Hemoragie (?)

Hemoragie (?) | Autor: Mariaa

Link direct la acest mesaj

Dupa o mare dereglare (56 zile) au venit in fine "rusii" Dupa ce am scapat de durerile infernale acum problema e alta...au un "debit" foarte mare....nu le mai fac fatza...Abia dupa masa pot luat legatura cu dr.gineco. Medicul de familie nu se baga sa-mi prescrie nimic,am vorbit la telefon...ce sa fac ?!
Simt ca ma topesc...
Ati patit asa ceva ?! Ce ati primit ??
Va rog sa-mi scrieti careva....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Din ce mi-a spus mie dr. hemoragie mare si internare se face atunci cind (citez) "se umple patul, faci baltä". Eu stiam ca vitamina K e buna pt oprirea singerarilor asa mari. Eu cu asta ma confrunt mereu la "invaziile rusesti". Am un tub intreg de vitamina K dar n-am luat nici una...am zis ca mai bine sa plece tot decāt sa-i pitul eu pe acolo :O) Īn ce sens ai hemoragie mare? Folosesti 3-4 tampoane pe ora?
Eu cred ca e normal sa ai debit dupa asa o īntārziere.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Mariuca, nu stiu ce sa-ti zic sa iei, dar stiu sigur ca la hemoragiile astea mari se pierd foarte mult fier si magneziu, precum si vitamine importante in organism, si asta nu-i bine cand te pregatesti de sarcina, mai ales. Stiu ca pt. diminuarea menstruatiei poti lua calciu (lactic, efervescent) si vit. K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Buna Mariaa. Eu am patit ceva asemanator, prima oara cind mi-a venit ciclul dupa nastere. Ginecologul mi-a dat Ergomet, dar nu mai stiu dozele. Totusi incearca sa astepti pina vb cu medicul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Pana acum 2-3 pe ora si culoarea e rosu aprins,rosu viu...cum sa-i mai zic...rosu-rosu.
Vitamine am sa iau pentru CMV ,deci daca pierd acum ceva o sa le suplinesc.
Mersic ca ati fost pe faza si mi-ati scris...mi-e sa nu dau in anemie...n-am mai patit asa ceva din liceu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

dupa o intarziere asa de mare si hem poate fii pe masura.e adev ca vit K opreste hem dar mai e puitn pana mergi la doctor.e adev sa pierzi mult fe.bea lichide pt a compesa pierderea si sa nu te trezesti si cu deshidratare,stai cumintica in pat si nu te speria.stiu ca e tare neplacut dar va fii ok.multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

vitamina K nu lua decat in caz de forta majora (balta mare), are o influenta puternica asupra intregului organism!! du-te la medic la urgenta, nu astepta prea mult, tu esti mai importanta decat orice. sanatate multa, iselin

Mergi la inceput