Buna ziua,
sunt o viitoare mamica de BB2 si as dori sa stiu daca mai e valabila legea in care se stipula ca gravidele au dreptul la programul redus la 6 ore cu recomandarea medicului.
Va rog sa-mi spuneti si nr legei ca sa pot citi textul in totalitate.
Multumesc anticipat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mai este valabila. si eu am beneficiat de ea. e vorba de OUG 96/2003 art 13. 37 + cu
Nunta noastra
m_monique, ce veste minunata mi-ai dat! Multumesc mult, eram chiar ingrijorata. Spune-mi te rog, recomandarea trebuie data de dr gineco si vizata de dr de familie?
eu am dus la serviciu o scrisoare medicala de la ginecolog.
am facut o cerere de reducere a programului de lucru, in care am precizat ca cer reducerea cf. OUG 96/2003. in aceeasi hartie i-am anuntat si ca sunt insarcinata.
am depus cererea impreuna cu scrisoarea medicala. 37 + cu
Nunta noastra
m_monique, scuza-ma ca insist, dar n-am inteles ceva. Tu ai dus acea hartie o singura data (nicidecum lunar) si a fost suficient sa-ti dea program redus inca din prima partea a sarcinii? Banuiesc ca atunci i-ai anuntat de faptul ca esti insarcinata, si nu in trim II/III. Salariul nu ti-a fost afectat, nu?
eu am cerut reducerea de program din 18 sept. abia pe la sfarsitul lui august am aflat ca am aceasta posibilitate.
hartia am dus-o o singura data.
cf OUG 96/2003 reducerea de program este fara reducere de salariu.
eu verbal mi-am anuntat colegii inca de la inceputul sarcinii. in scris am facut instiintarea doar cand am cerut reducere de program. 37 + cu
Nunta noastra
Multumesc mult si nastere usoara!