LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uf fetelor...plang, plang, plang si tare rar mi se intampla lucrul asta. Am vazut filmuletul de la semnatura Cristinei26 al carui baietel Paul a murit ( acum ceva timp) si m-a impresionat teribil!!! Ce nedreapta e viata cateodata...
Mai vroiam sa ii raspund lui Roxi despre day care dar o las pe maine!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Fetelor, multumesc din suflet pentru urari si pentru ca ati fost alaturi de noi!

Uffff, am facut 1 an. Am avut una bucata copil marait si razgaiat, de abia a reusit nasa sa-i taie din par (azi mergem la ciufolici sa ne schimbam look-ul ca nu se mai poate), de abia a stat sa-i rupa turta. A ales de pe tava rujul, foarfecuta si seringa. A fost ok, dar super obositor, cu intins de masa, strans de masa. Sambata ne mai asteapta o tura, dar cu prietenii nostri care nu se formalizeaza la mese intinse si alte chestii.

Cam atat ar fi in rezumat, am o gramada de treaba prin casa asa ca trebuie sa prestez.

Multumesc din suflet inca o data pentru ca sunteti aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am deschis subiect de LMA pentru Anastasia a Salisei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna dimineata!

Anda: m/am distrat de minune la relatarea despre pireutzuri si mc donalds. Faza e ca ne regasim acolo si noi! Traiasca blenderul!

Sti ce as vrea sa te intreb? Dc nu/s prea indrazneata si ai timp! Nu imi faci si mie astrograma? Pt Aron si mama?
Aron e pe 20 dec 2005 n la ora 15.40 marti
eu: 5 sept 1979 n la ora 11.30 - 12.00 miercuri
PLS. Dc ai timp.

Ripley: esti super! Bravo Bravo Bravo!
Am fost ff impresionata!

Fetelor, imi vine femeia la curatenie! Pt prima data! Asa ca o tulesc! Am facut progrese. Bona nu dar femeie la curatenie da. Tot e ceva!
Asa ca poate mai intru dc am ragaz!

Va pup pe toate!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

schimb scutecul!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!

Mergi la inceput