Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Multumim mult de sustinere.
Sincer nu mai am stare de alaltaieri.
Noi am fost la controlul de rutina, si dupa cum copilu e pe primul loc am mers la cea mai buna clinica de la noi, mai avem noroc ca lucreaza acolo vara sotului de mult timp si toata lumea a fost foarte atenta la verdicte.
Dar sa stiti ca fata mea e cuminte, dar are ea(am observat asta) o data in luna citeva seri la rind e foarte mofturoasa si mai si plinge citeodata, nu stiu din ce cauza.
La inceput credeam ca pur si simplu oboseste ziua si seara face nazuri, dar pe aistea le face in fiecare seara, vede ca nu prea ii merge si se culca linistita, dar cind are aceste seri de neliniste nu doarme pina pe la 1 noaptea si nu stim ce sai mai facem, si nici ziua nu doarme, iar acum ultima data nici nu prea maninca ziua, ea care la mine e o mincacioasa de sta mamica toata ziua cu lingurita sau biberonul in mina.
De aceea nu stiu ce sa mai cred.Dar am vorbit la un centru diagnostic sai facem ceva investigatii la cap, o tomografie, niste eco, si cred saptamina viitoare o sa mearga incolo, si tot acolo e cel mai bun pediatru neurolog din tara.Sper sa fie doar o parere de a mea si copilu bine ca nu stiu ce fac daca nu e asa.
Iar ma apuca plinsu.Ma duc sa ma linistesc.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Multumim mult de sustinere.
Sincer nu mai am stare de alaltaieri.
Noi am fost la controlul de rutina, si dupa cum copilu e pe primul loc am mers la cea mai buna clinica de la noi, mai avem noroc ca lucreaza acolo vara sotului de mult timp si toata lumea a fost foarte atenta la verdicte.
Dar sa stiti ca fata mea e cuminte, dar are ea(am observat asta) o data in luna citeva seri la rind e foarte mofturoasa si mai si plinge citeodata, nu stiu din ce cauza.
La inceput credeam ca pur si simplu oboseste ziua si seara face nazuri, dar pe aistea le face in fiecare seara, vede ca nu prea ii merge si se culca linistita, dar cind are aceste seri de neliniste nu doarme pina pe la 1 noaptea si nu stim ce sai mai facem, si nici ziua nu doarme, iar acum ultima data nici nu prea maninca ziua, ea care la mine e o mincacioasa de sta mamica toata ziua cu lingurita sau biberonul in mina.
De aceea nu stiu ce sa mai cred.Dar am vorbit la un centru diagnostic sai facem ceva investigatii la cap, o tomografie, niste eco, si cred saptamina viitoare o sa mearga incolo, si tot acolo e cel mai bun pediatru neurolog din tara.Sper sa fie doar o parere de a mea si copilu bine ca nu stiu ce fac daca nu e asa.
Iar ma apuca plinsu.Ma duc sa ma linistesc.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

De mii de ori!!!Sti ca suntem alaturi de tine,mai bine astepti pana saptamana viitoare cand faci celelalte analize si atunci o sa sti clar despre ce e vorba!!!Capul sus!!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani pentru cele 6 luni, domnule Florin Alexandru Razacila!

Papadie, bine ai revenit! Umbla la doftori, la vraci si unde mai vrei, dar fa-te bine, ca ai niste pui frumosi acasa!

DianaR, nu numai ca am editat mesaj ca sa vezi ca am priceput, da' iti si multumeam! Eu ma gandeam sa-i dau Anei calciu (fara sa-i stiu calcemia, in prealabil, ceea ce nu-mi place) pentru ca am senzatia ca fontanela anterioara e la aceleasi dimensiuni de doua luni si pentru ca mi-a intrat in cap ca din atata lapte poate creste, dar nu-si ia tot calciul necesar. A, si acu vreo luna, accidental, cand o imbracam, inca mai simteam cateodata chestia aia care se cheama craniotabes, acum nu mai e.

Fetelor si taticule, voi dati/ati dat fier copiilor? Ca nou ne-a recomandat pediatrul sa dam cate 3 picaturi Ferrum Hausmann/zi, incepand de la 5 luni.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Doroti, puiule, avea dreptate DianaR, fa bine si transcrie tu (maine, ca nu cred ca le ai la tine) ce-ti scrie pe hartiile de la ecografie. Oricum, la noi, nici un doctor serios nu scrie "cheag de sange", si oricum i-ar zice, nu poate scrie/spune ca e sigur asa ceva dupa o ecografie. Mergeti voi la investigatii (bine ca faceti tomografie) si sa fie bine! Cat despre inima ta, nu aia doare daca te tine de cateva zile (asa-i, DianaR?), da' cred ca te doare sufletul... si coloana vertebrala. Ne gandim cat se poate de frumos, ca eu sunt sigura ca ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Fetelor si taticule, voi dati/ati dat fier copiilor? Ca nou ne-a recomandat pediatrul sa dam cate 3 picaturi Ferrum Hausmann/zi, incepand de la 5 luni.

EllaX si noua ne-a dat dr pediatra Ferrum Hausman cate 2 pic/zi (profilactic zicea).Stiu mai multe mamici care au primit la fel de la medicii lor.Se da gratuit de la cabinetul medicului de familie.Problema cu el e ca ne cam constipa.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Puiudana, daca nu gasesti mingea pentru Andrei, inseamna ca asa trebuie sa fie! Poate lui i-ar placea mai tare altceva, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei!

La multi ani Amiss!
Doroti, fii optimista! Nu cred ca faptul ca e mofturoasa la mancare sau adoarme tarziu e un motiv de panica, si alti bebelusi sunt asa! Iti tin pumnii sa fie totul bine, eventual mergeti si la Iasi la un dr bun de acolo. Curaj!

Mergi la inceput

magda, eu am luat batista bebelusului, e f buna, tot asa aveam si noi muci, scapa bine de dei cu ea

Mergi la inceput

monicutza, super! felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos! credeam ca o sa ne anunte altcineva intai ca vine bb 2, dar ne-ai facut o surpriza mare! sa ne tii la curent!

felicitari tuturor dintisorilor noi, eu de-abia am reusit sa recuperez 2 zile de absenta de pe dc, asa ca acu am vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

La multi ani celor ce se numesc Andrei sau Andreea, cirese, mamici si tatici!
La multi ani pentru 6 luni lui Alexandru Razaciosul si Anei pentru cele cinci!
Doroti iti strangem pumnii sa nu fie nimic serios pup.Incearca sa fii optimista si spune-ti ca totul va fi bine. Deocamdata, pana nu ceri si alta parere si pana nu stii nimic sigur, cred ca ar fi bine sa te tii tare. Nu-ti ajuta la nimic, ba din contra, iti face rau sa te gandesti la cele mai sumbre scenarii...Noi suntem alaturi de voi si capul sus. O sa simta si Natalita ca ai ceva si asta nu-i bine!

Mergi la inceput