analize copil

analize copil | Autor: mariussimiuc

Link direct la acest mesaj

I-am facut niste analize lui Robert,care are 2 ani,si pana la sfarsitul saptamanii nu pot vorbi cu pediatra.Si nu mai am stare pana atunci...Poate ma ajuta cineva sa ma linistesc?

ASLO: 320 u/ml

AST/ASAT: 46 U/L

ALT/ALAT: 19 U/L

CALCIU: 11.86 ma/dl

FIER SERIC: 48 L ua/dl

PROTEINE TOTALE: 5.9 L a/dl

GLICEMIE: 87.6 ma/dl

CALCIU IONIC: 5.8 ma/dl

MAGNEZIU: 2.12 mg/dl

E de bine?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Exista mai multe site-uri cu rezultate ale analizelor. Unul dintre ele este www.analizemedicale.com, iar altul este www.romedic.ro. Poate gasesti acolo valorile care te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Diana,am intrat si acolo dar nu am gasit valorile pentru copii,doar pentru adulti.

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Miha,am o carticica 'Analize medicale in viata noastra' si am gasit acolo cateva din valorile pe care le cautai.La unele specifica si val. pt copii la altele nu(probabil ca nu are importanta)

Proteine totale copii 1-3 ani =6.0-8.6 g la 100ml
Glicemia =65-110 la 100ml sange
Calciul=9-11 mg/100ml
Magneziu=2-4mg/100ml
ASLO=166-200 U/ml

Uite ce am gasit la ASLO :
'O reactie pozitiva cu valori de peste 300 U/ml arata ca in trecutul apropiat al bolnavului a fost o infectie cu streptococ,fie in gat,nas,fie in alta parte a corpului,chiar daca in prezent microbul nu se mai gaseste in organism.In unele cazuri reactia iese pozitiva si la persoanele care poarta steptococul in gat,dar fara sa prezinte semne de infectie streptococica.'

La ASAT si ALAT am gasit ceva dar nu sunt sigura 10-40 UK; 2-16 UI
Vad ca au cam alte unitati de masura fata de cele date de tine.Oricum tot dr. te va lamuri.

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc mult de tot,Dana! Parca m-am mai linistit nitel! Astept acum si rezultatul exudatului si pe urma vedem ce vom face in continuare!

Miha

Mergi la inceput