Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara mamici, bebelusi si viitoare mamici!
Am intrat sa va anunt ca pe data de 5 decembrie 2006, ora 20.50 la Cluj-Napoca s-a nascut Sorana, fetita lui carliema . A avut la nastere SA 10, 3 kg si 50 cm. E o scumpete care incearca sa suga de la mami laptic. Maine le va lasa acasa si va intra sa va povesteasca mai multe.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare gravidute, mamici si bebici!!!
Felicitari Chris80, Ank, Pet72, Ama.lia, Avdanaarhire si Carliema!!! Sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi, norocosi si mancaciosi, iar voi sa va refaceti repede repede!!!
Roxanica2006, multumim mult pentru incurajari!!! Eu o sa nasc prin cezariana cu rahianestezie... maine sau, cel tarziu, luni!
Azi am fost la control si nenea dr a spus ca este colul scurtat si e foarte probabil ca bebelina sa nu mai aiba rabdare pana cand se intoarce el (marti va pleca din Bucuresti la un congres, unde va sta o saptamana). In ultimele zile mi s-a tot intarit burtica si am avut niste dureri pe sub burta, ca la menstruatie. Maine trebuie sa ma prezint la ora 10 la spital si vedem, daca s-a scurtat colul mai mult decat azi, facem cezariana maine. Daca nu, duminica sau luni.
M-a cam luat prin surprindere, ca eu mai avea o gramada de treaba pe acasa, dar ma bucur ca o voi vedea pe bebelina.
Asiza, imi dai voie sa iau numarul tau din listuta, pentru a-ti trimite un SMS dupa ce nasc?

Teutz 37s5z Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari la mamici si burtici!
Felicitari Carliema si Dana sa va traiasca bbelinele sa creasca mari si sanatoase!!!!
Marcelac mult curaj!!!!!
Fetele vin si eu cu intrebari:
bebelusul meu are limba alba, incarcata, parca ar aveabucatele de branzica pe limbuta. si de multe ori cand il doare burtica scoate limbuta afara ... ca si cum il deranjeaza in gurita. a mai patit cineva ceva de genul asta? voi cum aveti limbutele?
cat despre nasucuri infundate. va dau un sfat... primit de la surioara mea... in loc de ser fiziologic mulgeti cateva picaturi de lapte intr-un recipient steril si puneti in fiecare nara cate 2 picaturi din lapticul vostru. desfunda foarte bine nasucul. eu asa fac si dupa aceea nu e nevoie sa scot cu pompita.
va pupic

Laura lui Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Irina_br, bafta multa duminica! Nastere usoara si refacere super-rapida, bebe sanatos si papacios!!!

Teutz 37s5z Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna mamici si burtici, imi e tare tare dor de voi, dar actele de la firma, actele copilului si printesa mica imi ocupa tot timpul si nu mai am ragaz macar sa postey odata pe zi, offfff

FELICITARI NOILOR MAMICI ANK999, si Chris80, refacere rapida si multa rabdare si sa aveti laptic pt bebeei.

Yagmur ti-a trecut starea rea? Eu tin pumnii stransi sa fii tare si sa iti revii

Dandusa nu vreau sa va tin in suspans dar pur si simplu nu am avut timp si saptamana asta a mai fost mama la mine dar de sapt. viitoare incepe serviciul si sa veyi chin atunci
...si apropo de colindatori si mie imi place sa ii primesc dar pe acei care colinda frumos

Felicitari si pt AVDANAARHIRE, sa iti fie bb sanatos si sa creasca mare si cuminte

In final raportez ca am fost si noi la dr mierciri si printesa mica a luat 300g in 10 zile, adica am ajuns la 4770g ca doar scazusem cand am iesit din maternitate, icterul nu e vindecat complet, si in rest e bine.

Pupicei si CUSCREI mele si sper sa reusesc sa pun poze in seara asta

mami si printesa Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
cum afli ascendentul?Parca este dupa ora la care s-a nascut,nu?Daca stii zi-mi si mie de Crinuta ,care s-a nascut la 14.25.Sint curioasa...,ca de zodie,clar ca este scorpioanca ,ca si Antonia.
FATIMA,
sa stii ca si mie mi s-a intimplat sa ovserv ca in unele zile este muuult lapte,da pe afara si umplu pompa dupa ce am alaptat,dar alteori...nu reusesc sa fac nici jumatate ,dupa ce am alaptat.Acum ii dai numai piept?
RALUMAT,
bine ai revenit pe la noi,te-ai chinuit si tu ca si noi cu epidurala asta...,bat-o vina,ce sa-i faci...,daca stiam...,nu-mi mai faceam nika si de banii aia ii luam lui bb ceva,asta este!!!Multumim de pontul cu pernuta,DIANOCICA,avea nevoie mai mare in perioada asta ,la noi s-au mai dus cit de cit!!!

CARLIEMA,FELICITARI ,SA VA TRAIASCA!!!

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura si Antonia mea a avut limbuta incarcata si am cumparat de la farmacie ... glicerina boraxata ... si dupa fiecare masa ii puneam 2 pic. pe limbuta si in cateva zile i-a trecut.

Chris80, Ank, Pet72, Ama.lia, Avdanaarhire si Carliema FELICITARI sa va creasca mare bb-ii si voua refacere rapida.

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laura_13-mie pediatra mi-a dat "glicerina boraxata" pt.a curata limbuta infasor pe deget pansament steril pun glicerina si ii curat limbuta

Carliema-felicitari,sa-ti traiasca

Cleomoni- astept pozele cu printesa grasuna

Lorym-mami tu unde esti?esti bine?nu ti-e dor de noi?hai zine ce mai faceti voi,cate kg are bebelina

Kokorina- de Sofhia si Pascal le-am salvat pozele si ii tot admir,sunt asa de frumusei si dragalasi ce se pupa ei nu ai treaba

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAURA,
noi am luat de la farmacie glicerina si fase sterile si la sfatul medicului pediatru...,infasor fasa pe degetul aratator si curat limbuta cu glicerina.Cica asa trebuie...
CLEO,
nu-ti face griji,ne place sa ne tii in suspans..Cind ai tu timp,te asteptam ,am trecut si noi prin perioada asta...

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A nascut Marcela!!!!!

A nascut prin cezariana cu rahianestezie o fetita frumusica foc, 3900 g!!!!

Marcelino, sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa, sa aiba o viata fericita!!! Iar tu sa te refaci repede si sa vii acasuca in camera voastra din povesti!!!!

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput