Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki, tu pentru care esti? Pentru cel din drops, stiu ca acela e cel mai potrivit dar parca nu-mi place asa mult.Tata zice sa i-l luam pe asta acum si peste 6 luni sa i-l luam pe celalalt

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi...calutul din drop e mai potrivit decat al doilea. fa cum zice "tata" ca zice bine...luati acum ala cu scaun si mai incolo celalalt. Iti faci o ferma dupa aia prin casa
Vezi ca este in metro cal la 1.100.000 si e mai scund si si canta. In Selgros e 1.700.000 dar e mai fain ca ala din Metro si ala canta.(e cam ca cel ce l-ai pus tu pe de pe site)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ala din drop pe pt. varsta lor, mai bine iei ceva sa se bucure acum nu mai tarziu.Ala din site mai incolo, asa are si Denisa. Va las ca s- atrezit Angelo, pupicei la toti bebeii
sa deschid telefonul ca or fi venit aia si fac 13/14 pe jos

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Va multumesc mult, Bianca eu vazusem ceva la selgros cu 110 ROn deci e si la Metro?Tx mult.
Pai o sa fac asa, merg sa le vad pe acelea prima data si apoi pe calutul "lesinat" dar cu spatar si daca e ok si incape Alain in cel cu spatar i-l iau acum pe ala si pe cel mare o sa-l iau ceva mai incolo.
Maraki, pupici si multumesc.
Moni m-a sfatuit sa fel

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Bianca trimite-mi pe PM adresa de mail si iti pun site-ul daca vrei, nu-l postez aici ca poate iau ceva avertisment ca fac publicitate la site-uri concurente.Tu nu ai activat PM-ul...vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am gasit in ultima punga de pufuletzi un pistol de apa .L-am umplut cu apa calda si am nedumerit-o putin pe Diana Ma gandesc sa il folosesc cand o ia pe ulei
O astept pe mami acum,sa o scoata la plimbare...

Am uitat,am cantarit-o pe cantarul electronic si se pare ca n-are mai mult de 7,800 kg - adica doar vreo 200 g a pus luna asta. Deci nici vorba de 8 kg ,mi se parea mai grea din cauza ca am slabit eu O mai cantaresc eu odata diseara dezbracata,sa vad cat iasa fix.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, Maraki ce bine de voi ca va scoate cineva copii afara..
Al meu maica-mea mi-a spus ca ea il ingrijeste oricat dar afara nu il scoate Soacra-mea l-a scos cand nu sunt eu disponibila, sau cand am fost plecati la mare venea zilnic si il scotea afara.Asta e aportul ei la ingrijirea lui Dani cand suntem noi plecati cand il ingrijeste maica-mea.
De scos cu caruciorul el in scot doar ca alcineva nu are cine...sotul meu nu il scoate fara mine, prefera sa se joace cu el in casa decat sa se plimbe pe afara.
Eu azi ies, vreau sa merg la Profi cand se trezeste. Numai ca la noi e ceatza afara...Oare nu are nimic daca e ceatza? E bun aerul asta pt copii? Nu ma pricep sincer la "aere"
Merg sa fac un pic de nani ca acum a plecat si bunica-mea...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

dav tot cu mici,dar li s-au schimbat culoarea din galbeni acu is albi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Silvi, calutul Jimmy nu e deloc potrivit acum.
Oana a primit calut-balansoar anul trecut, de la Mos Craciun pentru ca asta si-a dorit. Deci avea 2 ani si 3 luni. Pot sa va spun ca abia atunci si-a dovedit utilitatea. Acum cu siguranta nu li se potriveste bebeilor nostri.
Calutul din drops mie imi place chiar foarte-foarte mult. E . Eu una l-as lua fara ezitare.

Azi am bantuit prin oras si am gasit castelul pentru Oana . E sub forma chiar de castel (nu case cum am mai vazut prin alte parti), are si print si printesa cum isi doreste ea si ceva mobilier si-un cal pentru print. E misto de tot. Din pacate era inchis cand am ajuns noi, dar l-am stusiat in vitrina. Maine i-l cumpar si va pun si poze.
E doar 400.000 lei. Asa ca mai adaug si alte minunatii la cadou, sa se simta fata bine.
Roxanei inca n-am habar ce-o sa-i cumpar.
------------

Am uitat sa va povestesc o faza simpatica petrecuta ieri in Carrefour.
Pe Roxanica o aveam asezata in caruciorul de cumparaturi si ne invarteam bezmetici printre rafturile cu jucarii, intr-o aglomeratie teribila. Si eu si Cosmin eram foarte concentrati la jucarii in cautarea nepretuitului castel. Roxana statea cumintica in carucior. La un moment dat o doamna vine langa mine si incepe sa rada cu pofta apoi imi spune ca se uita cu jind la papusa din caruciorul meu si cauta cu privirea sa vada de unde am luat-o, ca vroia si ea sa cumpere una. Apoi papusa s-a miscat... era Roxana.
Draga mamii papusica !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA
ANASOL Nu-s condimentatzi cum trebuie

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput