Cum sa ma imbrac la starea civila in decembrie?

Cum sa ma imbrac la starea civila in decembrie? | Autor: mess0804

Link direct la acest mesaj

Ne-am foit, ne-am gandit ca vrem, cand o sa avem bani o sa facem si nunta, dar pana atunci.... am vrea sa ne luam Si mi-ar place de ziua mea, pe 15 decembrie
Eeee... si de acuma am inceput cu problemele: eu cu ce ma imbrac??? (nici nu dispun de multi bani asa ca imi limiteaza alegerile si asta), dar totusi.... costumas n-as purta ca nu-i genul meu (am imbracat la licenta), blugi nu se gasesc decat de astia care se poarta acum() si nu-mi plac... si bineinteles toata viata am visat sa ma marit in rochita Daca e vremea ca acum e ok... insa daca ii zapada, eu cu rochita scurta??

Dati-mi idei, spuneti-mi ca nu-s cu capul si ca in loc sa ma bucur de eveniment stau si ma sucesc pe toate partile cu ce sa ma imbrac ... Mi-a zis cineva ca e doar 5 minute si ca n-are rost sa ma stresez, insa asa, pentru inimioara mea...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

O rochita scurta, cambrata, de stofa, captusita...eu una asa m-as imbraca, eventual o esarfa discreta si pantofi cu toc...

Esti nascuta in aceeasi zi cu Matei al meu....

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Initial creeata de mess0804

Ne-am foit, ne-am gandit ca vrem, cand o sa avem bani o sa facem si nunta, dar pana atunci.... am vrea sa ne luam Si mi-ar place de ziua mea, pe 15 decembrie
Eeee... si de acuma am inceput cu problemele: eu cu ce ma imbrac??? (nici nu dispun de multi bani asa ca imi limiteaza alegerile si asta), dar totusi.... costumas n-as purta ca nu-i genul meu (am imbracat la licenta), blugi nu se gasesc decat de astia care se poarta acum() si nu-mi plac... si bineinteles toata viata am visat sa ma marit in rochita Daca e vremea ca acum e ok... insa daca ii zapada, eu cu rochita scurta??

Dati-mi idei, spuneti-mi ca nu-s cu capul si ca in loc sa ma bucur de eveniment stau si ma sucesc pe toate partile cu ce sa ma imbrac ... Mi-a zis cineva ca e doar 5 minute si ca n-are rost sa ma stresez, insa asa, pentru inimioara mea...

daca faceti in Iasi cununia... nici 5 minute nu dureaza...
in cladire oricum e cald... deci merge cu orice
iar pentru afara iti poti lua o blanita sau ceva...
oricum... sa fie intr-un ceas bun...

PS-da' vrei, totusi, sa faci in post cununia? sau nu are importanta pentru voi?

http://community.webshots.com/album/555395342UdkZOn
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Salut!
Si eu zic ca merge o rochita scurta dintr-un material mai grosut. Se poarta stilul anilor 60 si daca gasesti un model dragut si o croitoreasa cat de cat, o sa fii multumita ca pret si rochita o sa fie unicat.
Am gasit site-ul asta pentru inspiratie http://www.style.com/fashionshows/collections/F2006RTW/complete/thumb/CHANEL
Mult succes in cautari!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

N-am vazut rochite din stofa prin magazine... croitoreasa nu cunosc si deci cade varianta asta (plus ca nici timp prea mult nu am).
Nu fac starea civila in Iasi pt ca n-avem viza pe Iasi (stam in chirie), mergem la noi acasa.

Din cate stiu asta civila n-are importanta daca o faci in post, oricum nu prea tin postul (poate o vineri pe ici pe colo), iar sotul vrea sa plece din tara in ianuarie... Nu e tema religioasa, si sper ca credinta in Dumnezeu nu sta in ceea ce mananc sau fac intr-o anumita perioada a anului scrisa in calendar, ci in a nu face rau aproapelui, s.a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Io am avut nunta in februarie si gasesti poze la semnatura. Am avut un costumas absolut subtirel si pantofi, iar ca mireasa sandalutze :D

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

costum de stofa cu o bluzita draguta.
Sa fie intr-un ceas bun!

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

quote:
Originally posted by claujro

O rochita scurta, cambrata, de stofa, captusita...eu una asa m-as imbraca, eventual o esarfa discreta si pantofi cu toc...

Esti nascuta in aceeasi zi cu Matei al meu....

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Subscriu ideii date de Claujro...Casa de piatra!!!!Puuup, Andreea

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Multumesc de urari.
Cam o rochita grosuta mi-ar place si mie... ma tot uit prin oras, dar n-am vazut asa ceva... In costumas de stofa nu m-as simti bine, ca nu prea e genul meu, cel putin sacou si fusta.. brrrrr... Off, complicata problema...

Mergi la inceput