Anestezia generala..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am avut anestezie generala la cezariana. A fost foarte bine, am ametit brusc si am intrat ca intr-un caleidoscop , cu multe culori dispuse geometric, mult roz... M-am trezit inca pe masa simteam cum ma stergeau pe abdomen dar nu ma durea. Apoi m-au ridicat de pe masa, m-au pus pe targa si au plecat, ma simteam moale si neputincioasa, pe drum sper ATI, am auzit pe cineva langa mine linistindu-ma, am crezut ca visez, ca este doctorita, dar era sora mea. Singura problema a fost ca nu reuseam sa vad, decat dublu, in ceata. Asta a durat mai mult. Si mie mi-a fost frig, mai ales ca aveam gheata pe burtica, dar mi-au pus mai multe paturi, imi clantaneau dintii. Nu am avut dureri cine stie ce, sau nu mai retin, pt. ca sunt destul de rezistenta la durere. A fost mai greu cand m-am ridicat din pat, in salon, in aceeasi zi, imi venea rau, dar deja seara am mers la baie singura. Nu a fost usor, dar stiind cat de rau se simt alti oameni, pot spune ca mie mi-a fost bine cu anestezia generala. Initial doream epidurala, dar am vazut fete cu dureri mari de cap dupa si m-am bucurat ca m-au adormit. Aveam tensiunea mica si de aceea au ales generala.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am nascut prin cezariana cu anestezie generala.
Nu am simtit absolut nimic.Am adormit repede si cand m-am trezit am simtit ca totul a durat cateva minute.
Nu am avut nici un fel de reactii adverse gen: greata, voma, ameteli. Cand m-au trezit e drept ca am facut ceva eforturi sa tin ochii deschisi, am auzit dr. si as. med. spunand:"trezaste-te ca s-a terminat" apoi am adormit cateva minute timp in care m-au dus cu targa de la et. 4 al sp. universitar la et. 5 si cand am ajuns in salon m-am trezit de tot si nu am mai adormit pana seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Eu am 4 anestezii generale.Prima operatie a fost laparo la TM .Groaznica.Nu mai fac asa ceva.Cind am iesit cu targa,eram vinetie si rece .Muream de frig.Am vomat mult,dureri de cap,ma durea operatia.......a fost groaznic.Pina a iesit tot gazul ala din mine a durat mai multe zile.
A doua operatie( clasica),la Budapesta,super.Nu o sa ma credeti dar nu m-a durut nimic,nu mi-a fost rau.Eram intr-un salon super si pt ca nu stiu maghiara aveam scrise de catre un prieten propozitii in maghiara de genul-ma doare,va rog sa-mi dati un calmant-
Nu a fost cazul sa folosesc foaia deoarece nu am avut nici o problema.In prima zi la terapie intensiva mi-au pus o perfuzie.In urmatoarele 6 zile nu am primit nici un medicament.Si nici unguroaicele din salon nu primeau.De ce , nu stiu.Dar mi-a placut.De ce sa te umfle cu medicamente?M-au tinut sub supraveghere si daca nu au fost complicatii nu mi-au dat nimic.Cind am iesit am fost la Ikea ,apoi la restaurant si apoi cu masina 2 ore pina acasa.ma simteam foarte bine,nu ai fi zis ca sunt operata.Pe vremea aia aveam endometrioza si nu visam sa am copii.Ma consolasem cu gindul ca din banii cistigati vom vedea toata lumea .Acum nu as da toata lumea pe copii mei.
Ur matoare 2 operatii au fost cezariene si nici dupa acestea nu mi-a fost rau.Dureri nu am avut deoarece primeam calmante .La ultima cezariana am fost pe punctul de a ma duce,dar nu de la anestzie.Am luat un algocalmin fiola si am facut soc anafilactic.Noroc ca a fost anestezistul in zona.A fost groaznic.Ma gindeam ... ce chestie..o sa mor chiar in spital....copii mei nu vor avea mama... cum se va descurca mama mea cu ei.La sot nu m-am gindit o clipa.Doar copii si mama.lEGATURILE DE SINGE SUNT MAI IMPORTANTE.
Multa sanatate si cit mai putine anestezii.

Mergi la inceput