** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 24
diana spune:
Imi pare tare rau pentru vestile proaste. Dar in astfel de momente...eu ma blochez si nu sunt in stare sa mai spun nimic. Sunt alaturi de voi, fetelor, si fiti tari.
In legatura cu contactiile si pe mine ma doare burta noaptea. Ma trezesc cu dureri de burta si iau un no-spa si ma linistesc. Sper sa fie placenta mea care se ridica (am placenta praevia). Saptamina asta ma duc la control si o sa vad ce se intimpla.
Va pup
Diana 13+
odie spune:
Salutare gravidutzelor. Am facut si noi echo la 12 saptamani si ne-am vazut bebelul ..cica ar fi baietel
. Fetele eu caut de nebuna pe cineva care sa fi nascut cu Voiculescu Gabriela de la Elias si pe tot forumul asta am gasit 4 postari si nu tocmai favorabile. Voi ce dr. aveti??? ca eu deja intru in panica nimeni nu o cunoaste pe dr asta ![]()
![]()
pauly spune:
gata ..am pus si carucioarele, ce frumos arata listuta.
fetelor eu mi-am facut bradul(e artificial)...dar arata super...eu traiesc ptr luna decembrie.i-mi plac sarbatorile...din luna decembrie.zilele trecute mi-o cumparat sotul un mos craciun mare de tot.o sa va pun poze ca sa vedeti dar prima data trebe sa-mi dau seama cum.
pupici si somn usor
11+
jollyies spune:
Nu stiu ce sa mai spun si sa cred, Mimmi si Mcrissa. Este trist si sfasietor
. Sper ca sunt fericiti acolo sus la DD. Mcrissa am tot asteptat mesajul tau si a venit cu vesti rele.Va pup dulce si va imbratisez!
Am fost lenesa si doar v-am citit. Cand ma apuc sa scriu uit cui am vrut sa-i raspund si ma las pagubasa. Acum mi-am notat si uite ca scriu. Eu sunt bine voinica, cresc mare, il simt pe gogoman, l-am si vazut si suntem in regula.
Pauly - zici ca te trezesti noaptea pt pipi si nu mai dormi. Si mie mi se intampla. Fac ochi la 5 dimineata si alerg toata ziua iar la 8 pm pic ca o closca pe ou. Ma trezesc de vreo 4 ori pe noapte pt pipi si stau si mai citesc apoi ma culc si adorm. Imi fac atatea planuri si idei de ametesc. Cred ca am innebunit.
Pofte am: mamaliguta cu branzica si smantana si ou prajit moale(dar il prajesc tare ca nu am voie moale). Mananc in fiecare zi si ma topesc de placere chiar daca nu e perfect.
Si pe mine m-a luat frica. Avem 11 - 19 sapt si nu vreau sa mai aud vesti rele. Eu il mai vad pe puiu pe 20 si ma bate gandul sa nu mai fac gimnastica. Doctorul mi a spus ca atat cat ma limitez la 140 batai pe minut, nu supar pe bebe.
Am primit saptamana trecuta un email tare frumos despre bebe in burtica si DD care m-a impresionat la lacrimi. Daca vreti il trimit si voua.
Pupici pana data viitoare!
odie spune:

pauly... deja ti-ai facut bradutu..esti ca sotul meu el tot asa vrea sa-l faca la inceputul lui decembrie si il desface de ziua indragostitilor![]()
![]()
simonadre spune:
Buna mamici de Mai-iunie!
Incep prin a le incuraja pe fetele care nu vor mai ajunge la finish...am patit-o si eu in 2004, la 4 luni, si daca nu s-ar fi intamplat sa raman iar insarcinata anul asta in august, n-as fi avut curaj nici acum...Pentru mine a fost mai violenta pierderea, s/au rupt membranele fara nici o avertizare, chiar dupa ce il vazusem la echo si-mi facuse din mana...De tristete nici n-am mai suportat apartamentul in care stateam si am prins curaj sa ne mutam la casa, langa orash. cu mai putin stres, mai mult aer curat si multa liniste si pace, poate de data asta va fi bine pana la capat. deja am 15 sapt si 6 zile, adica aproape acelasi moment fatal, insa acum fac tratament cu Gravibinon, utrogestan, no-spa si scobutil si mult repaos, monitorizare atenta la doc...si poate va fi bine...tot timpul sunt ingrijorata...va anunt ca l/am simtit pe bebe si cand ma gadila prin burtica parca imi mai da curaj ca va fi bine de data asta...
N-am mai intrat de mult pe-aici dar promit sa nu se mai intample. ma bucur sa cresc alaturi de alte mamici de aceeasi varsta gestationala, mai prind aripi si ies din depresie...De ce depresie? pe langa frica pe care nu mi-o poate indeparta nimeni, mai sufar si de lipsa de miscare..si simt ca ma fac cat un balon...si ma intristez si apoi imi revin..si iar bocesc cand nu mai incap in pantaloni...si sanii imi sunt imensi si nu-mi place deloc. poate ma veti judeca, dar acestea sunt doar momente trecatoare. Cea mai mare parte a timpului ma bucur de bebe, sper sa fie sanatos, la echo mi-a zis ca e perfect format dar nu s-a exprimat asupra sexului, nu era sigur..
V-am impuiat capul destul. Mai am o grija. Pana in luna 4 am pus 6-7 kg. si asta doar din lipsa de miscare. Orice fac ma oboseste si-mi da dureri groaznice de spae. E normal sa pun atata amar de grasimi? oare ce ma asteapta pana in Mai???
Va pup. astept replici incurajatoare. Inca o data sunt alaturi de fetele triste..va trece ..
dianalaura spune:
Buna dimineata! Si noi schimbam azi saptamana...si facem si noi drumuri din ce in ce mai dese noaptea la pipi si la baut apa...Adevarul ca mie imi place sa mananc mai condimentat... de cand cu sarcina incerc sa o las mai moale.. dar nu ardei iuti sau altele... piper si tot felul de amestecuri de condimente ce se gasesc in comert.
In rest, eu ma simt bine, bebe la fel cred...m-a durut un pic burtica aseara... dar vag... si a durat vreo 5 minute...poate nici nu a fost din cauza lui bebe.. sotul meu a vazut imaginile acelea video cu dezvoltarea fatului pe luni si acum imi zice ca s-ar putea sa ma mai doara burtica cand se mai ridica uterul si se mai rearanjeaza organele, sa ii faca loc lui bb.
Eu am uterul retrovers.. asa ca de-a lungul sarcinii el trebuie sa isi revina in pozitie normala...
Acum ies..plec pana in oras, am ceva de facut...as avea si acasa, voiam sa spal niste haine...dar daca cei de la compania de apa nu vor sa ma obosesc si au oprit apa, fara sa ne anunte.. acum ce sa fac..:)
Va pupacesc pe toate si ne vedem mai pe dupa-amiaza.

dia 15+
cristinamaria spune:
Buna dimineata!
Am fost si eu cateva zile la munte si am inghetat cand am intrat pe forum!!!
Mimi dumy si Mcrisa
u n-am cuvinte pt ca stiu cat e de greu! Va imbratisez si va astept cat mai repede la odisee!
Miniuta am citit ca si tu ai probleme cu hainele!! Iti dai seama ce-i pe aici!! Nu gasesti nimic dragut!!!
Madi si mie mi se mai intareste burta dar am inteles ca astea sunt tot contractii si nu e bine! Eu iau No-spa si in cazul asta!!
Athurana ma bucur mult pt tine!! Sa ai un baietel sanatos si frumos!!! 
Diana eu am o placenta jos inserata -posibil praevia insa din cate siu, diagnosticul de praevia se pune dupa sapt 20! Sa speram ca pana la urma avem noroc si scapam!!
Odie imi pare rau dar n-am auzit de ea!
Va sarut pe toate si va doresc o saptamana excelenta!!
Cristina
cristina
17+