Intrebare arzatoare
Din experienta voastra sau din cazuri cunoscute, e posibil sa raman insarcinata daca dupa trei ani de luat anticonceptionale am uitat sa le iau in prima zi, am facut sex neprotejat, si mi-am adus aminte de pastile abia peste o zi? ...cand deja era prea tarziu sa le mai iau ...
eu stiu ca dupa o perioada asa mare de luat anticonceptionale, e mai greu sa ramai insarcinata chiar asa la primul "incident"
voi ce stiti?
Raspunsuri
danis spune:
din experienta unei foste colege de serviciu, se poate. a ramas imediat ce a renuntat (ea dorea un bb), desi i se recomandase sa astepte cateva luni dupa intreruperea pastilelor.
sanatate,
Daniela si bb Anda
rain spune:
aha ...deci se poate
si noi ne dorim un bebe, chiar foarte mult, dar era programat pentru conceptie abia anul viitor
daca e sa fie ...cu atat mai mare bucuria!
de ce i s-a recomandat abia dupa cateva luni de la intreruperea pastilelor, or fi probleme daca se intimpla asa repede?
Maadi spune:
De regula dupa ce intrerupi anticonceptionalele, e indicat sa treaca minim 4 luni pana sa ramai insarcinata. Dar cel mai bine e sa vorbesti cu dr. tau.
Sanatate,
Maadi
cristina78 spune:
Din cate stiu eu trebuie sa faci o pauza de 3 luni (dupa ce ai luat anticonceptionale )in care sa te protejezi in alt fel ,si dupa aceasta pauza sa ramai insarcinata.
Mie asa mi s-a spus ca e mai bine ca sa ai un copil fara probleme.
Oricum mai sigur este sa vorbesti cu un medic .
Cristina si Cristina
mcrmiki spune:
Eu am ramas insarcinata cu primul bebe imediat dupa ce am intrerupt anticonceptionelele, iar medicul mi-a spus ca este de preferat sa faci pauza, dar ca dupa 24 ore dupa ultima pastila nu are cu ce sa te afecteze. Bogdan s-a nascut perfect sanatos. Acum am ramas dupa 3 luni si sper sa fie totul bine.
Miha & Bogdan
rain spune:
deci se poate si imediat dupa intrerupere ...
la mine a fost urmatoarea situatie, saptamana trecuta a fost saptamana de pauza, adica am avut menstruatie, luni (saptamana asta) trebuia sa iau pastilele, era prima zi, dar am uitat complet, ne-am facut de cap, nu mi-am adus aminte de pastile nici marti de dimineata, nici ieri toata ziua, abia aseara am realizat ce am facut, si astazi m-am gandit toata ziua la chestia asta, ce se poate intimpla etc.
si va dati seama cate intrebari sint in capul meu ...
pana ajung la doctor, va intreb pe voi, ca poate a mai fost cineva in situatia mea