Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 22
monica70 spune:
LA MULTI ANI si Daria (DEEA) ,Daria (ANABORDEA), David, Marco, Matei si toti Nicolaii/Nicoletele!
Am plecat la nani,noapte buna fetele!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Anasol 
sa treaca nervii..
Eu am si romergan in casa in caz de ceva
Nu l-am folosit inca si sper sa nici nu il folosesc...
Am decis sa mergem cu copii la revelion, prietena mea sub nici o forma nu isi lasa copilul acasa...si atunci am zis ca daca tot ma
ala la cap, sa ii
si copilul meu la cap. Logic nu?
Sper sa nu se intample nimic, sa nu se raceasca si sa se adapteze, in rest...toate trec
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Ati plecat toate???
Moni, noapte buna
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
anasol spune:
IL LEGAN DE JUMA DE ORA,SI NU VREA.........
MA DISPERA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Merg si eu la nani.
Anasol, succes
..poate il doare ceva...
Bianca

Albumul nostru
anasol spune:
GATA,IN SFARSIT,L-AM LASAT SA PLANGA PANA A ADORMIT ,CU SUSPINE
MERG SI IO LA CULCARE,MULTUMIM DE URARI SI ZIC SI IO UN la multi ani sarbatoritilor de azi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
Anasol scumpa mea cred ca simte si el ca esti agitata, uite cum as face eu.I-as verifica scutecul daca e pus ok si nu il strange sau ceva, i-as da un pic de calgel si un ceiut cald si as pune o muzica lina si las legana stand pe un scaun nu facand ture prin cas.Vb incet cu el si canta-i ceva si se va linisti, nu are febra?
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Vad ca s-a rezolvat problema, merg si eu la culcare, mutumim de urari!
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
J G spune:
LA MULTI ANI NICOLAS ALEXANDRU!! SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SA AI PARTE DE MULTA FERICIRE!
Anasol... imi pare rau ca are Dav insomnii. Intr-un final adoarme, asta e sigur!
denise ma bucur ca ai intret sa ne dai vesti despre samburel, eram sigura ca totul e ok, sunt curioasa ce o sa zica socrii tai la vestea asta.
Moni felicitari pentri noul job, sunt sigura ca ai facut alegerea corecta, te obisnuiesti tu si cu condusul nu e problema.
March si eu stiu ca poti alapta cand esti gravida, mult succes la intarcat, asta e, cu cat mai tarziu cu atat mai greu. Dar se rezolva, sa ne spui de dimineata cum ai trecut noaptea!
MiriMik multa sanatate lui Bruno, saper sa ne dai vesti bune maine ca e mai ok cretulinul frumos.
Bianca am uitat sa iti spun ca ararta foarte bine Dani tuns asa, sa-i fie de bine! E o frumusete de copil!
Ioana am vazut pozele voastre, esti tare frumoasa si ce copil superb aveti! Sa va traiasca!
Deea am ramas masca citind ce ai povestit aseara, am tras multe invataminte...
Dana cum va mai este? Te simti mai bine, stalpule de familie? Multumesc si eu pentru noua fatza a sitului.
Irinatuntza visezi la Germania? Eu am fost o singura data acolo, din greseala - cautam o mina si am oprit sa intrebam unde e si un neamt ne-a zis "va intoarceti in Austria si e a 2-a la stanga" :)) Eu visez sa ajung in Salzburg. In parcul Mirabel :((
Nu mai stiu cui vroiam sa raspund. Azi nici nu stiu ce am facut decat ca am spalat munti de vase si am mancat ca o tembela... Silviiiii... ajutooor 
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
dana_ene spune:
NICOLAS ALEXANDRU 
Fericire si mult noroc in viata !
LA MULTI ANI de asemenea pentru Alain Nicolas si Razvan Nicolae !
Janina, multumesc. Incerc sa ma gandesc la lucruri pozitive, cu toate ca alunec foarte des pe panta grijilor.
Dar ma tin tare ! Trebuie !
Denisa, ma bucur ca sunteti bine cu totii. Sarcina usoara in continuare si sa ne aduci numai vesti bune.
Bombonica, am primit mailul si-am facut completarile.
Bianca, am primit cantecelele. Mersi mult de tot.
Pe prima pagina a site-ului am adaugat 2 imagini animate cu spiridusi verzi. Dar nu se intampla nimic daca dai click pe ei.
Spuneam ca am adaugat niste linkuri. Unul cu PETRECEREA DE 1 AN si altul cu MOS NICOLAE. Poate ca nu am fost eu clara, scuze
.
Am vazut si eu pozele si filmuletele cu Anastasia (Doamne ca dulce e cu gropitele si carliontii ei
!), cu Daniel (foarte serios cum a studiat el jucariile - apropo, mami, darnic a fost mosul asta
), cu Diana (eu zic c-ai dat lovitura cu balonul si batul ala, Moni, a fost tare incantata Dia, mai incantata decat daca-i luai cine stie ce jucarii sofisticate) si cu Angelos (o frumusete de copil, e dulceeee tare - decorurile mi-au placut la nebunie, multumim ca te-ai gandit si la noi, Maraki
).
Eu deja am pregatit cadourile, dar ele vor fi descoperite abia maine dimineata. Oana vroia sa stea sa-l vada si ea pe Mos Nicolae, sa vorbeasca cu el
. A adormit insa pe la 12, dar tare a sperat ca apuca sa-l vada.
Sunt curioasa ce reactii va avea maine.
I-a facut ghetutele si sora-sii
!
Am pus ceva poze si pe site.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006