PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
map spune:
seara buna fetelor,
apar si eu un pic, am citit ce ati mai scria si nu am rezistat sa nu scriu un pic ![]()
crissa noi am fost ieri la control si dr ne-a intrebat ce intrebari mai avem. Cum se discutase aici de fontanele si cum la controlul anterior dr de atunci nu spusase nimic legat de ele am zis sa-o intrebam pe noua dr. Fontanele mare o putusem palpa singura insa pe cea mica nu. A palpat si dr si a spus ca fontanele mica-i inchisa si ca de asta nu am putut palpa dar ca este normal sa se inchida in primele saptamani si ca din potriva daca nu s-ar fi inchis trebuia controlata tiroida sa vada care ar fi cauza ca nu s-a inchis. Mai mult nu a spus si nici eu nu am mai insistat pentru ca eu stiam ca nu trebuie sa se inchida nici fontanela mica chiar atat de repede. Robert era oricum cu absolut toate analizele facute pentru ca la nastere i-au facut si dozajul hormonilor tiroidieni din cauza faptului ca eu am probleme cu tiroida. Am mai citit si eu si se spuna in general ca nu-i problema ca fontanele mica si fie inchisa la 3 luni in cazul in care copilul are o dimensiune normala a capului. Explicatia data de dr pe mine nu m-a satisfacut deloc, era contrat la tot ceea ce citisem eu pana acum, poate o schimb si pe dr asta dar imi este aiurea sa umblu din dr in dr ![]()
Fetelor, eu care-mi laudasem piticul ca doarme singur in patut acum nu stiu ce are ca adoarme in patut, doarme ce doarme si se sperie in somn si incepe efectiv sa urle. Il iua in brate si se linisteste, alarteri seara l-am luat langa mine in pat si mi-a adormit bustean, apoi l-am mutat iar la el. Si ieri pe zi imi tot tresarea de indata ce atipea. Dupa ce adoarme bine de tot nu mai am probleme cu el doarme pana la 5-6 dimineata. Chiar daca se mai trezeste se foieste ce se foieste si adoarme singur la loc. Problema asta apare asa pana in ora 22. Copilasii vostri se trezesc din somn urland.
Fug sa vad ce mai face acum ca si in seara asta adormise si a inceput iar sa urle in somn.
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
monicutza_bb spune:
Fetelor multumesc mult pentru urari si pentru sustinere. Stiu ca va fi foarte greu cu doi pitici la diferenta de 1 an si ceva, dar abia astept (o prietena imi spunea ca va fi ca si cum voi avea gemeni).
Fug ca plange Alex, sper sa mai apuc sa mai scriu astazi.
Monica
4+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Mia. spune:
eU SINT IN CEATA TOTALA DE CIND TOT CITESC PE AICI..PARCA AS FI gresit subiectul..si totusi! Fetita mea s-a nascut in august ,pe 14 si inca o alaptez exclusiv..Ma mir pt ca citesc despre diversificare(nu incepea la 6 luni? asa scire in cartile din toata lumea), despre olita(wow!)..in curind o sa aflu ca copii de 4-5 luni stiu si alfabetul..am citit si despre dinti..ce sa zic/ Lui Luca, baiatul cel mare , i-au iesit dupa 1 ani primii dinti si precum se vede din poze are dintii frumosi si sanatosi! Cred ca am eu copiii mai "intarziati"...sau nu stiu... Mai stiu ca incep sa stea in sezut pe la 6 luni..cum o sa faca un copil la oala la 4 luni cind el inca nu sta in fund? Ma gindesc la coloana lui vertebrala,nu?...
oricum cred ca ste ultima data cind scriu sau citesc la acest subiect, ca oricum nu mi se raspunde, asa ca pierd timpul aiurea!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
Tweety7 spune:
Medeea, Alexia bine ati revenit! Aveti cate un mare
de la mine si de la Clara, fetitza mea!
Adela multumim pentru apreciere! 
Mia. postarea ta m-a intristat. Nu o data s-a intamplat ca mesajele uneia dintre noi sa fie ignorate. Intr-o vreme Sabana era suparata din pricina asta, eu am fost botoasa (desi, n-am spus-o nimanui) si multe altele dintre noi. Asta n-a insemnat ca ne-am razbunat aruncand cuvinte jignitoare. quote:
Fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare. Unora le apar dintisorii mai devreme, altora mai tarziu s.a.m.d. Suntem aici sa invatam unele de la altele, sa ne impartasim experienta de mamici, nu sa ne suparam inutil. Eu personal, nu vreau sa pleci de la piersicute. Ba chiar te rog sa ramai.
Ma mir pt ca citesc despre diversificare(nu incepea la 6 luni? asa scire in cartile din toata lumea), despre olita(wow!)..in curind o sa aflu ca copii de 4-5 luni stiu si alfabetul..am citit si despre dinti..ce sa zic/ Lui Luca, baiatul cel mare , i-au iesit dupa 1 ani primii dinti si precum se vede din poze are dintii frumosi si sanatosi! Cred ca am eu copiii mai "intarziati"...sau nu stiu...
Consi buna idee ai avut! Pup mintoasa!
Miruna multumim pentru accept! Asteptam modificarile!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
miti2004 spune:
Draga Mia eu de exemplu tocmai ma pregateam sa-ti raspund, la intrebarea de ce papa la 2-3 ore si ca ai vrea la 4 ore...insa ai pus intrebarea dupa ultima mea postare, asa ca poate si celelate fete nu au mai intrat de cand ai intrebat tu ultima data, si deci tocmai vroiam sa-ti spun ca nici al meu nu sta nemancat 4 ore, abia acum sta 4 ore doar intre masa de la 11 seara pana la 3:30 noaptea, si inca o data tot dupa una din mesele din timpul zilei, si are 5 luni si 1 saptamana si e pe lapte praf, care ar trebui sa tina mai mult de foame. Abia de la 4 luni a renuntat la masa de la 1 noaptea, deci de la 3 ore intre mese ( avea 8 mese ) ajunsese la 7 mese. Acum de vreo 2 saptamani avem 6 mese si ma "chinui" sa trang de timp sa fac 4 ore intre ele si tot nu prea se poate mereu. Cam atat si sper sa-ti treaca supararea
.
Ioana81 stiu ca s-au mirat mai multe fete si fara sa te supar sper a mir si eu cu olita de la 4 luni. Am auzie cazuri de la 6 luni, insa nici de 5 luni nu am auzit pana acum. Insa tu esti mamica lui si stii mai bine.
Alexia27 si Medeea76 bine ati revenit mai fetelor ! eu nu v-am uitat ! 
alina2006 eu ii dau cereale Nestle si inca de un fel, dar Milupa nu am vazut aici...sincer nu mi-a sarit in ochi, poate exista.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
oanaalex spune:
Mia de ce sa pleci? Eu una consider ca e normal ca fetele de acasa sa vb intre ele mai mult pt ca au mai multe in comun (vaccin, medici, spitale, cumparaturi). Ceea ce avem toate in comun si este o mare comoara sunt piersicutele care e normal sa nu fie toate la fel. Oriunde citesti o sa gasesti exceptii. Despre dinti o sa gasesti scris ca e normal sa apara intre 6 si 8 luni dar la fel de bine pot sa-si faca aparitia la 3 luni sau dupa un an. Asta nu inseamna ca e ceva anormal cu vreunul din copilasi.
Chiar am observat ca nici Sabana nu a mai scris de o vreme, ea care era f activa pe forum, si asta s-a intamplat de cand cu o mica ciondaneala pe tema diversificarii, cred.
Haideti sa nu mai fim botoase si sa luam una de la alta ce consideram ca e bun si sa ne sprijinim sa ne cresca piersicutele mari
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
dandana spune:
mia, nu-i frumos! nici eu nu diversific inca! desi sunt in alerta pt ca mica nu ia bine in greutate, san exclusiv dar nu prea mananca.
dariana, la mine e exact la fel, nu imi goleste nici macar un san! imi intretin lactatia artificial cu galactogil, ceaiuri, pompa, am rupt deja trei, uf!
buna medeea! nici eu nu prea am scris pt ca tot nu reusesc sa-mi fac timp, cum or gasi fetele nu inteleg
monicuta,
esti supertare!
multumesc muuh!
pup mamici!
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07
miti2004 spune:
fetelor am mai pus un album cu poze: 4-6 luni.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
mamaluidavid spune:
Miti ce dulce e Alex cum sta el in fundulet.
Asa isi baga si Patricia pumnul in gura.
Larissa si eu folosesc mixerul vertical Braun si sunt foarte multumita.
Medeea bine ai revenit
Mia,discutia cu dintii eu am inceput-o dar ce sa fac daca Patriciei CHIAR ii ies dintisorii si am vrut sa impartasesc cu voi? Asta nu inseamna ca bebeii carora nu le ies dintii sunt inapoiati.Sunt bebelusi care se nasc cu dinti,fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare.Diversificarea noi am inceput-o de 3 zile dar daca alaptam si eu asteptam pana la 6 luni.Fiecare decide cum e mai bine pentru copil,nu conteaza ca eu cred ca nu e bine sau nu sunt de acord.Cu olita recunosc ca si eu am facut ochii mari si am citit de 3 ori sa fiu sigura ca am inteles bine dar si asta e decizia mamicii,daca asa crede ea ca e bine asa face.La intrebarea ta chiar nu am stiut ce sa spun de aceea nu am raspuns,numai experta in alaptat nu sunt.Decat sa spun ceva ce nu stiu sigur mai bine ma abtin.Si da,si eu am avut perioade cand m-am simtit pe dinafara si nebagata in seama dar mi-a trecut.
Hai lasa supararea
si povesteste-ne despre Corina si Luca 
Stefania,mami de David si Patricia
codritu spune:
Mia, nici pe mine nu ma baga nimeni in seama, dar tot intru zilnic citesc tot si scriu din an in pasti, nu fi suparata.
Comorile lui mami