miere de albin

miere de albin | Autor: gabrielle74

Link direct la acest mesaj

cum se pune mierea de albin in ceai ,cand e ceaiul cald sau fierbinte?multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Eu pun mierea cand e ceaiul fierbinte pentru ca sa se topeasca ma repede. Nu stiam ca exista vreo regula.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

eu il pun in ceaiul fierbinte,dar si in ceaiul cald se dizolva

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Oricand; la copiii mici (peste 1 an) se pune in timp ce fierbe si se mai lasa putin pe foc pentru a diminua zaharul chiar daca e natural.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu stiu sigur ca in ceai fierbinte isi pierde din calitati si provoaca acele arsuri pe gat! Nu ati observat niciodata???

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

n-am observat diferenta, dar voi fi atenta de acyum incolo. Buna intrebare, oricum!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Si eu stiu ca nu se pune in ceaiul fierbinte ci doar caldut ca-si pierde calitatile si e ca si cum ai pune zahar normal. Daca-l fierbi, sigur numai are nici o calitate.
Eu i-am dat lui Bogdan miere de albine dupa 1 an. I-am facut proba, ca la orice aliment: azi o lingurita, miine doua, poimiine trei avind grija ca in zilele astea sa nu-i introduc nici un aliment nou. Am vazut ca nu sint probleme, dupa care i-am inlocuit zaharul din ceai cu miere.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri,mai astept si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu puneti mierea in ceaiul fierbinte!
Se dizolva foarte bine si in ceaiul caldut si ramane un produs cu toate proprietatile intacte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

La 39C enzimele din miere mor..se pierd..de obicei mierea nu se pune in ceai datorita faptului ca micro elementele existente in ea,o data ajunse in ceai {in dilutie} ,creeaza efecte homeopatice necontrolabile.E de preferat a SE consuma aseparat{intinsa pe paine sau pe stomacul gol numai dimineata..

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by mamy_taty

La 39C enzimele din miere mor..se pierd..de obicei mierea nu se pune in ceai datorita faptului ca micro elementele existente in ea,o data ajunse in ceai {in dilutie} ,creeaza efecte homeopatice necontrolabile.E de preferat a SE consuma aseparat{intinsa pe paine sau pe stomacul gol numai dimineata..

Mamy_taty, poti fi mai explicit/a, ca n-am inteles nimic. Ce-i aia "efecte homeopatice" si de ce se consuma numai dimineata? E prima data cind aud asa ceva...

Edit: Am gasit urmatoarele informatii:

Copiilor sub un an nu li se administreaza deloc miere de albine, acestia fiind extrem de sensibili la anumite microorganisme care se pot dezvolta in miere - e drept, in cazuri extrem de rare - si care produc boli grave (la care adultii sunt imuni). l Copiilor intre 1 si 3 ani li se administreaza 2-4 lingurite de miere pe zi, iar celor intre 3 si 6 ani li se dau 4-6 lingurite de miere pe zi. l Copiii peste sase ani pot consuma pana la 8 lingurite de miere de albine, adolescentii pana la 15 lingurite de miere (echivalentul a 70 de grame), iar adultii - 20 de lingurite pe zi (echivalentul a 100 g).

Va dau doua link-uri cu informatii despre miere, poate va ajuta:

Medicamentul vietii-MIEREA DE ALBINE (I)

si

Medicamentul vietii-MIEREA DE ALBINE (II)

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput