Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

revenim si noi in fuga.

Sa va arat cum face Petra exercitii sa intre in clubul cireselor haioase ca a auzit ca se dau bomboane ca premiu

http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061127&ctime=183318

Acum mergem sa vedem ceva poze!
La multi ani DIANA!!!

LA multi ani TEO

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Absolut superb!!
daca asta era concursul castigati fara doar si poate!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani Rares si Maria Teodora!! Sa va faceti mari!

Vavitzu multa sanatate pt Edutzu mic.

Am gasit si eu mingea minunata de la vtech aici! Si bineinteles ca am pus-o pe lista mosului!

Ildi felicitari pentru primul "tata" !!

Lacra felicitari si Hilizitului sef!! se tine bine nu se lasa!!

Mihaela.f tinem pumnii stransi sa mearga bine la vaccin!! sa nu doara tare si sa nu apara reactii dupa!

Doroti cum a fost la doctor? Da-ne vesti despre Natalita!!
Miti felicitari pentru gasunel!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ce mari sunteti,cireselelor!Noi abia azi am implinit 5 luni.Dintisori nu avem,ne rostogolim pe burtica ca ne place mult de tot,gangurim,ne place mult cand canta mami cantecele frumoase pt.copii si cautam sa stam cat mai mult in fundulet.
Pupam toate cireselele sarbatorite si nu numai !

Alina ,mami de fetita tare dragalasa,Delia Amalia (29 iunie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by Ursulia

Eu am iarasi probleme cu calculatorul. Am incercat si aseara sa scriu de cateva ori, si azi...Nu stiu daca si mesajul asta va ajunge pana la urma...
La multi ani Teo si Rares! (Maine nu stiu daca mai apuc sa intru)
Doroti raportam si noi noutati:la 6 luni aveam 7000g, 66,5cm si...un dinte! Cu statul in patru labe stam bine, de pe la 5 luni.Si mai facem ceva, se ridica mai intai in genunchi si se prindem de marginea patului si apoi vrea sa se ridice in picioare. Am avut emotii ca o sa cada.
La capitolul diversificare ne descurcam bine...Cred ca de maine ii introduc si carnita de pui.
M-au bucurat initiativele voastre cu albumele de Craciun si concursul...Din pacate noi cred ca n-avem cum participa. Daca abia reusesc sa trimit mesajele...
De Craciun vom avea bradut natural si purcedem de pe-acum la cumparat cadouri (mai ales ca trebuie acum unul repede pt primul dintisor).Revin cu amanunte...
Eu sper ca de luni sa pot sa va scriu mai multe pt ca incep serviciul.Si macar in pauza de masa si tot o sa pot sa scriu, computerul de la serviciu fiind mai performant.
Mai aveam cate ceva de scris...dar nu stiu daca o sa mearga...

Felicitari primei mamici din livada insarcinata cu BB2, Monica!
Va pupam si sper sa potsa va mai scriu!

Lili si Mircea

Felicitari pt progrese!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

revenim si noi in fuga.

Sa va arat cum face Petra exercitii sa intre in clubul cireselor haioase ca a auzit ca se dau bomboane ca premiu

http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061127&ctime=183318

Acum mergem sa vedem ceva poze!
La multi ani DIANA!!!

LA multi ani TEO

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Atitudine mami...atitudine!!!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumim de urari.
Sunteti niste dragute.

Am baiat de sase luni si unul de doi ani. Sunte tare fericita.

La multi ani tuturor bebicilor sarbatoriti.
Sa stiti ca Rares zice "mama". Sotul meu este terminat ca si Andrei tot mama a zis prima oara.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ILDI25

Sunt fericita (pana la ultima suvita)a zis si David ca prim cuvant TATA, dar nu face vreo legatura cu taicas-o doar zice si el la toata lumea tata .Daca e valabila chestia ,va urma tot un baiat.

Lyly,Miti imi place ideea cu albumul si cu concursul ,nu ne vom supara chiar de nu vom castiga.

GAbI25 a-ti fost la eco? Sper sa fie bine Daria

www.dropshots.com/day.php?userid=204355&cdate=20061128&cimg=0" target="_blank">asaarata mosul nostru

si www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=210" target="_blank">asta ar fi leaganul-calut ,e cam mare dar daca i-l tin eu zic ca reusim sa ne distram cu el ,si cand mai crestem ne leganam si singuri .Mai ma gandesc inca nu sunt hotarata ,mai am ceva timp.

Felicitari!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata!

Iata si jucariile noastre, asezate aproximativ in ordinea preferintelor. Exceptia o reprezinta mingea, care e la coada pentru ca-i ultima jucarie, dar e tare iubita si comentata!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca tot jucarii preferate sunt si pachetele de batiste de hartie, revistele, sticlele umplute partial cu un lichid, prosopelele, cearsafurile... dar asta cred ca stiati si voi. Tot iubit este, in continuare, caruselul cu catzei, cu care se poarta lungi conversatii si care trebuie smotocit dimineata.

Avem si o "cea mai putin iubita jucarie": un porc-catel, nu ne-am dat seama sigur ce este, culoarea untului combinata cu un roz foarte pal. L-am primit cadou de la ceva cunostinte foarte stilate, dar care nu stiu ca pentru copii culorile elegante sunt cu totul altele. Nici macar faptul ca zornaie nu o face pe Ana sa bage in seama jucaria aia!

Si, pentru ca veni vorba de jucarii, Luana, Vtech are doua mingi asemanatoare. Pe pagina asta:
http://www.varuna,ro/produse.php?v1=0&v2=1&cat=4&pag=2 (unde vei scoate virgula dintre varuna si ro si o inlocuiesti cu punct)

mingea pe care o are Timeea este prima. Nu cumva in Cora era cealalta? Ca e cam 80-90 RON, in magazine.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Acum plec sa-mi culc pisoiul de fata. Rugaminte: imi explica cineva cum se editeaza un mesaj deja postat? Ca eu nu m-am prins...

Mergi la inceput