Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Daniela mamicuta de Ioana, de la Constanta, cu multa bucurie la citirea vesti ca vei fi din nou mamica, iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa ai un copil sanatos care sa va implineasca si mai mult familia. Felicitari si sa fi sanatoasa si sa ai grija de samburel si poate Doamne Doamne vrea sa fie un samburic fratior ptr. Ioana!!!!!!!!

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cristinace iti mai face micutul? E una chiar nu vreau sa ma bag acolo unde nu-mi fierb oala si sper sa fie liniste si pace prin zona deoarece eu una chiar intru cu placere si abia astept sa mai discut cu voi, mai ales acum de cand am ramas singurica cu bebe....daca se supara lumea prin zona cred ca o sa postez de uan singura.Personalo nu cred ca trebuie sa iti faci griji pentru cantitatile de lapte baute de Razvanel, ei cred ca Alain bate recordul la alimentatie aiurea si neadecvata vartei cu 4 mese de lapte/zi dar eu una stiu ca le-am incercat pe toate si inca o fac dar asat e deocamdata, asta e cusurul lui.
Cat depre laude sincer recunosc ca si eu mai zic ca i-am luat lui Alain ceva si ca a primit ceva si imi cer scuze daca e interpretat ca lauda, eu chiar va impartasesc si voua programul nostru si ce se mai intampla in viata noastra.
Pupici la toata lumea si ganduri bune, am incercat sa-l prostec pe Alain cu un suc de portocala+grepfuit rosu dar n-a mers, acum i l-am pus in biberon si i-am mai pus ceva apa si zahar dar nici asa nu merge....sa vad ce fac cu el.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA ENE imi pare tare rau,va doresc la toti muuuulta sanatate si sa intri cat mai rapid cu vesti bune! Si eu sa imi fac probleme pentru un kk-de calorifer care curge? Si o noapte cam nedormita? Vax!

A! Apropo,eu o sa continui sa o "supra apreciez" pe Diana si cui nu-i convine,sunt si alte mesaje de citit,nu e strict necesar sa le lectureze pe ale mele.Se poate foarte usor,evident unele oleaq mai greu,din motive strict tehnice ()

Tare imi pare rau,ca stricati frumusetea asta de ziua,cu controverse total aiurea.
E simplu de rezolvat pentru cine are bun simt. Citesti ceva,ti se pare prostesc,aiurea,mincinos,exagerat etc.? Ce faci? Razi in gand si treci mai departe ... fara observatii aiurea. Evident sunt aici si cateva care chiar stiu ce e aia o gluma,sau chiar si cand li se fac observatii NE-RAUTACIOASE ,nu se supara. Dar la observatiile RAUTACIOASE n-am cuvinte.
Iar pe alea eu le
Cat despre Denisa,nu cred ca a criticat-o nimeni si n-a facut misto mai mult ca mine de ea pe Dc sau pe mess (amintiti-va de peritol ) dar ea nu s-a suparat pe mine niciodata,sau pe altele ,pentru ca stie ca tin (tinem) mult la ea si intotdeauna am facut-o fara rautate. Si asta si dupa ce cateva i-au bagat si ei strambe serioase
As mai avea de zis,dar plange Diana...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, no comment. Regret ca doar atat am lasat sa se inteleaga dupa ditamai mesajul.
Probabil ca la mine te referi cu observatiile rautacioase .
Sa vedem ce mai iese si dupa asta.
Asta nu este o zi stricata, dupa umila mea parere, ci doar una educativa. Invatam sa ne cunoastem mai bine.
Dia este una dintre fetitele precoce ale sectei si absolut niciodata nu te-am pus la indoiala, atunci cand ai povestit despre ea. POate si din cauza ca n-ai facut-o niciodata ostentativ???
Sigur ca si mie imi face placere sa-mi laud copilul, dar n-o fac astfel incat sa-i zgarii pe altii pe creier.
Si zau ca nu pot sa sar peste mesaje, citesc, macar de cultura generala...
Cat despre treaba cu strambele... hotarat lucru nu este cazul meu.
De ce crezi ca eu nu tin la Denisa? POate ca tocmai de-aia incerc ceva, aici...
Acum de curiozitate, ce crezi, am sau n-am simtul umorului?

Last edit: pai ce "no comment", ca ia uitati ce carnat de mesaj mi-a rezultat...
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Intru si eu pe fuga pentru ca nu puteam sa ratez ziua de astazi care e cu totul si cu totul speciala.

La multi ani spiridus Razvanel, sanatate si curaj lui mami si tati tau care te iubesc si te cresc frumos

Si uite asa se deschide seria de motzuri taiate si turte rupte si alte datini si obiceiuri. Plus sarbatori de iarna, Mos Nicolai si Mosi Craciuni, Revelioane si petreceri. O sa urmeze cel putin doua luni de buccurie si veselie cum nu s-au mai vazut. Urez tutoror mamicilor si spiridusilor sanatate, sa se bucure deplin de momentele placute care urmeaza.

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Razvan pt. primul anisor!!!!
Multa sanatate si fericire!!!!
Ioana sa aveti parte de tot ce-i mai frumos in viata si numai bucurii sa va aduca scumpul si frumosul spiridus!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI RAZVAN!

Iti doresc numai sanatate, fericire, sa ai o copilarie perfecta!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Vai de mine si de mmine ce repede a trecut 1 an!!!! Of, iar m-am emotionat.

La multi ani Paul si Sebastian!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili felicitari pt. progresul lui Nicolas!!!
Paul si Sebastian!!!
Fete va pe toate, nu mai intru azi, caci la ora 14 vrem sa plecam din Alba, e o ceata si un frig.....

Sa ne auzim cu bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

La multi ani, Razvan!

Sa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate, zile senine, fericire si sa-i bucuri pe parintii tai!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput