Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sotul nu stie ca am comandat asa ceva , ca nu ma mai lasa sa ii cumpar la Petra atatea jucarii. Dar asa ceva nu puteam rata o sa vada de Craciun (ca tot zice ca ii plac surprizele)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata!
A mea-i proasta,daca va intrebati. Netul a cazut acasa sambata la pranz si cazut a ramas. De doo zile ploua mocaneste. Ilinca s-a trezit de luni dis de dimineata maraita si inca nu stiu motivul, barbatul pare de pe alta planeta, am examen la sfarsitul saptamanii si inca n-am avut timp sa ma pregatesc ca lumea, banii in cont sunt pe terminate si am o tona de lucru!

Acuma ca m-am descarcat va doresc macar voua o saptamana placuta si ma retrag in vizuina...

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata, eu dorm pe mine!
Bine ati venit piu si Maya, sa scrii repede 10 mesaje ca sa iesi de sub moderare!

Eu nu am chef azi.......

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata!
Am asteptat sa va treziti, va astept la o cafea .
Piu, bun venit!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi azi asa ca de inceput de saptamina! Tin cu greu pasul cu voi la scris desi de citit citesc macar o data pe zi dar fiind ultimele 2 saptamini si jumatate de dinaintea vacantei de iarna sunt foarte aglomerata cu multe chestii si la serviciu dar si acasa.

Ioana, felicitari pentru bb2, sarcina usoara si fratior sa fie pentru scumpica Miruna!

N-am uitat nici de pozele promise cu cadourile de mos Nicolae numai ca m-am decis sa ii fac lui Alberto poze cu ele dupa ce le primeste (marti seara) si apoi sa le trimit in adresa comuna saptamina asta sigur.

In rest Alberto e in continuare bine sanatos ceea ce uram cu drag la toti copilasii dar e din ce in ce mai nazdravan si activ.

Sa aveti o saptamina cit mai buna si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Am citit din urma, dar nu am timp sa raspund personalizat (azi vreau sa o tai mai repede de la serviciu asa ca mimez munca).

Trebuie neapart sa va povestesc si eu cit de bine a fost in vizita la alina, ne-a facut o prajitura suuuuuper buna, si copiilor alta prajitura cu brinza. Nu vreti sa stiti cum arata covorul lor dupa ce au mincat copii cu lingurita de pe platou. Teodora Norinei este foarte frumoasa, si are un zimbet care te da pe spate, nu cred ca pozele reflecta realitatea. Iar Vladut al Alinei, un ingeras, cuminte, politicos, dragutz, nici urma de teroristul din povestile mamei lui. Fetele care ati cerut-o pe alina de nevasta - v-ati orientat foarte bine.

piu, bine ai venit, sa iti traiasca printesa!
Gabi, bafta la control! Te-am vazut cit de frumoasa esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumesc frumos pentru gindurile de bine, peste o saptamina ma duc la doctor sa vad daca totul e in ordine. Nu uitati ca "piticodrom reloaded" mai e deschis inca 3 saptamini.

Dana Lucia, multumesc frumos, si asteptam pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata mamici, bebici si burtici!
Eu sunt mahmura. Am fost la o petrecere si nu am mai baut dinainte de sarcina, asa ca antrenamentul meu e nul si prin urmare am ajuns terminata acasa de nici cupilu nu l-am mai spalat.
Am vazut ca Ioana e gravidutza cu bb2. Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza si de la noi!
Am fost la parada de 1 decembrie, vorba vine, ca pana am parcat pe stradutzele din spate de la Kisseleff, s-a terminat si parada. dar am vazut militarii imbracati frumos cand se suiau in autobuze si cel mai important i-am vazut pe Ruxi cu Matei si cu tati. De fapt pentru asta ne-am grabit. Am trancanit un pic cu ei si am plecat acasa, multumite ca am fost la parada.
Alex e iar mofturoasa la mancare, de fapt la pranz de face problemute, in rest e ok.

M-am uitat si eu dupa cadouri de Mosi. Am gasit niste cuburi de la Clemmy care sunt cica de la 9 luni, ma gandesc ca astea le iau pentru MN (Mos Nicolae). Pentru fratele lui mai bogat MC o sa ma mai gandesc. Oricum tot ceva de joaca, ca avem prea multe hainute pe care nu apucam sa le imbracam (mai ales sarafane dragute, nu prea mai am unde sa o imbrac, in casa sta mai confortabil in trening sau salopeta, iar afara e prea frig. Doar cand avem musafiri o mai gatesc cu cate o rochita...

Bine ai venit Pyu! Ai o minune de fetita, spune-ne mai multe despre ea. De unde sunteti?

Anirim, nu stiu ce sa iti zic cu Norvegia, mi-e frica ca e muuuult prea lung drumul...Si noi plecam in ianuarie in Austria, undeva langa Salzburg, la schi si o luam si pe Alex cu noi. Dar facem drumul in 2 etape, prima seara ne oprim la Arad si dormim (pazea Hilde, hi hi) si a doua zi plecam spre statiune. Sper sa fie ok, dar am mici emotii cum se va descurca la un drum asa lung. O sa facem pauze dese, nu asta e problema...cel mai frica imi e de diferentele de temperatura: caldurica in masina, apoi sa o imbrac sa iasa afara, ca tre sa o las sa se plimbe, sa se dezmorteasca, deci nu o pot baga in carut si sa intram intr-un restaurant si asta sa fie tot. Tre sa o scot din masina sa se plimbe si mi-e sa nu raceasca la fatzaielile astea. Eu sincer nu m-as incumeta pana in Norvegia, e drum de 3 zile minim, daca nu chiar de 4, nu-i asa? Zic cu toate opririle de pe drum. Am fost tentata sa cumpar bilet de avion pentru mine si bebe si tati sa mearga cu masina, la copii sub 2 ani nu platesti biletul, doar taxele de aeroport, parca, care nu sunt chiar mari. Deci iesi mai bine asa, iei bilet doar pentru voi doi si gata...

Am vazut VSmile de la Vtech, trebuie sa recunosc ca e interesanta ideea, astept cu interes sa imi spuneti daca le place bebeilor, poate il aduce si la noi iepurasul...Ce ma oftic ca nu exista asa ceva si cu cuvinte in romana, cred ca ar invata mai repede sa vorbeasca. Pana una alta avem jucarii vorbitoare de engleza...poate incep astia in limba lui Shakespeare intai.

Simo74, gata? Ai bagat capul in nisip si la munca cu tine? ntz, ntz, nu-i frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Anirim, da, cred ca mai bine plecati cu avionul. In afara de drumul ingrozitoooor de lung, mi-ar fi mai frica de vreme, la atatea zile de drum se pot intampla multe iarna. Ce, in tarile vestice nu ati vazut ambuteiaje din cauza zapezii? Masini inzapezite, oameni care raman cu masinile blocati pe cate o sosea? Mai mult de asta mi-ar fi frica decat de lungimea drumului. Daca era vara..."iarna nu-i ca vara" . Plus aglomeratia de rigoare, cu ocazia sarbatorilor. Daca as fi doar eu cu sotul, nu ar fi o problema dar cu bebeu, no way!

Catalina

Mergi la inceput