PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

pt mamicile ce sunt in cautare de jucarii sau diverse lucruri intrati la "crazytoys.ro" au diverse firme si sunt minunate in speranta ca v-am fost de ajutor si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

am uitat sa mentionez ca au si produse Fisher-Price am citit o discutie mai sus si de aceea ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mamaluidavid multumim de complimente si sfaturi. Vroiam sa te felicit pentru inceperea diversificarii si aparitia dintzishorilor!
Annemarie, Anasia, Oncicu, Miti pupici pentru ca va ganditi la noi si oferiti solutii problemelor noastre.
Roxanya e un mare scumpel prichindutzul tau! Il tzuc!
Alina2006 parca nici banana nu-i recomandata la o varsta atat de frageda.
Muuh de ce nu mi-ai raspuns? Te-ai suparat cumva pe mine?
Ioana81, Arsenie, Misy de ce nu postati mai des fetelor?
O zi excelenta tuturor forumistelor!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

tuturor piersicutzelor!
Am pus pe mailul comun cartea cu retete pentru bebei. Sper sa va fie de folos.
Tweety stiu ca de la Baby drink nu se constipa ci din contra, face mult mai usor.

POZEwww.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Gagicutze am uitat sa va spun ca voi posta in curand filmuletul cu mica mea razacioasa. Fiind facut cu camera video, nu l-am putut izola de restul DVD-ului. Ne trebuia un anumit soft. L-a cautat ieri sotul meu si in seara asta cred ca il voi avea gata de aratat. De-abia astept s-o vedeti si voi pe hlizita!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Fetelor va dau o veste mult asteptata de noi...
sunt insarcinata cu bb2
Am facut ieri testul, aveam asa un feeling cu toate ca simptome nu. Ma simt extraordinar (si putin ingrijorata, dar ma imbarbatez ca va fi bine). Sper doar sa nu ii fac rau lui bebe din cauza ca il ridic pe Alex in brate, dar nu am incotro.

Va pupam

Monica 4+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by Tweety7
Ioana81, Arsenie, Misy de ce nu postati mai des fetelor?
O zi excelenta tuturor forumistelor!!![/green][/b]

Pai inainte era lenea mare, acum e lene de somn si activitate cu Vladimir.

Sa continui
Stiu i eu ca nu se dau capsuni, de pere se mai dau dar doar daca e super constipat copilul. Si eu incerc sa urmez sfaturile docotrilor si in paralel citesc si Mama si copilul a sotilor Capraru. Mi se pare destul de buna. Mai vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu cred ca am donat ultimul neuron ramas in viata la fimiu .
Andreea La Multi Ani pentru sambata! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de piersicuta ta! Ce mai faceti voi?
Mi-au venit rushii si mie si vreau sa-mi pun un sterilet. Am vb azi cu Herghelegiu si mi-a zis de steriletul Mirena. Am citit si pro si contra de el pe net. Stie cineva ceva? Nici nu stiu ce sa fac. Cred ca o intreb pe mama. Poate ma ajuta ea . Oricum joi de dim ma duc sa mi-l monteze. Sper sa nu fie dureros ca nu mai vreau dureri.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Monicutza felicitarii si bafta multa sa te descurci. Si noi vrem bebe doi dar mai treaca un an, multa rabdare sa-ti dea Dumnezeu!

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

wow, monicutza bebe, felicitari! Va fi o perioada foarte plina pentru tine cu fel de fel de emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Wow Monicutza ce mamica curajoasa esti. Felicitari multe, o sarcina usoara si un bebe la fel de frumos si sanatos. (eventual o fetitza)

Am pus si noi cateva poze recente.

Azi am reusit finally sa depun faimosul dosar pt indemnizatie. si pt ca era urat afara si aveam mult de mers am puso pe Maria in marsupiu si am mers cu tramvaiul. Normal ca dupa ce m-am urcat m-am dus catre locurile speciale pt mame si bebici din fata care erau ocupate de 2 basinosi plini de figuri care cica se dadeau mosi da se tineau bine. L-am rugat pe unul sa imi faca loc si s-a aratat foarte indignat si impreuna cu el si niste babe din preajma. Cica trebuia sa ridic pe altii mai tineri de pe scaune. I-am explicat ca acolo e semn cu mama si copilul si ca daca nu-i convine sa isi ceara si el drepturile pt ca ala e dreptul meu si profit de el. imi vorbea mie de educatie si cultura dar el nu arata nici un pic de respect pentru o mama. I-am lasatr sa comenteze si eu m-am jucat tot drumul cu Maria si am avut o mare satisfactie.

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput