Nutritie/cabinet nutritie timisoara

Nutritie/cabinet nutritie timisoara | Autor: principessa

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza daca exista si m-ar interesa ce e mai bun, in materie de boli de nutritie(inceput de diabet, e ceea ce am eu in vedere) si probleme de control al greutatii. Acest lucru ma intereseaza daca exista in Timisoara. Poate s-a mai confruntat cineva cu probleme de genul asta.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Cit ti-a iesit glicemia?

Daca vrei putem vorbi pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

In general e cam catre 115-120, a mai fost si 140-160, dar doar de vreo 2 ori. Din cauza greutatii, nu foarte mari daca stau sa ma gandesc, dar totusi..., de 83 kg la 1,57 m, s-ar putea sa faca fite si inima. Sau poate nu de la asta. Dar ma gandeam ca poate exista ceva medic bun sau ceva cabine t specializat in alcaturirea unui plan de bataie, cu slabit si cu crearea unui stil de viata sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Glicemiile tale(115-120mg%) indica ca te afli la limita superioara a normalului,unde ,de obicei s-ar recomanda un TTGO(test de toleranta la glucoza).Referitor la cele doua rezultate de 140-160mg%,ramin discutabile, e important de stiut cind,la ce ora au fost facute si la fel de important ar fi la ce ora mancasei cu o seara inainte si ce anume.
IMC tau(indicele de masa corporala)imi arata o valoare de 34 ceea ce inseamna obezitate = o predispozitie catre un diabet.Dar sint mult mai multi factori care pot contribui la declansarea acestei boli.
Intr-adevar ,o dieta corespunzatoare te-ar ajuta nu numai sa cobori din greutate dar si sa-ti mentii glicemiile in limite normale.
In Timisoara ti-as recomanda pe prof dr Viorel Serban.Din cite am auzit in ambulatoriu, au cel mai modern centru de diabetologie din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Oau! Multumesc mult Idaira, informatiile de la tine sunt chiar utile. O sa incerc sa dau de doctorul de care mi-ai spus. Intre timp orice alte informatii din partea celor in tema sunt de real folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

ciao!
eu am fost la dr nutritionist in timisoara si am fost foarte multumita. am respectat ce mi s-a spus si am avut rezultate.
cabinetul e undeva pe langa statia de salvare de la judetean. daca vrei nr de telefon ti-l pot da pe PM.

cristina.

Mergi la inceput