Prichindei martie - aprilie 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 29
rrox3 spune:
Zuzu ce frumoasa e Sofi!!
M-am indragostit
Bubu ii tine companie fireste, gingas tare
E foarte haios fotoliul si mami microbista e o frumoasa
![]()
Multa sanatate mucosului mic!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
Multumesc pt sustinere fetelor,sunteti tare dragute

Rrox sigur ca ne vedem,chiar suntem tare nerabdatori.Mai vb sa stabilim detaliile![]()

Zuzu ti-am zis ce bestiala este Sofia in rochita cu imprimeu popular.A crescut si s-a facut tare frumoasa.Iar tu arati super bine
,ai slabit
.Bubu este un gingas si are niste outfituri super.Va trimitem un mare mare
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
raresionut spune:
Zuzu, am admirat pozele voastre, cred ca as avea comentarii la fiecare dintre ele: cu frumoasa si eleganta Sofia
, sa nu mai zic de mami ce bine arata, iar Bubu
sta cuminte la masa, si tati cum face bradul ....si matusa e frumoasa...

Daca nu i-a trecut cu picaturile de nasuc, poate incerci varianta propusa de rrox, cu aerosoli.Multa sanatate.
Tu cum te mai simti?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
andrruzza spune:
zuzule, ti-am admirat piticii. Acelasi Bubu zambaretz si dragalash
, iar Sifilina zambind seamana tare mult cu Bubu. E meserie fotoliu( sa ma scuze cui ii pica expresia in gat
) Am zarit un joc, cel care are ceva copaci(?). Ce este si ce stie sa faca?
Descrie si tu nitel ca sunt curioasa. Sanatate puiutilor, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebarea legata de picaturi.
gegea, ce frumos povestesti despre Daria si intalnirea ei cu Mosu', mi-a placut mult!
isteata si astept sa vad poze!
mamacita, sanatate lui Alex. Cred ca-ti faci si tu putin timp sa ne arati pozici, nu?
nino, tu unde ai disparut?? Ce face Alex?
roxx, inteleg ca Ioana este vorbitoare de limba romana, bravo
Sa ne povestesti mai des ca eu nu stiam ca vorbeste asa bine.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
zuzunaki spune:
Vai fetelor,ma coplesiti

uituca de mine,am uitat sa-i spun Alinei ca l-am vazut pe Rares "the devastator"
,o dulceata,ce mutrita face el de parca nu s-ar fi intamplat nimic![]()
andrruzza,
chiar ca nebunie cu fotoliul:acum isi bea lapticul in el,se uita la desene(up
)in el,s-au imprietenit ce mai!Eu initial vroiam sa-i iau setul de masuta cu scaunele de la Ikea(cred ca identic cu cel al ligiei),dar cand am fost sa cumparam mobila noua de perete pt sufragerie(ati vazut-o?am facut schimbari,am zugravit si peretele
))l-a ochit tac´su si n-am mai scapat de el ca vrea sa-l cumpere.Adevarul ca a fost un adevarat chilipir,de la 124 la 35 e
fiindca era piesa de expozitie,insa starea lui era perfect noua si nevatamata.Altfel nu eram nebuna sa dau atatia bani
revin cu povestea
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
andrruzza spune:
zuzu, da, da, am vazut mobila, foarte faina, am uitat sa-ti zic. Chiar m-am gandit la poza de anul trecut "Bubu in sufragerie" si mi-am dat seama imediat ca-s schimbari![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
zuzunaki spune:
Asa...
covorasul cu capacei,e de fapt un fel de gradina zoologica.E din gama Little People de la Fisher Price.Sa va zic ce face:covorasul are alfabetul(grecesc
)si pe fiecare litera un animalut.Cand apesi litera iti spune si litera si animalul si cum face acesta
Mai are si o cascada ,tot asa,cand apesi pe covoras in dreptul apei incepe sa bolboroseasca apa
E tare dragut,lui ii place,dar nu e innebunit,cu cartile are mai mult de-a face.
Mai vin ca Sofia urlaceste ,inca nu doarme si mai am si cele trebuincioase salatei de boef pe aragaz.
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
ligia13 spune:

Va multumesc frumos ca v-ati facut timp sa-mi admirati

flacaul, de care mi's tare mandra si m-am umflat un pic in pene la complimentele voastre!
Am vazut si eu poze dragutze cu Rares cel care a prins gustul devastarii pomului (Alina, apropo, bradul e artificial?) , am vazut si poze cu micutza Sofia , care e dragalasha rau
si cu Bubu cel simpatic!Zuzu mi-a placu mobila , f faina, si fotoliul lu Bubu de asemenea!
carmenduta, ti-am vazut blondul, care daca ma reti, acum ceva timp iti spuneam ca e ca o fetitza, acum pot sa afirm ca e un adevarat barbatel.
oanamaria altfel voi ce `mai faceti?
rrox, da ce vorbareatza e mica " paracioasa"
![]()
mamacita, sanatate lui Alexut, imi pare rau ca nu va puteti bucara in deplina lisniste de sarbatori si de concediu.
gegea, Daria da semne ca este o fetitza ordonata. Ceea ce nu pot spune inca despre Radu
, care inca are mania aruncatului pe jos jucariilor, sosetelor din sertare, sticlelor din dulap din bucatarie, si orice e pe masa.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
Cum maine nu sunt sigura ca mai pot intra vreau sa va doresc de pe acuma un An Nou fericit si plin de bucurii, cu multa sanatate si cu multa activitate pe forum![]()
tuturor!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
gegea spune:
carmen, andrruzza, tocmai ce am pus pozici "calde"... Am facut o selectie pentru ca nu am mai pus de tare multa vreme. I hope you like it! Le-am pus pe albumul vechi de pe webshots, ca vad ca yahoo-ul tot face fitze.
ligia, Daria e in contiuna dezvoltare de fixatii (nu e vina ei, a avut de unde lua gena cu pricina
), dar asta nu inseamna ca nu mai cotrobaie si prin sertare, ca nu imi ia la puricat poseta (cand nu sunt atenta, ca de obicei nu o las), ca nu isi scoate hainele din dulapiorul de jos si le incearca pe rand, fara a le mai aseza inapoi
, ca nu isi insira jucarii prin toata casa s.a.m.d. In proportie de 80% este o ordonata, seara punem impreuna carticelele si jucariile in cutii si cutiute, in rafturi si raftulete si dupa toata "munca" se autofelicita ("bavooo").![]()
zuzu, sanatate lui Bubu!
Adorabili sunt amandoi, iar Sofi este deja atat de expresiva si de zambareata, incat te inteleg perfect de ce ai spus ca e delicioasa.![]()
rrox, pupam carliontzata vorbareata! Abia astept pozele!
carmen, nu te mai necaji ca Rares nu e captivat sa imite animalele, probabil ca nu il fascineaza intr-o asa masura incat sa-si bata capul cu ele.
Slabiciunea pentru catei e prea mare si si are prioritate maxima, deocamdata. 
pisicuto, il pupam pe Matei cel cumintzel!
Pt urarile de An Nou, mai intru azi.
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei