Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 28
Lavinia_P spune:
Multumesc pentru incurajari, fetele.
tocmai ce am venit de la pediatru care ne-a recomandat sa folosim "batista bebelusului" , fara sa o intreb.. deci ma gandesc eu ca e de bine,nu?Si ce m-am mai amuzat citind pe forum despre ea..
In legatura cu epidurala:acum ii multumesc lui DD ca nu a prins.. ca nu mai impingeam cum am impins..si statea bb cu circulara stransa pe canal cred ca mai mult..
Fetelor, curaj, chiar daca nu prinde.. nu puteti merge decat inainte desi vi se va parea ca nu mai rezistati.. vine si clipa cea mare si uitati toul..
Va pup dulce!
Cine ne da un pont cu pozele si noua?
dandusa spune:
AELITA,
vin si eu la miting,sustinem cauza...
.De ce trebuie sa avem macar putina durere?Sint niste teroristi,toti...
Mie imi spunea cum ii spuneau si lui BAMBO,ca ma vait degeaba,ca astea nu sint dureri si ca sint o alintata.Asa i-a spus si sotului eu...,ca prea era toata lume ape linga mine si ca eu deasta faceam figuri,cca nu avea cum sa ma doara...
Deci ,pe ei...si pe mama lor...
DESIREE,
Mi-a fost dor de tine,
hai mai des pe la noi
LAVINIA,
sa va traiasca Mihaita,sa creasca mare ,te asteptam .
MARCELA,
tu chiar vrei sa nasti..,stiu sentimentul...eu zic sa-l mai pui o data la podea
,ca o sa-i duci dorul podelei... dupa...,iti spun eu...![]()
Apropos,fetelor eu cred ca mi-a venit ciclul,de cinci zile am o chestie roz...,insotita de dureri mici de burta si de mijloc...si pina atunci se oprise scurgerile.Voi ati patit-o?
ALEXANDRA,
te asteptam cu drag pe forum ,sa ne incinti cu bebelusul tau scupm,Mark
De MIRACO,mai stie cineva ,ceva? ADINAZOT,pe unde esti?Ce-ti face bbelina?ALMO,ne-ai parasit,ce face printesa cea frumoasa?ROXANA,se pare ca bb Calin te tine ocupata...,nu gluma...Pupici pentru voi
Mamici...,sa va spun ce mi-a zis dr despre faptul ca bb nu doarme.S-A INVATAT IN BRATE!!!Stiu,ASIZA...,tu ai spus la un moment dat sa profitam de asta si sa ii luam in brate ori de cite ori simt nevoia si eu zic la fel...,dar uite este cam complicat...Asta am facut... si nu am lasat-o sa plinga mai deloc,simtea nevoia de afectiune,i-o ofeream...,dar acum daca dupa ce adoarme o las jos ...,in 5 minute plinge,o iau iar...si se repeta la nesfirsit...,pina cind oboseste ea,iar EU nu imi mai revin cu somnul,lucru care dauneaza lactatiei...Deci ,trebuie lasata sa se invete sa stea singura in patut,cind ii luam in brate ,sa fie si pentru ca au nevoie de afectiune...,dar sa nu se abuzeze de asta.Am venit acasa de la pediatra si i-am dat sa suga,apoi am schimbat-o ,am siropat-o si am adormit-o.A stat ea 5 minute si a inceput sa plinga,am lasat-o acolo si ii vorbeam ...,stii ca a adormit singura la loc?!?Si tot asa i-am facut ...,acum doarme de trei ore...,
s-a trezit...,i-am vorbit de la distanta si a adormit la loc.Sper sa tina si la noapte faza asta ca...de nu...,ma urc pe pereti...ca vom fi singurele.
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
asiza spune:
Dandusa, am vazut pozele cu Crinuta...e o dulcica...frumoasa foc...intr-adevar se vad foarte putin acele pete de care vorbeai(probabil daca nu ziceai nimic, nici nu le observam), DAR nu e panica...noua ne-a spus la scoala mamei ca, printre alte semne care apar la nou-nascuti, pot fi si aceste pete sau/si vinisoare mici rosii la ochi...insa TREC de la sine dupa un timp...asa ca eu zic deocamdata sa nu-ti faci griji, mai intreaba si tu un medic neonatolog...cat despre treaba cu 2 scutece, chiar functioneaza...o prietena i-a pus la fetita ei si totul a revenit la normal! Mersi pentru raspunsul cu furia laptelui...

Aelita, daca vrei sa fii subtila, foloseste ideea MArcelei...e tare...
...daca nu spune-i de-a dreptul ca te astepti sa vina mosu si la tine si ca cizmele sunt in usa, pregatite!!! 
Oana
37+ cu
Denis Cristian
Disney bb
aelita spune:
dandusa,si daca erai o alintatam,daca asa ar fi fost CEEE ???? trebuie sa fim tratate cu diospret,cu spatele,cu indiferenta ca sa nu ne mai doara sau cum??? ce minte au,bai frate! auzi,esti alintata! si ce vor sa spuna? ori ca alintatul asta provoaca dureri,ori ca te prefaci ca sa fii alintata??
si tu trebuia sa le spui ca sunt ele frustrate !! astea frustrate au impresia ca femeile care au parte de un sot normal,de o familie si de prieteni normali in jur,care sa o alinte,atunci femeile alea cica se vaita asa degeaba.probabila sta ar face ele,s-ar plange numai sa aiba un sot ca al tau,sa le alinte.bleah,nu vad ele asa ceva!eu in durerile alea cred ca ii si injuram,ii si scuipam 
eu deja ma enervez numai cand citesc ce scrii! ce nesimtiti!!! care ,frate,se preface ca il doare?? si chiar daca s-o preface cineva,chiar asa ei nu isi dau seama ca e durere cu adevarat?? ca sunt medici,asistente,au durerea in mana de-o viata,nu sunt macelari!nici gradinari!
bai,morrr!!! hai la miting!!
deci eu accept si tolerez o chestie:bun,nu a prins epidurala,nu stiu din ce cauze.MINTE-MAAA!!! dar nu imi spune ca nu ma doare,nu imi spune ca totul e din cauza mea ca sunt laintata,ca ASTA NU AS SUPORTA! adica tu te urci pe pereti de durere si ei gasesc eplicatii in nesimirea lor ????
tineti-ma ca-i omor !
asa devreme ciclul?
da,asa e cu bebe ,cand se invata in brate nu mai doarme.de-aia e cu luatul in brate,si nu e din comoditatea mamelor.pt ca nu e deloc comod sa nu il iei,dimpotriva,cel mai comod la inceput e sa il iei des in brate.dar apoi ,lui bebe ii face rau in timp,pt ca el nu mai doparme bine decat acolo.si sa zicem ca il tii mereu in brate,dar nu se compara somnul din patutul lui cu somnul din brate.cel mai sanatos pt el e sa doarma in patut.acum nu stiu ce mai e de facut,cand e invatat in brate,e mai greu .
si alexandra spunea ca nu poate sa il ia des in brate,din cauza operatiei.si eu cred ca si de-asta si-a facut el programul de 3 ore intre mese.cand e invatat in brate,el cere in brate,si noi credem ca ii e foame,si mai suge un pic,si mai adoarme,si daca il pui in patut,iar i se face foame ,tot sa il luam in brate,si tot asa.
acum,nici eu nu stiu daca am sa pot,stiu ca greu e sa NU IL IEI.sa te abtii de la luat in brate,si nu stiu cine poate!!! cine poate sa nu il ia la inceput,cand ii e atat de drag de puiutul de om??? trebuie sa ai multa putere sa te uiti doar la el,sa il lasi acolo sa doarma linistit fara sa il ridici.
eu ma refer la luatul in brate cand e el bine,nu atunci cand plange.ca doarnu te uiti la el cand plange!
desi se spune ca si cand plange,sa pui mana pe el,sa il mangai pe burtica, sa ii canti,atingerea e la fel ca luatul in brate la inceput.ca daca s-a invatat sus,e gata!
om putea,fetelor??
eu cred ca toate o sa ii invatam in brate!degeaba dam din gura
ia sa vedeti ce facui cu Mosu !!
zisei sa fiu subtila,ideea cu crema.am sunat,bietu om la munca: alooo,alea alea..nevoie urgenta de cream pt ghete,ce mai!! si apoi lasai subtilitatea: ca in noaptea asta cica vine Mos nicolae si daca nu am ghetele facute nu imi aduce nimic.
si el cica: pai de unde sa vina Mosu acuma?
hait! o sa inchida peste tot poana vine el.de ce nu mi-ati spus si mie de ieri ??????
zic,cu tupeu,gata : trece si el pe la magazinu din colt
cica: pai si ce sa ia de acolo?
eu: ce-o fi,numai sa vina!!! ca intind si cizmele mele si p-ale fii-mii !!!!TOATE!
na!
36+
doradora spune:
vai, ce dulcica e crinuta! sa fie sanatoasa si cuminte, ca frumoasa e deja!
se vad petele, intr-adevar, si poate, ca sa te linistesti, ar fi bine sa vezi si o a doua opinie. eu nu stiu nimic despre treaba asta, dar daca mai multi doctori spun la fel, inseamna ca in principiu au dreptate.
ma uit la voi ce curajoase sunteti, unele ati nascut fara nici un fel de anestezie, si nu pt toate a fost floare la ureche. eu ce sa fac, fetelor, daca sunt fricoasa la chestiile astea? oricum, imi acord eu insami o bila alba ca am acceptat varianta de epidurala, ca anestezia generala ar fi fost mai lejera ca si comoditate initial. problema e ca vreau sa ma refac cat mai repede posibil, si una e recuperarea dupa generala si alta dupa epidurala.
ce sa mai zic, nu mai are rost sa mai dezbat, asa imi astern, sper sa dorm cat mai bine dupa aceea. stiu ca se spune ca dupa nasterea naturala te recuperezi mai usor, dar nu sunt in stare sa aleg de buna voie si nesilita de nimeni varianta asta.
chris
39+
alexandra
melinda25 spune:
Revin si eu printre voi, insa, spre deosebire de majoritatea dintre voi, la noi problema (daca pot sa-i spun asa) e invers: bebe doarme chiar foarte mult, ma gandesc ca e normal pentru un bebe de 6 zile sa doarma asa mult? Azi dimineata de ex a supt la 5, apoi a dormit pana la 10:30!!!!!!!!!! Intradevar, cand s-a trezit, era infometat, a mancat bine, apoi iar somn! Oi fi eu paranoica?????!!!!!
Apropo de febra laptelui, deoarece suge mai rar, sanii imi sunt superi plini,sanul drept il simt ca o piatra, acum s-a dus sotul sa cumpere o pompa, sper sa-si revina...
Sper sa fie totul ok, nici nu stiu de ce imi fac griji, dar ma simt asa stresata..
Va pup, daca aveti ceva sfaturi, astept cu nerabdare!
Melinda & Dominik
asiza spune:

...nu stiu cine naiba m-a pus sa dau eu search pe google la "riscurile nasterii cu cezariana", dar nu numai...si am dat peste atatea...si ma streseaza acum embolia pulmonara...Chris, si eu sunt panicata rau acuma si ma alatur tie cu frica...nu stiu cum va fi...sper sa fie bine...eu is pesimista rau...hai ca mai am o saptamana si deja incep sa va impui capul cu temerile mele...sapt. viitoare nu cred ca ma mai suportati...
Oana
37+ cu
Denis Cristian
Disney bb
atudor spune:
Va pup, fetelor! Bun venit pe lume noilor nascuti
felicitari mamicilor, bafta celor ce urmeaza.
Nu am mai intrat de ceva vreme caci bebe imi ocupa tot timpul. E din ce in ce mai dragalas, il pup toata ziua, mor de dragul lui. E cumintel; plange cand are nevoi: foame, pisu, cacuta, burtica. In rest sta la el in patut si se joaca cu manutele; cateodata mi-e si mila de el sa-l las acolo singurel 
In continuare laptic am doar asa cat sa-l amagesc, continuam cu supliment. A luat 1.100kg in 5 saptamani, sunt tare mandra de el. Avem si noi mucisori, ii anihilam cu ser fiziologic. Ne place f mult in baitza si mami e din ce in ce mai priceputa ![]()
Fetelor aveti grija pe unde duceti copiii: UMBLA UN VIRUS EXTREM DE AGRESIV printre copii (se pare ca ei sunt purtatori). Se manifesta prin: voma, tuse seaca f agresiva, febra 39-40 si rosu in gat. Mare atentie, nu-i lasati in preajma altor copilasi.
Ma duc sa citesc din urma.
va pupic pe toate
Ana
lui
Tiberiu Mihai
atudor spune:
V-am scris ca mi-a venit ciclul? Da...la fix 28 de zile de la nastere, lohiile s-au transformat in sange curat. toata treaba a durat 4 zile, acum nu mai am absolut nimic. Abia astept controlul de 6 saptamani, vinerea viitoare.
Voi ati patit? E ciudat in conditiile in care inca ii dau sa suga - putin, dar suge. Am sunat dr, a zis ca e OK. Astept si parerile voastre.
Ana
lui
Tiberiu Mihai
bamboletta spune:
Hop si eu 
Antonia doarme
sper sa doarma si la noapte 
Vai fetelor Asiza,Aelita,Dandusa-ma faceti sa ![]()
![]()
ma bucur ca va plac pozele noastre 
Melinda25-la fel dormea si bebelina mea la inceput cand am venit acasa nu puteam sa o trezesc
si cand colo cand am fost la pediatru ea avea icter de asta dormea asa mult,ne-a dat tratament cu fenobarbital si i-a trecut dupa nu mai dormea asa mult ![]()
Aelita-imi place tare mult sa citesc ce scrii mereu imi aduci zambetul pe buze,pui si ghetele la bebelina ![]()
![]()
numai sa vina mosul 
Dandusa-si Antonia mea are o pata pe frunte si la ochiul drept
chiar azi am intrebat pediatra si a zis ca o sa-i treaca,la fel ese inroseste cand plange sau e agitata sa faca kakuta,in rest nu prea se vede, sper din tot sufeltul sa-i treaca 
Lavinia_-Psi eu am facut comanda de batista bebelusului de pe sait,dar m-au sunat cei de la bucuresti si mi-au zis ca se gaseste si in iasi in tatarasi la farmacia Adonis,adresa este STR.Vasile Lupu nr.88 e pe undeva in Dispecer
eu is foarte multumita de batista e super buna 
Si pe mine ma doare un pic spatele ca la menstruatie
sper sa nu-mi vina inca
ca parca nu am chef
Cat despre furia laptelui,cand am venit de la spital a 4 zi aveam sanii tari si durerosi,am pus comprese reci si inainte de alaptare calde,intre supturi ma storceam, am scapat usor pot zice ![]()
Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"