candida albicans
![](images/user_woman.png)
Salut! A avut cineva candida albicans? Sunt o prospata mamica, am un baietel de 4 luni jumatate si dupa nastere m-am ales cu o secretie care ma sacaie. Am fost la medic si in urma analizelor efectuate m-a diagnosticat cu vaginita candidozica. Mi-a prescris un tratament cu lomexin 600 ovule (cate 1 la 3 zile) si nu m-am vindecat. Ce sa fac? Cum ma pot vindeca? Sa mai continui tratamentul sau stiti alte remedii? Ce ati auzit de Macmiror complex 500?
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Maryion si eu am avut probleme cu o candidoza acum de curand, insa am facut tratament cu Lomexin ovule (la fel, 1 la 3 zile ), 2 ovule au fost suficient sa ma fac bine. Am refacut analizele si sunt ok acum. Tot timpul tratamentuluim-am spalat zilnic cu apa cu bicarbonat si cu ceai de galbenele (extern bineinteles). Insa cred ca cel mai bine e sa mergi din nou la medic, orice tratament facut aiurea poate da o imunitate, si nu mai scapi de ea in veci. Bafta si sanatate!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maryion spune:
Multumesc Madau pentru raspuns. Eu am introdus 3 ovule si nu m-am vindecat? Adica tot am secretia aceea urata. Nu am repetat analizele. Doctorita mea mi-a spus ca daca nu ma vindec sa continui cu ele, dar au am facut o pauza. O sa imi cumpar iar 3 ovule si sper sa ma fac bine.
Falcute spune:
Buna Maryon,
si eu am avut probleme cu candida acum 4 luni.Eu am luat Macmiror unguent(cu aplicator intern) si pastile cam 12 zile.Si mi a trecut.Nu am mai avut nici o problema de atunci.Mie doctoritza mi a spus sa mi cumpar numai lenjerie din bumbac, pt ca nu pastreaza umezeala.Vreau sa spun ca i am urmat sfatul si ma simt excelent.Am refacut analizele si sunt OK.
Plus ca eu preventiv fac 2 spalaturi vaginale cu irigatorul de 2 ori pe luna.Inainte de ciclu si dupa cu un amestec de ceai de pelin,cretisoara si coada soricelului in parti egale.Asa preventiv .
E f important sa nu abuzezi de irigator.Poti face candida si recidive de candida si de la prea multe spalaturi interne.
Bafta si multa sanatate iti doresc!
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by vulpitzayam
Eu am folosit Flagyl.Mi-a trecut cu un singur ovul.
My pictures
Flagylul contine ca substanta activa Metronidazol. Nici o legatura cu Candida. In schimb vindeca perfect Trichomonas.
Multa sanatate!
anky spune:
Ovulele Ginodaktarin sint cele mai bune.
Important! Incetati spalaturile vaginale
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
mama lia spune:
ovule Poliginax, tratament de 12 zile. la mine da rezultate. si spalaturi cu ceai de pelin in aceasta perioada
eu fac candida de cite ori iau un antibiotic....
Dory232002 spune:
Intreaba medicul de ovule Klion si crema locala Canesten.
Bafta multa !
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaR/NinaR.jpg)
NinaR spune:
Candida albicans, se trateaza cu Stamicin, ovule introduse de doua ori pe zi in vagin (dimineata si seara, inainte de culcare), timp de 12-14 zile. Sanatate!
Nina
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Candida albicans, se trateaza cu Stamicin, ovule introduse de doua ori pe zi in vagin (dimineata si seara, inainte de culcare), timp de 12-14 zile. Sanatate!
Nina
Sa adaug la ce a spus Nina
![](inlove.gif)
Daca e recurenta candidoza, inseamna ca exista un "rezervor" in organism, care de obicei este tubul digestiv, deci trebuie urmat tratament si oral, in acelasi timp cu cel local. Si partenerul. Nu e de gluma. Pe cit de usor se ia, pe atit de greu se scapa de ea.