Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mai, ma bag si eu ca musca in lapte, ca oricum vad ca voi vorbiti intre voi , eu nu-s, da nu-i nik. Sabina nu e interesta de copii ci de lanturile lor de la suzete , de papucii lor. Se apuca si trage de lucrurile astea ca la balamuc.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASEBE hai ca m-am luat cu rosiile si n-am apucat sa iti zic! Nu te enerva ca e logic ca la mersul in patru labe se asorteaza zgarieturi si altele de genul asta.Am martore n fotografii cu Diana insemnata,inca de pe la 6 luni cand se tara ,darmite dupa aia!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Irina, hai nu te supara si tu ca nu vorbesti singura. Din cate stiu eu moldovenii is pasnici si impaciuitori. Asa se incepe, cu trasul de lantul de la suzeta si dupa aia sa te tii.. mi-a fost o rusine sa intru in pamant de Deea cand au venit pe la noi si au trebuit sa o tina pe Daria in brate sa nu o atace Anastasia ( o atreagea parul ei la culme). Cu cei mari e ok ca se pot apara si ii poate iubi cum vrea ea. Si-a dat si ea seama ca nu prea a fost bine ce a facut cand a inceput Daria sa planga si a pupat-o pe manuta, dar tot nu s-a potolit..nu va spun ca nici Ovi nici Silviu nu au putut sa o apere de dulcica mica si cuminte.
Moni, ma zic, mai zic, da rsa imi rteaca acum starea asta ca as avea impresia ca ma laud.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 2

Poze cu familionul

Mergi la inceput