Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 15
teolinda spune:
Silvi nici eu nu vreau sa fac din copilul meu EU o "vedeta". Exact cum ai spus si tu.. decizia ii apartine atunci cand va putea sa decida pt el. Imi doresc mai presus de orice sa aiba o COPILARIE adevarata ( cum zicea si BEE) fara fitze ... ceea ce este un lucru destul de greu de obtinut in vremurile pe care le traim.
Ma rog in fiecare zi la DD sa imi dea intelepciune si sa-mi cresc copilul asa cum se cuvine.
BEE e bine ca Anutza incearca "podeaua cu poponetzul"... al meu a facut-o de cateva ori sapt trecuta si i se pare mai comod sa o plimbe pe mami de manutza
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinatunza spune:
Mai fetelor, eu ma bag la somn de-acu .
Noapte buna.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
BEE nici eu n-am de gand sa o dau la gradinitze particulare sau la scoli nu stiu cum.O sa mearga fix unde am fost eu,in acelasi cartier. Eu am 4 nepoti care au invatat la tzara,liceul facut in orasel mic (Beius) si la facultati la Oradea au avut numai burse ... numai 9 si 10! Pentru ca nu si-au permis parintii sa le dea bani si ei au luptat macar bursa sa aiba! Si nici vorba de meditatii si alte alea! Pe cand eu,la oras am mai luat meditatii cate un pic,dar puturoasa nu m-am stresat pentru 10 ca nu imi era de musai ![]()
Deci cine e capabil, nu are nevoie neaparat de super scoli sa reuseasca!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bee spune:
Moni sa stii ca la Dia ma gandeam ca se arunca, dar am vazut ca si Sebi are acelasi stil.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
teolinda spune:
Daca noi le oferim totul pe tava copiilor... ei pt ce sa mai invete/munceasca? CORECT Moni! Sa vedem insa cum vom reusi sa razbatem ... ca dupa cum vedem se anunta vremuri dificile.
Multe mamici le aud ca sunt ingrijorate de cum va arata copilaria/adolescenta copiilor lor cand "pretentiile" au crescut atat de mult insa sunt curioasa sa o vad macar pe una ca incearca sa impuna propriile reguli si sa nu le urmeze pe cele catre care tinde societatea sa se indrepte.
LILIANA
si
monica70 spune:
BEE da,pe Sebi l-am remarcat si eu fix acelasi gen ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
teolinda spune:
Si ca vb de fitze...
O cunostinta are copilul de 8 ani la o scoala particulara...nu retin numele. Intr-o zi vine pustiul acasa si ii cere lui taica-su sa ii cumpere si lui un pix MontBlanc pt ca au si colegii lui.
Taica-su a ramas interzis, evident
...Nah!
LILIANA
si
monica70 spune:
HA HA Eu special o sa o dau la o scoala de cartier,unde nu-s atatia cu fitze. Sper sa reusesc sa fie in primul rand adaptabila,toleranta,amuzanta etc. Ca inteligenta trebuie sa fie neaparat
nu se pune problema,nu? ![]()
Ah ce as mai sta,da' ce sa fac si cu husbandu' asta 
Revin ,mai incolo
Sper sa am ce citi! Dati-i bataie!
MONI
de
teolinda spune:
Bai astia care stau in apt de sub mine cred ca
ca se aud niste sunete ciudate
.
MARAKI, ANAS, BEE,SILVI .... unde sunteti bre? Nu-i scriem si noi nimic Monicai aici pana il termina pe Ghita?![]()
LILIANA
si