Help! Soia!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Brenda, sfatul meu in cazul in care:
Soia = naut = chick peas = garbanzo beans.

Eu cand o prepar o las in apa peste noapte, cam 12 ore, si se umfla. Apoi o fierb cam 2-3 ore. Din ea fac Hummus, folosesc in salate. Hummus-ul e un fel de fasole batuta.
La 2 cani de boabe fierte de naut, adaug zeama de la o lamaie, 2 linguri pasta Tahini (pasta de seminte de susan), 2 linguri de ulei de masline, sare, si 3-4 catei de usturoi. Apoi dupa preferinte - ardei copt, masline grecesti, sun dried tomatos - pentru aroma (nu toate deodata)... Si dau prin blender, si voila, ai hummus.

Pentru post iti recomand si Tofu. Aici se gaseste pe toate drumurile, sant sigura ca a aparut si in Romania. E usor de gatit, se poate face prajit, la cuptor. Totul e sa-l marinezi inainte.

Mergi la inceput