Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nici al meu.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ma duc si eu la culcare, ca ma termina durerea de cap.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Apropo de pupat, Dani a uitat sa pupe...asha frumos iti lasa niste bale pe obraz cu gura deschisa si acum nu mai vrea
In schimb fica-mea e pupacioasa nr 1..toata ziua ne pupacim si ne dragalim. Asha sunt si eu cu sotul meu...cand plecam undeva intotdeuna ne sarutam..
Eu cred ca depinde mult si de parinti cum se comporta in fatza copiilor chestia cu pupatul...Cred..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MULT ASTEPTATI de ian feb - cu tematica de Craciun ca si Craciunul e asteptat
ANOOOO evadasi?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

No,cu satisfactia ca v-am mai faacut cu cateva puncte in plus ,ma retrg si eu nu chiar la nani,cred ca mai citesc...

NOAPTE BUNA!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu...
Noapte buna inca odata ..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

BIANCA,buna observatia,dar cand plec dimineatza,Diana cam doarme,asa ca nu vede ,iar cand ma intorc sar direct la ea cu ,il uit pe husband .....Trebuie sa reevaluez situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Stelutze de ian-feb?
Poate merge..oricum si bulgarashi imi plac.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Apropo...mie nu-mi pace albastrul electric de la nume..brr..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dar cu bulgarashii de ian feb ce s-a intamplat? ca parca asa tineam minte ca s-a hotarat lumea..

maraki, cauta pe net, la odiseea nasterii mele "povestea pseudonasterii mele" si ce-am mai poistat eu acolo. gasesti povestea lui bruno:)
pusici la toata lumea, felicitarii picilor care se plimbaresc deja, of-of pt cei raciti, curaj cat china pentru mirela!

in rest, nu stiu cu cate pagini am ramas in urma:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput