Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina cum sa ii dau masa la 9 daca ea se trezeste ba la 9 ba la 10...cam asta e buba.

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anis, daca ea la 10 mananca asa bine si fructe multe si cascaval si ceva carnitza, ai putea sa ii dai masa de legume cand se trezeste. Presupun ca asta se intampla cam pe la 16:30-17. Eventual incearca sa o pacalesti sa manance un pic mai tarziu, mai spre 10:30, 11 chiar (daca se poate, desi cred ca se trezeste prea flamanda sa mai astepte). Si din mesele de la 17 si 19 faci una singura, mai spre 20. Presupun ca atunci mananca un fel de gustari, chestii mai usoare.

Irina eu seara le dau iaurt cu cereale, biscuiti sau branza, cereale cu branza, branza cu smantana, orez fiert in lapte cu branza sau un fruct. Chestii de genul asta. Eu inca le iau cereale de alea praf care se fac cu apa sau cu lapte (pe cutie scrie de la 6 luni). Mi-e foarte comod sa fac diverse combinatii cu ele si lor le place.

Diana felicitari pentru nota, aparitia discografica si sporul la licentza! Bravo! Esti o super mamica si ai o domnisorica harnica la fel ca tine!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Yasmari esti de belea! Imi pare rau ca ai avut o zi asa proasta. Sper ca cea de maine sa fie mult mai buna.

Si eu le dau carti si jucarii in mana cand mananca si daca se agraveaza situatia dau drumul la TV pe desene sau pe muzica. Au unele melodii care le plac si cand se nimereste una de aia, bag jumate de castron in ei. Mereu zic ca o sa le schimb stilul de a lua masa, dar cand ii vad ce anemic deschid gura sau cum freaca din cap si dau din maini si nu vor nici macar sa guste ce le dau, ma las pagubasa de educatie.

Simona esti bine? Te asteptam la raport!

Eu maine am proiectata zi de curatenie generala. Parchez copii la bunica si incerc sa fac cat de mult pot.
Eu nu am intrat deloc in atmosfera de sarbatoare. Nu am pus nici o decoratie, nu am luat brad, nu ascult colinde,nu am facut nici o cumparatura, nimic . Anul asta s-au adunat cam multe chestii la final de am si ma simt ca dracu. Azi mi-a picat de tot moralul cand dupa o gramada de telefoane la firma, a catadicsit sefu' sa ma sune. in ultimele 4 luni am avut mai mule discutii cu el sa ma intorc la servici, dar mereu se eschiva cand venea vorba de salar. Azi cand am pus piciorul in prag, ca vreau sa stiu ca sa vad ce fac cu bona, am avut o discutie ciudata din care a reiesit ca eu sunt cea disperata sa ma intorc la munca pt nush' ce avantaje si ca nu e tocmai momentul cel mai bun, dar ca in marinimia lui, sefu' o sa gaseasca o solutie sa ma primeasca inapoi . Si ca ce il tot presez sa stiu ce e cu salariul, ca oricum asta e dictat de piatza. De piatza lui de acasa, cred .. ca la firma asta sunt cele mai mici salarii din oras in domeniu. Mi-e si rusine sa va spun ce salariu aveam eu acum 2 ani ca progrmator. Ma astept sa-mi faca o oferta de doi lei, din care sa nu am nici un avantaj material ca ma intorc la servici si sa imi tina o teorie din care sa reiasa ca imi face chiar o favoare. M-am sictirit puternic si sunt destul de hotarata sa imi bag picioarele si sa imi caut de lucru in alta parte.
Asa ca eu nu mai sunt prea sigura ca o tin pe bona asta, ca si asa nu imi placea foarte puternic si nici reactia copiilor nu era tocmai pozitiva.

Imi cer scuze ca v-am incarcat pagina cu problemele mele .

Faza: Rares in mijlocul casei, se bataia in ritmul unei melodii pt copii, Bianca venea cu un bibe de apa in gura. Se opreste in fata lui, ii intinde biberonul lui Rares pana la guritza, zambind. Rares il ia, Bianca ii pune manutzele in par si-l mangaie "mei-mei, mei-mei".

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Laura 25,Albinuzza,pisicut,irinaburgau,andr ea:Va multumim pentru urarile de bun venit

Bine v-am gasit!
M-am uitat la pozele voastre:aveti niste copilasi de-a dreptul Minunati..Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Mamy_taty, bine ai venit!!!!

Laura, ia testeaza putin piata muncii inainte de a te reintoarce la serviciul cel banos, poate da Dumnezeu si ai noroc de vreo oferta surpriza, asa, cadou de an nou!
hai c-am gasit sa va linistesc cu mincarea, sorry nu mai traduc ca mi-e somn, stiu ca toate intelegeti engleza

Between ages one and five, a child's growth is in a decelerated stage; that is, they have slowed down in growth. Since growth slows down, their need for calories subsequently decreases, which in turn leads to a smaller quantity of food ingested per day. Added to the decelerated growth is a burgeoning independence which limits the variety of foods your child is willing to eat ("finicky eater"). Rest assured that toddlers do not need as much food as you might expect because of this slowing down of the growth rate. Three small meals and two snacks a day (and some will eat a good bit less) will probably be enough to fuel even the most active toddler. Please realize, too, that finicky eaters are the rule rather than the exception.

Some toddlers are eating very few solids, or even no solids, at 12 months. This is not unusual and really depends on your child - there is quite a big variation. We like to see breastmilk making up the majority (around 75%) of baby's diet at 12 months. Some babies will be taking more solids by 12 months, but others will still be exclusively or almost-exclusively breastfed at this point. It is normal for baby to keep breastmilk as the primary part of his diet up until 18 months or even longer. An example of a nice gradual increase in solids would be 25% solids at 12 months, 50% solids at 18 months, and 80% solids at 24 months.

Some children take a little longer to begin taking solids well. Some of them have food sensitivities and this may be their body's way of protecting them until their digestive system can handle more. Others are late teethers or have a lot of difficulty with teething pain. At this point there is NOTHING that your milk lacks that your child needs, with the possible exception of enough iron. As long as his iron levels are within acceptable levels and when he does eat you are offering him foods naturally rich in iron, then you have plenty of time before you need to worry about the amount of solids he's getting.

All you need to do is to continue to offer foods. Don't worry if he's not interested or takes very small amounts. Your only true responsibility is what you offer, when you offer it and how you offer it, not whether or not he eats it. That has to be up to him. Trying to force, coax, or cajole your child into eating is never recommended. Continue to nurse on demand, day and night, and trust your child to increase the solids when he's ready. As baby slowly moves into eating more solids, your milk will fill any nutritional gaps nicely.

Va pup cu drag, Simona unde ne esti?

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Yasmari multumim de informatii. Imi pare rau ca ai avut o zi proasta. Felicitari pentru talentul oratoric! Asa frumos ai povestit ca nu m-am putut abtine sa nu rad, nu te supara.
Laura spor la treaba. Cat despre serviciu, cerceteaza oferta de munca din Piatra, poate ai noroc.
Diana, bine ai revenit, felicitari pentru nota la examen si CD-ul de colinde. Ne bucuram ca ne scri ce mai face mandra ta harnica. si mai asteptam vesti de la voi cand puteti.
Al meu are trei mese solide pe zi. Cam asa dimineata la 10-10:30 painica cu unt, cascaval, branza topita, cereale cu lapte sau ou fiert. La pranz (15-16) supica sau legume cu carnita. Pe la 20 mai mananca fructe sau branza cu smantana sau 4 Danonino. Cam atat, uneori intre mese mai mananca cereale, fructe si lapte cand doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna, mamici de bebici

Vad ca discutati iar problema delicata a meselor... sa va zic si eu:
la 6.30-7.30 bea un bibe de 250-270 ml
la 10.30 mananca fructe: 2 mere sau 1 mar si juma banana, sau 1 mar si piersica de la congelator, sau para romaneasca (nu-i dau de import ca anul trecut am patit-o rau cu ea, nici nu mai vreau sa-mi amintesc...)
la 13.00 200 ml lapte, ca de la 13 la 16 doarme
la 17.00 mancarica de legume cu carne, tot la blender, ca-i puturoasa la mestecat...
la 21.00 branza cu iaurt, sau iaurt cu biscuiti, sau sufle de dovlecei, sau budinca de spanac cu branza, sau cereale cu lapte, in functie de cum am timp.
Asta, in cazul ideal, in cazul real la fiecare 2 zile sarim peste masa de la 17 sau de la 21..., de , tine fata la silueta!

Iar cu mancatul, nu mai sta in scaun decat la masa de legume cu carne, in rest dupa ea prin casa...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Dede, ma bucur c-ai trecut cu bine de operatie si ai apucat sa te odihnesti putin. Cred ca deja esti in paine, cu norma intreaga la Medeea si Adi...

Pupici,

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an

Mergi la inceput

Diana, felicitari pentru nota si CD. Cum ii zice, hai, nu fi secretoasa...

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput

Fetelor, eu s-ar putea sa lipsesc cateva zile, dar pe caz de boala... a calculatorului: tre sa ia sotul laptopul la birou si sa-l doftoriceasca, ca-i virusat rau de tot. Stau cate juma de ora sa deschida un document in word sau pdf, ca sa-mi citesc cursurile... sper sa mi-l aduca repede inapoi, iar pana atunci va pupam pe toate, aveti grija de pitici, iar tu, Anis, mai tine printesa la caldurica, s-o aduci surioarei abia la anul...

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput