Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 23
anangel_lexi spune:
Roxy, mult a fost putin mai este. Curaj si odihneste-te cat mai poti!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
aka spune:
Maria Cornelia
sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc. Lexi .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
anangel_lexi spune:
Aka, mi-ai luat-o inainte! Multumim pt urari!
Ii uram si noi Mariei voastre la multi ani, sa fie sanatoasa si sa creasca mare, voioasa si cuminte! []s
anangel_lexi spune:
Am intrart sa va anuntam cu bucurie ca ne-a iesit primul dintisor si am si spus "mama" si "tata"!
Gravidutelor, ce mai faceti???
Biby, tu pe unde umbli? Mi-e dor de tine!
Mai fetelor, ma uitam la listuta cu miresici si ma tot gandesc la unele fete, oare ce-or face? Ioana07, Majaginn, Pisu-Miau, Cadina, Mitumac, Deeapui, si muuulte alte fete...Pe unde sunteti, fetelor??? Si mai ales Zozelaaaaaaaa!!!! Ce-ai facut, mami, ai emigrat in SUA pana la urma si ne-ai parasit?
kriss79 spune:
Anangel, felicitari pentru primul dintisor si pentru primele cuvinte importante: mama si tata!!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina9+
zozela spune:
girls!! Alex n-am plecat..inca..Mai stau pe-aici pe la noi..pe frumoasele meleaguri natale Doar ca sunt f. ocupata cu serviciulsi nu prea am timp sa scriu..Va citesc si eu pe fuga..sa ma asigur ca sunteti toate sanatoase
Felicit proaspetele mamici,celor in devenire le urez sanatate-iar mamicilor de bebei grasuni si frumosi le doresc rabdare
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
aka spune:
Lexi felicitari pentru primul dintisor si pentru cuvintele cele mai importante pentru voi "mama"si "tata". Noi suntem la stadiul de ag, ng, ah. Ce mai papati in ultimul timp? Noi am ajuns la 5.800kg la 3 luni. Ce mai fac gravidutele noastre? Vrem pozici cu burtici.
Va pupam pe toate .
printesa noastra
anangel_lexi spune:
Aka, momentan papam cam tot ce ne e permis la 6 luni: lapte cu cereale (nu mai accepta laptele simplu, nu-i mai place deloc, doar noaptea ii dam laptele chior), suc de fructe (mere si struguri), piureuri de legume (morcov, cartov, mazare, conopida, spanac) si de fructe (mar, banana, piersica, para, caisa) I-am dat si putina carnita la borcanel cu piure de porumb si cartof dar nu i-a prea placut prima oara iar a doua oara a refuzat-o categoric. Portocala nu pot sa-i dau ca face alergie de la ea...Deci, cam atat papam momentan.
Restul fetelor, ce mai faceti???
Ioana81 spune:
Buna dimineata miresici!!!!!
Ce mai faceti???? Ce mai ziceti????
Noi sunte mari, spunem mama, tata, baba, bum-bum, cah, pa-pa, apa...si multe altele aga, ada, buf....bla bla. Mergem de-a busilea, in picioare tinuti de o mana, toata ziua stam lpit de picioare lui mama. Il iubesc asa de mult, mai ales de cand mi s-a facut o oferta de lucru. E f greu sa si mergi la munca si sa te si gandesti la bebita ce face.
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
aka spune:
tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui
printesa noastra