** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 19
mica0307 spune:
Iri da unde ai gasit caruciorul Inglesina ca e foarte ok?
Vali nu te mai speria.
Mica
17 
Poze
dianalaura spune:
Salutare fetelor! Ce harnice ati fost... N-am mai intrat de ieri de la amiaza.. si acum am avut de citit 8 pagini mari si late... Bravo voua!
Mica, felicitari pt fetita!
Abia astept si eu sa vad ce imi aduce mos Craciun.. pe 20 sau 21 ma duc la ecografie! Chiar acum o sa sun sa ma programez la o ora exacta.
Sobi, bine ai venit in randul mamicilor de mai - iunie!
E nasol putin la inceput ca iti sunt moderate mesajele, dar doar primele 10, sa stii! Asa ca hai si scrie repede repede cat mai multe!
dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat
mica0307 spune:
Dianalaura unde ati facut nunta? De ce ati avut si voi lumanari in biserica? Totul a fost albastru la nunta voastra
. Sunt curioasa ce va fi bebe: baietel sau fetita.
Mica
17 
Poze
ralucami spune:
Iri chiar ieri vb cu fratele meu si imi zicea de chestia asta cu trusoul lui bb. Si chiar il intrebam daca trusoul asta e doar bani sau si obiecte. Ca daca e vb doar de niste bani, pana la urma isi strange omul hartiile, sta la niste cozi si tot reuseste sa isi ai dreptul! Dar la faza cu obbiecte chiar ca e rasul-plansul: sigur iar or sa se faca o groaza de misculatii cu firmele care vor furniza obiectele, sigur se incarca preturile ( or sa puna 2 salopetele si 1 crema - 1 mil jumate
si lista poate continua.
Didi am pus un mesaj la fetele din Jp. Merci mult de sugestie!
Da , si mie mi se par super importante obiectele astea doua: carutul si patutul si de-asta nu sunt dispusa sa fac rabat de la calitate caci la urma urmei e pt copilul meu.
Vali eu nu stiu ce sa-ti zic ca sunt mai mica decat tine (am aproximativ 14saptamani). Pana acum eu nu am pus nici 1 kg, de-aia port in continuare hainele pe care le am in sifonier. In schimb recunosc ca-mi vine sa mai deschid cate un nasture de la pantaloni cand mai manac. Si seara ma simt mai balonata, dar dimineatza sunt fresh.
Si inca o chestie: nu am burtica, dar nu mai suport nimic sa ma apese pe ea ( chiar si elasticul de la pantalonii de pijamale ma deranjeza).
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
piticasigogosica spune:
Mica pe al meu l-am primit din Italia pe comnada,dar am vazut(la vremea respectiva) si aici la magazinul CHICO de pe bd.Decebal;
E posibil sa aiba si acum Inglesina,modele noi.Mai e un astfel de magazin si in Cora (Pantelimon);
Vali5 nu te speria,contractiile sunt normale in sarcina,adica uterul se intinde mai e si diconfortul de stat in anumite pozitii.Cat despre ce simti,inteleg,peste zi te balonezi mai ales daca si mananci.
Nu e de rau,de ce sa te sperii,numai sa fi atenta si daca sunt dese si dor sa iei no-spa!
Tin minte ca docotita imi spunea ca burtica trebuie sa fie "moale" in sarcina.Adica nu flasca,ferma in sensul ca se simte consistenta,dar nu sa fie tare.Acele umflaturi pe dinauntru sunt contractii,dar nu e cazul sa te sperii!
poze
Iri +15 si Iris
Vali5 spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri
! Daca nu ma doare burta nu o sa ma stresez absolut deloc si cand merg la dr ii povestesc ce simt. Trebuie sa fie totul ok! ![]()
piticasigogosica, m-ai linistit.
Acum am inteles despre ce fel de contractii vorbesti. Nu stiam ca daca se intinde uterul se numesc tot contractii
. Asta e, am de invatat multe, noroc ca va am pe voi zi de zi. 
Valentina
18+
Poze
dideip spune:
Fetele, se apropie ora de plecare de la serviciu. Va doresc o seara placuta si fara batai de cap.
Paula
18+
[url="http://community.webshots.com/user/dideip]poze[/url]
Cheburashka spune:
Buna dragele mele,
hai ca nu ne-am mai auzit de multa vreme...
Ce e mai aveti nou? Eu am citit cam de pe la pagina 5, caci ati scris nu gluma!
Am si eu sa va transmit o informatie utila, sper: vineri la Romexpo se deschide targul pentru copii KIDEX, unde vor prezenta mai multe servicii si produse: pentru ingrijirea sanatatii, centre de pregatire pentru nastere, centre de recuperare dupa nastere, vestimentatie pentru gravide, articole de imbracaminte pentru copii, puericultura mare si mica, agentii baby-sitting, alimente, jocuri si jucarii, firme de asigurari, mobilier si accesorii (decoratiuni) pentru camera copilului, presa pentru copii, spatii de joaca, magazine on-line, gradinite etc.)
Sper sa gasesc ceva dargut pentru gravide si poate imi iau si eu niste detalii de contact pentru patut, carut, alea-alea... caci prin aprilie nu stiu cat timp o sa am sa alerg prin magazine.
In rest vroiam sa va intreb daca mai e cineva la doctorul Parvu, de la Elias si ce parere aveti despre el. Trebuie sa recunosc ca pentru echo si consult merg la Medical City, unde e foarte dragut, dra destul de scump! Pentru morfologie am de trim. I am platit vreo 390 RON. La voi cat a fost?
In rest am facut si triplu test la Medicover. E foarte ciudat ca doctorul m-a trimis cu echo morfologie trim I, facuta in sapt 13, si eu aveam deja 18 cand m-am dus la triplu test. O fi oare relevanta, in cazul in care eu am citit pe net ca trebuie sa fie o echo foarte recenta? La voi cum a fost?
Cred ca sunt ultima care nu stie sex-ul copilului.., caci echo fac abia pe 20 decembrie! Dar nu mai e mult pana atunci!
Va tin la curent cu ce mai aflu! Astept si de la voi informatii utile, caci deh... unele dintre noi, vor fi mamici pentru prima oara...
Va pup pe toate,
Cebu
19+