

Mergi la inceput

2 camere - 83433 euro (min) - 94142 (max)
3 camere - 114.698 - 146.722
4 camere - 161.501 - 297.099

preturi minime asi maxime fara TVA pt fiecare tip de apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

nicoleta si anda, si merci mult
va rog,daca e cineva interesat de residenz si merge sa vada macheta sau stie mai multe decat scrie pe site, sa posteze si aici
din pacate nu ma pot deplasa in romania acuma
nicoleta,o sa-mi activez mail-ul oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

buna
ce stiti de comuna Pantelimon ifvov acum cica se cheama oras Pantelimon oare v-a intra in sec 2?? se v-a moderniza se vor construi noi case?
va multumesc si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Dana d felicitari pentru alegerea facuta. Cred ca Noor este unul dintre cele mai bune cartiere in constructie la ora asta.
Si noi suntem foarte interesati sa achizitionam un apartament asemanator. Poti te rog sa-mi dai mai multe detalii (in private) despre agentie, comisioane, costuri acte notariale, costuri ap, suprafete utile, termene de plata sau orice altceva consideri ca ar fi important de stiut legat de acest contract?

Mii de multumiri!

Poze Rares

Mergi la inceput

ache, da-mi mailul tau ca sa-ti trimit intreg pdf-ul primit de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by ionelaf

buna
ce stiti de comuna Pantelimon ifvov acum cica se cheama oras Pantelimon oare v-a intra in sec 2?? se v-a moderniza se vor construi noi case?
va multumesc si succes

ionelaa

Am fost eu sa vad inainte de craciun niste case acolo.Daca stii unde este ferma Pantellimon...este un camp mare pe care se construieste un cartier de vile. Mi s-a parut destul de mic pretul la case.Am vazut o casa care avea in jur de 150 mp si teren cam 5-600 si costa in jur de 160.000.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput