LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Silvia.Ma enerveaza pe mine rrrau ca nu-s pe-acolo.Aici e pustiu tare.
Ioana ai dreptate.Da tot vreau sa il vad bagind la ghiozdan

Sa va intreb ceva.Altceva in afara de boli.Ca probabil v-ati saturat.Cum tineti in casa copilul? Incaltat cu ceva sau doar cu ciorapei mai grosi.Intreb in perspectiva faptului ca da de isi da si T drumul si face primii pasi.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

CristinaN, ai dreptate cu suferinta celor care nu pot avea copii. Io mi-am aruncat un ochi - si nu trebuia - la un subiect despre pierderea unei sarcini si m-am ingrozit cata suferinta este in lume pe aceasta tema. De-aia sunt norocoasa ca o am pe Maria si numai ea imi tine moralul sus indiferent de finalitatea povestii de-acum.
Leea, te cred, ca si io vroiam sa o vad ca mananca:)

Nu merge nici photos.yahoo nici webshots si nu pot descarca poze

Am citit cate ceva despre experientele unor mamici in ale intarcarii si mi s-a cam ridicat parul pe spate.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fetelor dati-mi o idee, am un vecin care asculta muzica la maxim.....nu mai suport, vibreaza podeaua sub mine, ce pot sa fac in cazul asta
I-am zis ca sun la politie si mi-a zis ca nu are ce sa ii faca, auzi ca e legal...da de unde domne asa ceva.in afara de politie pe care cred ca o chem inutil, ca la usa astuia nu e prima dat cand vin, ce altceva mai pot face????

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

roxi, nu chemi politia degeaba; la noi vin in 5 minute si la miezul noptii; prima oara ii atrag atentia, pe urma ii trantesc 10 mil pt tulburarea linistii publice. poti sa faci si o plangere scrisa, caz in care il cheama la sectie sa-l intrebe daca a surzit cumva sau ce are.
daca nu crezi ca te rezolva astia de la politie, atunci fa-i si tu sicane, gen o guma de mestecat lipita pe sonerie pe la 3 dimineata, o scobitoare in gaura cheii cand nu-i acasa, etc. daca e baietas istet, se prinde el; numai ca esential e sa nu-l ameninti, ca sa nu se prinda ca voi sunteti, atunci va face la fel ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxi cheama Politia ca ii da amenda, plus ca asa cum ti-a zis si Dienuta poti face o plangere scrisa, o duci la sectie sa-ti dea nr de inregistrare si sunt obligati sa o rezolve. Primeste in mod sigur amenda, asta garantez, si nu una mica

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea cand omu' e cu gatu', nu prea are chef de solide. Cand tuseste la fel. Asa ca eu zic sa-i dai mai mult lapte si mai ales iaurt zilele astea, (si pt ca ia antibiotic).

maria multumim pt research-ul cu UHT-ul.
Deci in conditiile date, tot UHT-ul e cel mai bun.

ilenuta bine ai trecut pe la noi.

ioana n-ai pe cineva sa te ajute sa nu mai urci - cobori copilul de tz ori pe zi 4 etaje?

Tania felicitari pt papica dar mai ales pt noaptea intreaga!
Dar borcanase din cele 8+ luni (care contin bucatele mai mari) mananca Stefanelus Papa-Pasatus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

filmul cu amalia mancand singura jambon este la semnatura? mai, eu ori nu citesc atent ori nu mi se afiseaza unele mesaje, parca sunt in zona crepusculara, de cateva zile observ ca uneori vorbiti de lucruri (ca raspuns) pe care io nu le-am citit in mesajul nimanui...hmmm, e ceva putred la mijloc.

dupa ce se culca nic ma apuc de TREABAAAAAA PT ZIUA COPILULUIIIIIII. adicatelea ce pot sa fac de acum si sa "ramana" proaspat pana sambata...am super treaba si pacat ca aveam chef de 1-2 astrograme:)) pe cuvant ca nu fac misto, stiu ca n-am mai facut demult, sper sa nu-mi treaca cheful cateva zile. am mai zis parca, urmatorii bebei pe lista sunt ai bubeimara si ai roxiei (ce genitive doboratoare am construit...)bubamarei si roxisialexiei adik...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am uitat sa va spun, ieri cand am fost cu Mihai la dentist am intrat si in biserica , am impartasit fata si am aprins lumanari.Ma bucur enorm pentru ca-mi doream demult dar nu am reusit sa ajung (se trezeste tarziu Bianca). Voi la ce ora mergeti la impartasit? In ce zi? Ca mie preotul mi-a spus sa merg duminica pe la 9,30-10.

Roxi , la ce ora da muzica tare? Ca la noi e un pusti care da mereu muzica tare, au chemat si politia vecinii dar nu i-au facut nimic ca cica nu e la ora la care sa deranjeze.Ca nu e ora de odihna.Acum nu stiu ec sa spun, totusi cheama politia poate rezolvi ceva, macar il sperie putin.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda baga mare cu astrogramele cand apuci ca io-s fana.
Vezi, nu-l uita pe Andreias-Ardeias, era de mult pe lista si uitat acolo; Mai precis dinainte de Magna Pausa Angajatum a ta. (adica pauza de astrograme cauzata de intoarcerea ta la servici.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

anda baga mare cu astrogramele cand apuci ca io-s fana.
Vezi, nu-l uita pe Andreias-Ardeias, era de mult pe lista si uitat acolo; Mai precis dinainte de Magna Pausa Angajatum a ta.

nu uit

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput