Alta problema acum

Alta problema acum | Autor: korina

Link direct la acest mesaj

Multumesc fetelor care s-au gandit la mine si mi-au raspuns.
Acum sunt speriata pt ca aseara dupa dus am incercat sa-mi curat sfarcurile si am constatat ca au iesit cateva picaturi mici de tot de lapte.M-am uitat pe net si am citit cate ceva despre lactatia falsa care apare in probleme ale hipofizei,mai precis in cancer.Sper sa nu fie nimic grav. Laptele iese decat daca ma chinui eu sa-l scot,si abia ies doua ,trei picaturi.Dar si asa cred ca nu este normal.Nu sunt insarcinata,sunt in ultima zi de ciclu.Poate aveti idee de treaba asta pt ca sunt speriata.Va multumesc ca sunteti alaturi de mine .
Nu prea ma pricep cu afisarea mailurilor,nu cunosc procedura.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Si eu am patit tot al fel.
Am fost la medic si mi-a spus ca se intampla frecvent la tinere din cauza schimbarilor hormonale. Ca nu tb sa apas pe sani si sa ii las in pace.
Nelinistita, am mai mers la un dr acre m-a intrebat ce medicamente am luat. Luasem Metroclopramid si inca ceva pt stomac.Pe prospect scria ca pot da ginecomastie la barbati, dar nu pomeneau de tulburari la femei.Probabil dr a avut dreptate.
Dupa o saptamana scurgerile s-au oprit si sanii s-au dezumflat(inainte erau f tensionati).
Nu iti fa griji, atata timp cat lichidul secretat nu e cu sange, galbui-maro sau urat mirositor.

Si eu citisem pe DC despre prolactina, hormonul care are legatura cu hipofiza si imi faceam zeci de scenarii.In perioada aia am avut si niste atacuri de panica cumplite:tremuram,eram f trista, ingrijorata, nu aveam pofta de mancare,nu dormeam bine.
Daca vrei, poti merge la un dr, dar nu te stresa pt ca e f putin probabil sa fie ceva serios.

Cristina

Mergi la inceput