** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 28
petit_ange spune:
Buna gravidutze!
ma bucur de fiecare data cand se coloreaza lista noastra cu cate un carucior roz / albastru!!! felicitari celor ce au aflat deja, eu mai am ceva de asteptat...numai ce am schimbat saptamana!!!
Noapte buna.
Pupici.
11+
The world is full of wonder if you look with open eyes!!!
Arthurana spune:
Buna Chris,
Mortal mesajul tau...pai eu locuiesc in North CArolina in Raleigh peste drum de ocean.
Te pup
Arthurana spune:
Mie mi-a spus doctorul ca abia dupa 20 de sapt o sa incep sa-l simt pe bebe, asa am citit si pe net si prin carti. Uneori mai simt cate un fluturas, foarte rar.
Sunt si eu acasa azi si maine, nu ies din culcus, ma odihnesc! si mananc ca purcelul, ca m-am ingrasat doar un kg...
mica0307 spune:
Buna burtici,
Felicitari noilor venite in listuta noastra.
Liviana ti-am vazut baietelul. Ce dragalas este! Din pacate nu am reusit sa vad si luminile de 1 dec. Din pacate noi am avut un eveniment neplacut in familie si vom reveni in Bucuresti miercuri. Acum sunt conectata prin telefon si din pacate conexiunea nu este foarte buna.
Va pup,
Mica
16+
Poze
jollyies spune:
burticile!
Bine ati venit Yoyoyo si Sadicutza. Va doresc o sarcina usoara si nastere si mai usoara cu bebei sanatosi si obositi noaptea![]()
Ancamari - felicitari pentru fetita. Nu-l lasa pe sotul tau sa te supere cu dezamagirile lui. O sa fie printesa ta delicata pe care o sa o imbraci frumos. Al meu nu vrea sa stie ce este, vrea sa lase surpriza. Eu nu stiu daca o sa ma pot abtine sa nu aflu. Oricum vorbim despre el (nu despre ea).
Irinutza - si al meu nazdravan se misca tot seara cand stau intinsa pe spate. Si eu mi-am pus intrebarea daca este el. Am tot citit si zice ca are prea mult loc sa se miste in lichidul lui amniotic, ca sa il simt. Oricum, eu tare ma bucur cand simt tot ce simt.
Fetelor, si eu as tot manca dar am o mare problema, ma constipez. Exagerez doar cu fruncte. Daca m-as atinge de paine adios wc. Pana la 12 am deja la activ 1 kg de fructe, 2 litri de apa, un bol de secara cu iaurt si tot nu ma duc. La pranz, ousor cu branzica cu smantana sau salata. Seara, legume multe cu un gratar. Si tot nu ma duc. Inchei cu inca vreo 4 prune mari si apoi daca ma fortez se miluieste de mine. Inainte de bebe doar secara si iaurtul de dimineata si eram gata. Si am citit ca se inrautateste. Sper sa nu fac alte porcarii. Va dati seama ca nu am luat kg de la regimul asta. Am pus 3 kg in prima luna (de fericire) pana s-a inrautatit treaba. Ma bucur ca bebe e in norma de marime si greutate.
Voi aveti braduti
adevarati. Anul asta nu o sa cumpar brad. Aici sunt niste copaci(ca nu pot sa spun ca sunt brazi) care refuz sa-i cumpar si sa ma prefac ca sunt brazi si mai costa si o palarie de bani. O sa impodobesc casuta si cumpar ulei aromatizant si gata. M-am hotarat pt la anu sa cumpar un brad artificial care arata ca bradul si care costa vreo 500$. Astept reducerile si il cumpar pentru la anu si am terminat povestea.
Pupici!
cristalina spune:
Neata!
Aseara l-a simtit si John pe bebe...:)))
E expert, isi dadea cu parerea "era prea ascutit, nu era fundul, era cotul!"![]()
Noi nu ne-am hotarat inca ce brad sa cumparam....ti-e mila de copacei...dar parca fara brad natural nu miroase a Craciun. Inca nu ne-am decis.
Yoyoyo, sadicutza, bine ati venit!
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
dianalaura spune:
Vali5, OanaClaudia, LA MULTI ANI

Cum o sa va sarbatoriti ziua de nastere? O cina romantica....
ceva?! Multe 

si tot ce va doriti din partea mea!
Ne invitati si pe noi la o felie de tort virtual, nu? ![]()
fetelor, oare ce ne aduce mosul
in seara asta? Mie mi-a dat mosul meu aseara niste banuti si mi-a zis azi dimineata ca neaparat sa ma duc azi sa-i cheltui... cred ca o sa imi cumpar daca imi gasesc niste cizmulite, fara toc, dar cat de cat elegante, ca mergem sambata seara la o petrecere organizata de la sotul meu de la munca... si nu ma pot duce oricum....Sarafan am.. imi mai trebuie si o camasuta se se asorteze...
Dar hai mai bine va las caci devin plictisitoare..
Mai vb azi, acum ma apuc de lucru.

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat
jollyies spune:
Cristalina - aici chiar nu miroase a Craciun cu 35 de grade, si nu o sa miroasa niciodata. Mai degraba miroase a vacanta si a mare. Noi oricum suntem tare nerabdatori sa oferim cadourile pe care le-am cumparat si sa ne bucuram de sarbatoare cum putem mai bine.
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Bine v-am regasit, gravidute! Azi am revenit la munca, a fost foarte frumos la Bran, dar mi-a fost dor de voi! Chiar am simtit lipsa unui computer si bineinteles, lipsa net-ului.
Va pup pe toate si ma duc sa citesc ce ati mai scris. 
Valentina
17+
Poze