Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 18
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Mai da ce liniste e azi aici!
Andreiutzu meu are muci.A fost marait toata ziua, dar deocamdata de mancat a mancat bine.La pranz a avut orez+morcov+conopida+carnita de pui, toate fierte si apoi facute cu blenderul.Sa vedem mai departe cum evolueaza.Sper sa nu ne racim, ca noi avem obiceiul sa cam stam pe-afara zilnic cam o ora si ieri a fost cam rece pe-aici.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Camelia, Alec avea ieri dimineata niste mucisori modesti, l-am scos afara pentru ca era destul de cald dar a racit mai rau... Mi-a parut rau ca nu l-am tinut o zi in casa ca sa se faca bine! Aseara era foarte rau, toata noaptea am avut karvol la capatai, acum e ceva mai bine dar n-am indraznit sa-l mai scot.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Iaurtul i-a placut ieri dar m-am speriat niste prietene e aici sa nu-i dau ca-i devreme si prin urmare nu-i mai dau.
Ti-am scris ieri ca spre 8 luni se da branzica, dar era cam tarziu...
La multi ani! lui Nicole, Papusica Jucausa

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Amonar spune:
quote:
Fetele ale caror bebici au dintisori, s-a intamplat sa existe manifestari gen inapetenta si kk moale si mai des ca de obicei + nervozitate bebe cand le-a iesit cate unul???[/teal][/b]
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Da, aici suntem....Kialan este deosebit de irascibil/nervos/nerabdator. Ii iese dintele de sus acum. Cu kk nu prea avem probleme dar am auzit la cumnata mea ca da. Ea a avut chestia asta. Kailan face de vreo 4-5 ori pe zi....mie mi se pare normal.
(poze Kailan)
cocutica spune:
La multi ani Nicoletelor, Nicusorilor, Niculinelor si tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi! Mos bogat la cos si cald la suflet! 
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
Mai fetelor 2 zile am lipsit si voi...harnicute , harnicute
aproape ca ati umplut un capitol
. Intre timp noi am facut vaccinul de 6 luni si anuntam ca la 6 luni avem: 71 cm si 7970g Doroti
Cred ca o sa mergem la un fiziokinetoterapeut sa ne invete cum sa facem masajul talpitelor, pentru ca Ela are tendinta sa tina talpile orientate sper interior...talpa in talpa (varus si nu mai stiu cum). Sper sa nu mearga stramb mai incolo asa ca o sa ma duc la specialitst.
Nu am apucat sa citesc , dar ma apuc acum (Ela doarme
si sper sa revin cu alte raspunsuri....pana atunci multumim tuturor celor care ne-au urat de 6 luni si va pupam pe toatele 
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Da, aici suntem....Kialan este deosebit de irascibil/nervos/nerabdator. Ii iese dintele de sus acum. Cu kk nu prea avem probleme dar am auzit la cumnata mea ca da. Ea a avut chestia asta. Kailan face de vreo 4-5 ori pe zi....mie mi se pare normal.
Ramona, multumesc!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
cocutica spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Si o intrebare pt mamicile care dau carnitza bebeilor. Le dati in fiecare zi? S cam ce cantitatte?
Eu ii dau o zi da una nu si aproximativ 4 linguritze la o masa si vreau sa stiu daca nu cumva e prea putin.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Si eu am intrebat asta medicul ieri si mi-a spus ca pot sa ii dau in fiecare zi carnita, cu exceptia in zilele in care ii dau galbenus(eu inca nu ii dau galbenus...m-am hotarat sa ii dau dupa 7 luni). Si ca daca vreau totusi pot sa ii las 1 zi pe saptamana numai fructe si legume. Eu ii pana acum ii puneam carnita la mixat cu legumele si faceam o supa crema, dar am de gand ca de sambata sa ii fac piure cu o parte din legumele care fierb pentru supa...
cocutica spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
bey, m-ati speriat, mama! cum adica, voi fierbeti o ora legumele ??? pai eu le fierb un sfert de ora, hai 20 min. nu le las mai mult pentru a nu pierde chiar toate vitaminele in apa. sa fie cumva al dente, nu stiu sa explic mai bine. oricum intra la tocator.
mai e cineva care fierbe legumele putin?? hai, linistiti-ma, plizzz!
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
Eu le fierb 30 minute....sunt pe la mijloc
Roxana Claudia spune:
Cocutica - 100 g carne/zi nu e cam mult???
Noua ne-a zis pediatra cam 15g pe zi. Ii dau pic mai mult insa...100 g?????
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
LYLY809 spune:
Cocutica, si mie mi se pare mult 100g. Nu stiu cate grame are o lingurita... dar 3-4 lingurite pe zi ii dau.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

Hora - 14 Mai 2006