Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GHITZA cand a auzit ca vreau si trebuie sa conduc s-a luat de cap.In rest nu se prea baga el...am facut intotdeauna ce am vrut.Chiar as vrea o parere,dar el nu prea are in general El se multumeste cu mai putin si nu intelege ce tot caut

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Moni abia astept pana maine sa vad ce ai decis , sper din suflet sa faci ce-a mai buna alegere

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bafta Moni..noaptea sa iti fie un sfestnic bun
Merg si eu la nani ca mi-e groaza ca iar o sa ma trezesc la noapte, de 3 zile ma trezesc incontinu pe la ora 4..si nu mai dorm decat dupa 5 si ceva...
Noapte buna la toata lumea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Neatza...daca eu am scris ultima, sa scriu eu prima pt dimineatza asta
Moni? Ce ai decis?
La multe lunitze pt: Bianca Ioana, Raisa Ioana, Ioana Alexandra, Filip Carla Maria
Acum a spus la Pro, in emisiunea " Ce se intampla doctore" cat de important e iodul in alimentatia gravidei, cat si a copilului.
Asha ca..bagati sare iodata...cu toate ca multa sare nu e sanatoasa ca retine apa in corp.
Eu ii pun sare la Dani in mancare, nu multa, dar putin ii pun. Oricum azi maine va manca de la noi si eu gatesc mult cu vegeta..

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput

Am gasit o reteta de slabit pe situl Oanei Cuzino:

Regim de 18 zile
prima zi macaroane cu branza dulce
ziua 2-3 orez fier si condimentat cum doresti
ziua 4-5-6 cartofi fierti
ziua 7-8-9 gratar piept de pui
ziua 10-11 legume fierte , crude sau innabusite
ziua 12-13 rasol de vita cu muraturi
ziua 14 iaurt si fructe
ziua 15-16 gratar de vita cu muraturi
17 chiftele de vita
ziua 18 prajituri
....................
Cica e regimul lui Michel Montignac...cine e ala..habar nu am, cica se poate manca oricat dar doar ce scrie acolo + 2 l de apa pe zi.

Albumul nostru

Mergi la inceput