visul...

visul... | Autor: ruscus

Link direct la acest mesaj

"am avut un vis,mergeam pe tarmul marii, la un moment dat mi-am intors privirea, pe nisip erau tiparite dooua urme de pasi, urma pasilor mei si cealalta era urma pasilor lui Isus, din loc in loc se vedea insa o singura urma... m-am dat seama ca aceasta coincide cu zilele negre din viata mea, am inceput sa reprosez:
-Doamne, ai spus ca nu ma vei lasa niciodata, dar m-ai lasat singura atunci cand aveam cea mai mare nevoie de Tine!
-Eu nu te-am lasat singura nici o clipa, vezi o singura urma pentru ca in zilele acelea t-am purtat pe brate!"

nu stiu cine a scris aceste minunate cuvinte de incurajre pe care am vrut sa vile impartasesc si voua.
numai bine

florina si mica minune Danny Thierry

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Am visat ca murisem. Dumnezeu si cu mine mergeam unul langa altul, lasind doua seturi de urme de pasi in nisip. La capatul drumului m-am uitat in spate sa mai vad odata toate urmele de pasi pe care le-am lasat in viata. Am observat ca in momentele usoare si placute ale vietii mele erau doua seturi de urme de pasi in nisip, dar in momentele grele ale calatoriei mele in aceasta viata era doar o singura urma de pasi. L-am intrebat pe Domnul: " Doamne, am crezut ca tu o sa fii alaturi de mine toata viata mea, atat in momentele bune, fericite, cat si in cele grele, dar vad ca in timpul momentelor grele este doar o singura urma de pasi. De ce ?" Dumnezeu mi-a raspuns: "Copilul meu, am fost cu tine tot timpul calatoriei tale, dar in momentele grele Eu am fost cel care te-am tinut in brate."

Parabola apartine Sfantului Augustin

- Adela &Julia -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

In fiecare zi ceva sau cineva iti poate aduce zambetul in suflet, multam fetelor...intamplator aveam nevoie de asemenea ganduri!

Raluca si Ilinca (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

SUPERB.
Asta ar trebui sa ne dea de gandit, nu-i asa?

Dumnezeu sa fie alaturi de voi.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Adela mi-au dat lacrimile.
SUPERB SI EU NU MAI AM CUVINTE.

Sa fim sanatosi cu totii.

Lacra si bb Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Doamne cat de frumos si sunt convinsa ca este adevarat.EL este alaturi de fiecara dintre noi.

Mergi la inceput