Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

LA MULTI ANI de Sf. Andrei mamici, tatici si bebici.

Sa aveti o viata frumoasa plina de satisfactii.

Rares astazi merge la vaccinul de 6 luni. Tineti-ne pumnisorii stransi.

Pupici si petrecere frumoasa sarbatoritilor,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Sa traiti cu numele, Andreilor si Andreelor, ciresici, mamici si tatici!!

Arleena si Shoricutza, salteluta eu am luat de la chic bebe, cu www2 inainte si cu .ro dupa, si intr-un cuvant. Din cate stiu, fac si la comanada.

Roxana_Claudia, exista si biscuiti fara gluten, asa cum exista si faina fara gluten... dar sunt cam greu de gasit, la noi. Medicii de familie mai neinformati (inclusiv a noastra) recomanda Petit Beurre sau biscuiti obisnuiti, da' aia sigur au gluten. Oricum, de la 6-8 luni este permis glutenul, asa ca se rezolva si problema asta.

Amiss, hai diversificare!

DianaR, am si editat ieri un mesaj, special ca sa vezi ca am priceput si m-am descurcat!

Luana, nici noi n-avem minge, ca n-avem bani de ea, acum. Da' noi n-avem nici vas de gatit cu aburi!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI ALEC-CUCERITORUL PT CELE 6 LUNITZE SI ANA-MIRUNA PT CELE 5 LUNITZE!!!
LA MULTI ANI ANDREEA(AMISS) SI TUTUROR CIRESHELELOR ANDREI SI ANDREEA!!!!SA CRESTETI MARI,SANATOSI,VOINICI SI VOIOSI SI CUM E PRIMA VOASTRA ZI ONOMASTICA,SA LE ZICETI MAMICILOR SA VA FACA TORT SI SA VA SARBATOREASCA CA NUNTILE DIN POVESTI!!!!

iu all!Eu ma duc sa hranesc cupilu' si sa dau fugutza in Cora sa iau mingiuca!!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

La multi ani Alec!!!Sa cresti mare si frumos si la fel de razacios!!!

Multi ani si Andreilor si Andreelor pt. onomastica!

Dorotiiii......unde esti???

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by magghyc

Mame de ciresi,

Am o intrebare:

Nic e mucos tare, fara febra si cu ceva tentative de tuse. (Sincer nici nu imi dau seama daca tuseste sau se ineaca, dar , oricum, pare sa fie si o tuse...)

Eu ii dau doar Humex pt nas. E cazul sa ii dau si altceva? El a mai fost odata mucos si nu i-am dat nimic, insa acum mi se pare ceva mai mucios decat data trecuta...

Voi cum procedati? Dati ceva de la debut de raceala sau asteptati sa vedeti ce si cum evolueaza?

la livada...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Maggy eu am fost la medic cu asa ceva si mio zis ca copilu nu are nimic la plamini, se ineaca de la muci, cum terminam mucii terminam si tusea, si mio dat si mie ceva de pus doar in nas, de tuse nimic si mio mai zis ca numi recomanda sai dau preparate medecamentoase sa le inghita, dar am fost la neurolog si fata are un cheag de singe pe creer si trebuie sa ia MgB6.
eu sunt tare speriata de acest cheag pentru ca un an in urma un finut de al meu a murit de tumoare la creer si nu ma pot linisti, poate mamicile medici imi mai zic ce stiu ele despre asa ceva.
Si nici nu ma pot concetra sa lucrez.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Alec razacila sef superhlizit! Sa ne traiesti sefu!

Ella, ma bucur ca pricepusi. Pupici Anei de 5 luni.

Cami,. De cand i-ai dat supliment de vitamine Sophiei? Iaurt ii dau din cel simplu nedregresat. Cel cu fructe de multe ori are adaos de zahar.

Flory, tinem pumnii la vaccin!

Biscuitii obisnuiti ai gluten si zahar. Merge eventual pe la 9-10 luni sa le dati in manuta un petit beure ca se inmoie repede si nu se inneaca cu ei sa mai rontaie singuri dar doar cu voi langa ei. Pentru amestecurile cu fructe si branzica mai bine cereale.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dorotti, imi pare rau ca aveti probleme... Nu-mi dau seama ce vrea sa fie cheagul de sange poate daca spui exect ce a scris medicul pe bilet te pot ajuta... Ce banuiesc eu e ca la nastere a facut o mica hemoragie cerebrala si acum se vad sechele (ati facut ecografie transfontanelara)? Oricum tratamentul arata ca nu-i mare problema... Mai imi trec prin cap cateva chestii dar alea sunt mai serioase si nu vreau sa mananc bureti. Revin-o cu amanunte. Pupici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by papadie

Buna livada:)
vin si eu intre doua dureri de cap cu un raport minuscul: Sofia e inca cheala in gura desi are gingii explozive si roade ca hamsteru. Maninca piure o data pe zi fie cu carne, fie piure de fructe. Nu se intelege ea f bine cu limba, lingurita si piureul deodata da ii trece. Estimez ca are vreo 6 kg. In dec. avem control la spital la sect. de prematuri. Om vedea daca ne trimit la gimnastica sau alte alea (momentan a inceput sa se intoarca singurica de pe burta pe spate si vitzeversa). La ai vostri le troznesc articulatiile ca asta mika suna de parca calcam in padure pe vreascuri.

va pup o sa revin cu cateva pozice.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

URA!! a venit Papadicu pe la noi!!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

CamiM esti tare simpatica la faza cu teoria. Sa stii ca eu am cam demontat multe teorii de genul asta....:))

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput