Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
olguttza spune:
Gagici, !!
Imi fac mea culpa ca nu mai calcai p-aci, da nu apuc sa stau prea mult la calc, da si atunci cand o fac intru mai mult la odisee.
Alinus, sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatosi, sa va bucure si sa va bucurati de ea pana la adanci batranete (ale ei! )!
Noi suntem asa si-asa. Adica, bebe e bine si creste, dupa cum zice ecografu, ca io inca nu-l simt. Da mai am putintica rabdare. Io-s ceva mai nasol, a treia oara pe antibiotic, in decurs de 4 luni, caci, de cand sunt gravida, m-au cam napadit infectiile. Sistemul meu imunitar e prashtie, da sper sa treaca toate cele si sa ma vad zdravana la vara. Oricum, bolile mele din perioada asta ma cam secara de toate energiile.
La morfo-fetala de trim. I ni s-a spus ca suntem baiat, dar la ecografiile ulterioare dr. nu prea mai era asa de sigura. Asa ca inca asteptam "surpriza". Oricum, mie mi-e "inclusiv" sexu bebelushului, vreau doar sa fie zdravan, din toate punctele de vedere. Si io la fel!
Din wkndul asta incepem renovarea apartamentului, la care nu s-a mai "umblat" de fo 20 ani. M-apuca groaza de santieru pe care o sa-l am in casa, da e pt. o cauza nobila. Acu-s curioasa sa vedem cat ne tin banii, ca parca vad ca dupa un dormitor, baie, bucatarie si hol ne oprim, si raman cu doo camere la fel de vraiste ca si-acu. Io, totusi, raman sa visez cu ochii deschisi...
Cam astea-s noutatile noastre, deocamdata.... Io-s tot in medical si incerc sa raman asa pana o sa intr-un prenatal.
Va pup din suflet si promit sa viu mai des!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
17+
De la nunta...
anangel_lexi spune:
Alinus sa va traiasca fetita, sa fiti sanatosi si fericiti si stai linistita ca durerile nasterii se uita foarte repede...Important e ca sunteti voi bine.
Olgutzza, chiar ma intrebam ce-i cu tine. Spor la renovat si nu fii pesimista, ai sa vezi ca o sa renovati toata casuta sa fie numai buna de primit bebe in ea
Biby, niciun semn de la tine?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Alyna24 spune:
Alinus, sa va traiasca bebelina!Sa fie sanatoasa!
Eu sunt bine, bebe nu prea ma lasa sa dorm ca nu-i convine nici pe dr nici pe stanga....deci abia spre dimineata adorm mai bine!in rest, asteptam o alta eco pe la sfrasitul lunii!
Va pupy pe toate!
26+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
aka spune:
Buna
Am venit sa va prezentam printesa noastra. Si cand colo am vazut ca a nascut Alinus. Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc. Pupici de la noi .
Ioana multumesc pentru explicatiile cu olita . Cat de curajoasa esti sa te si gandesti la BB2. Pe mine ma sperie numai gandul.
Noi ne luptam din greu cu colicii. O doare burta mititica si nu pot sa o ajut cu nimic. Mi se rupe inima. Sa crestem mai repede sa plece si colicii. Ne pregatim de botez ca saptamana viitoare ne prezentam la biserica.
A fost un pic racita, ii curgea nasul si tusea. Si eu am intrat in panica, ca orice mamica incepatoare. Dar acum ne-a trecut.
Va pupam pe toate .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
Ioana81 spune:
Buna ziua gagioaselor, toate foste miresici, unele cu bb la purtator, altele cu ditractie la purtator!
Sunt tare vesela, nu stiu ce e cu mine!!!!
Ioana (olgutza) mama ce surpriza, ziceam ca trec sa te salut la mamici dar am uitat .... cu lenea asta. Bine ca ai aparut la strigare . Ma bucur ca esti bine, stai acasa merita sa te odihnesti, ca apoi nu o sa mai doarma ochiul ta si creierul tau o noapte cap coada, ce sa mai vorbim de trezit la ore de 10 dimineata!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Am vazut printesica frumoasa foooooc de Aka! Sa va traiasca. Lasa ca trec colicile dar...ma abtin ca nu vreau sa te sperii poate Maria ta o fi mai cuminte ca a mea.
Noua aseara ne-a scos peri albi fii-mea. Daca pana si ta-su care, cand e vorba de fii-sa e rabdarea intruchipata, s-a enervat, va dati seama...Inca nu-mi dau seama ce-a avut dar se pare ca azi e la fel din ce mi-a spus Cristi la telefon
Am pus 3 pozici noi la degustatul sucului de portocala.
acina spune:
Alinus sa va traiasca bebita , sa fie sanatoasa si mancacioasa.Refacere cat mai rapida tie.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
anangel_lexi spune:
Acina, la multi ani pentru primul anisor al puiului tau! Sa creasca mare, sanatos si voios si sa aiba o viata plina de impliniri!
aka spune:
Andrei de Acina
Ce haios e in lamaie. Iti vine sa-l mananci .
Lexi multumim, in unele zile parca e mai bine in altele mai rau. Ieri am fost pe afara, am stat vreo 2 ore timp in care ea a dormit. Si aseara a plans pana la 2. Nu mai stiam ce sa-i fac. O durea si burtica si ii era si somn si nu putea sa doarma. Cristina ii transmite Mariei iar eu mamicii.
Felicitari proaspetelor gravidute .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
Alyna24 spune:
Ce mai faceti, foste miresici?
Ma bucur ca sunteti bine voi si bebelusii vostrii!
Pe mine m-au cam napadit amintirile de acu' 2 ani!
Tare frumos a mai fost!Dar a trecut nunta!
Si in amintirea acelor vremuri....am pus si eu pe aici filmuletul de al nunta!
http://video.google.com/videoplay?docid=-8366866022282917940&q=ALINA+SI+BOGDAN
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl