Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Gripo, si noi ne luptam cu regurgitari, in conditiile in care abia manaca. Manaca 600-650 ml/zi.
Adameasca, mandra ta inseamna ca si-a revenit de manaca atata! Acum recupereaza, bietul copil.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by eloise

mie mi-a dat compensat. De ex pe Elevit caree in jur de 380.000 dadeam la farma doar in jur de 130.000

Din cate stiu eu reteta era gratuita si platesti o diferenta fata de pretul de referinta. Sper sa nu ma insel.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Roxanae

Daca se tot discuta despre retete, mie medicul de familie nu mi-a mai dat luna asta elevit, cica se da gratuit numai in lauzie (adica 42 zile dupa nastere). Voi stiti ceva de asta??? Am luat o singura data dupa ce am nascut.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gety...am dedus din ce ai spus ca doarme in patutul ei...ce ti-am pov eu era asa..ca fapt divers.
Pune-o cate putin...cate putin ca sa se obisnuiasca. Eu am obs la a mea ca dupa ce mananca si are burtihanu' plin nu se mai impotriveste la nimic. Unde o pui acolo sta. Sta singura..n-am treaba. E cumintenia intruchipata. Dupa vreo ora de la masa...incepe scartaiala si atunci tr sa ma vada...sa stea cu mine. Daca si Maria e asa...poti jongla cu momentele astea.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Mirabelac, intr-adevar, si mie mi-a zis dr. de fam ca vitaminele compensate se dau doar in lauzie. Dar mie a uitat sa-mi dea reteta. Oricum, nu am avut parte de retetele gratuite, nici in timpul sarcinii, nici dupa. Acum 10 zile, cand a fost bebe bolnav, nu am gasit pe langa mine nicio farmacie care sa elibereze medicamente gratuite, asa ca am cumparat medicamnetele. 600.ooo lei. Doar nu era sa astept cateva zile pana primeau ei fonduri. Si reteta, oricum, a fost valabila 24 ore.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mirabela..asa e..gratuit doar pt. lauzie.

Daca sunteti prieteni cat de cat cu medicii de familie....rugati-i cand va scriu reteta sa nu treaca diagnostic acut/subacut pt. ca asta limiteaza valabilitatea unei retete la 24h. Sa va scrie cronic ca sa fie valabila 1 luna. Chiar daca nu gasiti farmacii cu fonduri si ajungeti sa cumparati medicamentele micutilor....pastrati reteta si le luati dupa aia de la farmacie...ca sa le aveti in casa pt. orice eventualitate. Am scris asta in special pt. fetele din alte orase decat Bucurestiul, unde fondurile tin si doar 1 zi. Mama lor de fonduri.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Gripo, ti-am zis ca in ultima faza bebe nu mai voia sa manance si acum am impresia ca mananca de nevoie nu de placere ca alta data.
Da, ia normal in greutate, deci tras linia, e OK.
Eu zic sa procedezi asa: ii dai 70-80 de ml (cava mai mult de 1/2 din portia lui) il pui la ragait si apoi nu ii mai dai. Cred ca o sa planga un pic, dar din cate stiu cam in 10 min. maxim se creeaza senzatia de satietate. Dupa cateva reprize eu cred ca se va obisnui.
Sa iti mai spun ceva: de cand Emi mananca asa si-a scos o masa de noapte, adica doarme de la 10 pana pe la vreo 3. Mancand din 2 in 2 ore isi cam ia ml zilnici in timp mai scurt.
Sa te intreb ceva. Nu cumva ragaie greu sau chiar de loc ori daca ragaie uneori iese si mancarica?
Oricum, Emi voma ori in timpul mesei, ori dupa 5 min., ori dupa o ora, ori dupa doua, indiferent daca ragaia ori nu. Deci nu avea o regula. Si asta a fost un semn ca sufera de reflux.
A! Si cand nu se simte bine cu stomacelul, adica ii urca lapticul pe gat cu sucul gastric cu tot, scoate limbuta si plescaie, e marait si are ochisorii asa, suferinzi. Atunci stiu sigur ce are si il tin ridicat.
Si tu sa il tii dupa masa mai mult timp ridicat, sa nu il pui imediat in pat.
Mai poti sa ii ridici patutul la un unghi de 15-20 de grade. Se zice ca ar fi bina statul pe burtica (desi mie mi s-a parut ciudat, nu a vomat niciodata din pozitia asta) sau pe partea stanga la un unghi de 30 de grade.
Eu am facut toate astea la indicatiile medicului, asa ca ....
Florina

GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Asta cu tinutul in sus dupa masa o fac si eu, si am observat ca intr-adevar ragaie mai bine pe burtica, dar al meu, de fapt nu a avut probleme cu scosul aerului afara. Si da, mai ragaie si cu laptic, dar asta e putin. oricum, ti-a dat medicamente, ceva? sau doar programul asta cu hranitul din 2 in 2ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

La noi Alex doarme in patutul lui cu noi in camera.Asa am facut si cu Vladut care a dormit in patut pana la 1 an si 2 luni ,apoi n-a mai vrut,in sensul ca adormea la san si cand il puneam in pat se trezea instant,asa ca n-am mai rezistat si l-am luat cu noi in pat.Rau veti zice,asa am zis si eu,dar cum camera lui nu era gata...Cand i-am facut dormitorul l-am mutat in patul lui ,numai ca tb sa stau cu el pana adormea.Treptat, treptat nu a mai fost nevoie la 2 ani Vladutu dormea singur.Cred ca pana la urma depinde de fiecare copil in parte.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Noi am schimbat aerul week-end-ul asta...am dat o fuga pana in Sinaia....a fost superb..Gruia a fost foarte cuminte....de fapt cum e si acasa...am prins o vreme de vis....intr-un cuvant....splendoare...acum il asteptam pe Mos Nicolae..sa vedem ce ne pune in ghetute....daca am fost cuminti...fig ca plange bebeloiu....

AndreeaGruia-Alexandru (14.09.2006)

http://www.totsites.com/tot/bebegruia

Mergi la inceput