Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!
Biancas, sa-ti rapund la ce m-ai intrebat aseara. Nu , nu cred ca ce-si alege de pe tava are neaparat o semnificatei. Insa ceva-ceva tot exista cred. Chestia cu telefonul mobil a fost o gluma. Ai mei nu-si aduc aminte ce-am ales eu de pe tava, asa ca nu-ti pot zice daca se potriveste cu situatia mea. kk-at cred ca am papat, dar nu asa mult incit sa fiu atit de norocoasa. Dar daca sunt sanatoasa eu si ai mei, tot e un noroc suficient si asta, nu ?
Bee, Sabina are 42 la caput. Mai e cineva cu cap asa mic ?
Nico, Daria e eutrofica la 9 kile jumate la 10 luni ? Pai Sabina cum se numeste cu 7 kile jumate la 9 luni ? Sau Diana ? Are kile bune Daria, stai linistita.
Moni, in peridoada de greva , Diana papa 2-3 iaurtele de 50 g ? Pai Sabi papa in perioada ei buna 2 iaurtele.
Eu am facut azi supa de pui cu legume si cu perisoare de gris. Sper sa pape bine, ca dimineata ma satur de cit alerg dupa ea sa pape 50 de lapte cu cereale.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu sunt inca pe metereze, Daria nu vrea sa doarma, mi-am izolat musafirii in camera, si eu stau cu ea la calculator sa o plictisesc si sa vrea sa adoarma... Si ea se maraie in loc sa adoarma

Am musafiri, cumnatii, cu un baiat de 6 ani super-extra activ.. cel putin pentru noi... si a agitat-o pe Daria de numa, m-am disperat deja ca nu mai stiu ce sa ii fac sa o linistesc, e ca si curentata.

Eu ma tin de facut torturi si delicatese culinare Asta asa.. pentru -a [;D]

Ia vedeti ce am facut azi-noapte...si continuat azi
http://family.webshots.com/photo/2024890340086274551SHsJVZ

Da, Maraki, azi noapte am frecat bucataria, am facut ciorba si tort. L-am terminat de decorat abia azi.

Ce sa ii dau Dariei??? "somniferal" ???

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput