PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 24
mamaluidavid spune:
La multi ani tuturor bebicilor,mamicilor si taticilor care poarta numele Sfantului Andrei
Stefania,mami de David si Patricia
codritu spune:
Fetele, eu nu m-am suparat, dar mi-au prins bine pupicurile voastre. Unul si de la noi
.
Miti, asa se trezeste si Petra toata noaptea si eu stau apoi cu dureri de cap toata ziua.
Larissa, si Petra adoarme numai in brate si cum o pun jos face ochi, nu stiu cum isi da seama, si apoi o luam de la inceput cu leganatul, cateodata simt ca ma lasa nervii.
De kg nici nu intraznesc ca vorbesc ca nici nu fac nimic sa slabesc, mi-ar placea sa se topeasca de la sine, insa nu am timp sa mananc si mananc mult dulce ca sa pot face fata, eu daca nu dorm simt nevoia sa mananc dulce. Eu mai am 8kg de la Petra si 8 de la Tudor
, dar nu am vointa.
Comorile lui mami
Consi spune:

Buna dimineata la mamici si piersicute!

Miti nu te stresa. Luca mai face cateodata kk tare, dar combinat uneori si cu moale. Urmareste sa vezi daca mai face. Deshidratarea era daca kk e verde inchis.
Eu diseara plec la mama la Lugoj, sa mai stea si ea cu el ca eu nu mai pot de somn. I-am dat aseara si o cupa de orez, dar s-a trezit pe la 3.30. Pana acum se trezea pe la 4.30-5. Si alt efect a fost ca nu a facut kk de dimineata. Deci la noi nu functioneaza
.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rand urez si eu LA MULTI ANI tuturor mamicilor, piersicutelor si celor dragi lor care poarta numele Sf.Andrei!!
Legat de indemnizatie, eu sunt una dintre mamicile care se descurca cu 8 milioane. Sotul e tot bugetar, ia 10 mil plus bonuri de masa. Si din banii astia traim 4 persoane in apt de 3 camere. E greu dar nu imposibil si la copii nu le lipseste nimic. Am stat cu Eduard acasa 2 ani si voi sta si cu Eric. Practic am intrerupt munca in mai 2004 si o voi relua in iulie 2008.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
geliza spune:
LA multi ani tuturor piersicutelor si mamicilor si taticilor si cui mai aveti voi care poarta numele SF ANDREI
Bulinutza, eu mi-am luat Foltene tratament pentru caderea parului si sampon la fel si inca mai alaptez...crezi ca e contraindicat?
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
bulinuta27 spune:
map
m-a apucat jalea cand am citit mesajul tau
nu mi-am dat seama nici o secunda ca ne putem vedea...de fapt nici nu am citit orasul tau de resedinta iar acum imi dau cu pumnii in cap...mor de ciuda si imi musc mainile de nervi...poate aveai nevoie de ceva din tara...ne vedeam la o cafea...mor de oftica 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
dariana spune:
La multi ani tuturor celor cu numele de Andrei sau Andreea!!! Sa fiti fericiti si bbii sa creasca ,mari, sanatosi si voiosi!

Noi azi implinim 4 luni si si-a ridicat pt prima data apusorul de pe pat singur![]()
Intrebare:
cum imbracati copilashii afara?
Dariana si Darius (30.07.2006)
bulinuta27 spune:
neata fetele...tare necajita sunt azi...puteam sa ma vad cu map si nu mi-a dat prin capul asta mic 
LA MULTI ANI!!! tuturor Andreilor si Andreelor

oona si Rares are picioarele si mainile transpirate si nu stiam ce inseamna acum o sa o intreb pe dr sa vedem ce-i da...noi ne luptam cu diareea...acum ii dau lapta fara lactoza si cereale de la nesstle orez cu roscove pana ii trece 
geliza nu stiu care din sampoane sau poate solutia aia hairgrow e contraindicata in alaptare...habar nu am...asa i-a zis dupa ce i-a dat toata schema de tratament sa nu cumva sa alaptez...nu stiu ce sa-ti zic
cornelia-laura
nu te supara...nu am zis ca nu se poate descurca nimeni cu 8 mil dar la noi e o situatie mai neplacuta...noi stam toti 3 intr-o garsoniera si daca ptr moment mai e cum e cand o sa mai creasca bb o sa fie foartye greu si trebuie sa facem ceva...plus ca parintii mei au ramas fara serv amandoi acum 2 ani si au o pensie amarata iar fratele meu este la medicina si nu poate lucra din lipsa de timp si deci eu trebuie sa-i mai ajut si pe ei...nu am cum sa ma descurc din 8 mil...nu te supara te rog 
pup fetele si revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Alexei