Pastila contra raului de masina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Votez pt emetostop! E super. De cand ma stiu am probleme cu raul de masina dar cu emetostop i-am venit de hac. Am mers pana in Grecia cu masina (mentionez ca am facut vreo 17 ore) si am stat si in spate si nu am avut nimik, chiar am mancat tot timpul in masina ceea ce pana atunci era imposibil. Trebuie luat cam cu 3 ore inainte de plecare dar merge si cu o ora inainte. Tine 24 de h. A functionat si pt mersul cu feriboat-ul care se legana de mai mare dragul.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Vomex - exista si pt copii si pt adulti (sub forma de sirop, supozitoare si pastile). Eu stiam ca se gaseste si in Romania.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cand nu conduc si eu am rau de masina. Si, daca nu incerc sa-l controlez (evit sa citesc sau sa ma concentrez la ce se intampla in masina) pot sa iau si mama pastilelor ca e degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Singurul medicament care m-a ajutat enorm a fost DRAMAVIT B6.La modul ca am dormit dusa, tot zborul, si nu am reactionat in nici un fel la turbulentele avionului...atat inima cat si stomacul au ramas la locul lor . Subst activa este CLORIDRATO DE PIRIDOXINA.
Sper sa-ti fi fost de folos.

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

si mie imi trece cu emetiral. il iau c-o jumatate de ora inainte sa plec si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Emetinul este foarte bun. Pe langa faptul ca este natural - contine ghimbir si nu stiu mai ce, are efect repede si sigur.
L-am incercat eu, iti spun din experienta.
Daniela

Mergi la inceput