De cat timp incercati sa faceti bebe???

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alibebe spune:

SUCCES, ANDREEA- iti tin pumnii sa-ti reuseasca FIV!!! Sa dea DUMNEZEU sa devii mamica repede!
Noi ne-am dorit copii de la inceput,fiind casatoriti de 4 ani,dar ne-am hotarit prin ianuarie 2006 si speram sa devenim parinti in curand!!!

BAFTA FETELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Salutare fetelor!

Ma inscriu si eu pe listutza, septembrie 2001

Va pup, si sa auzim numai de cit mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna fetelor....Si eu ma chinui de vreo 2 ani si ceva....nu ne-am protejat niciodata si nimic....incerc cu teste de ovulatie am auzit ca dau rezultate...
Bafta si copii multi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!
ma inscris si eu. Noi incercam de 6 luni....sper sa se intample curand...
am 29 ani si vreau un ...
va doresc sa ramaneti .
va pup si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mteeuta spune:

Buna fetelor eu sint noua pe aici.Sint inpreuna cu sotul meu de 9 ani
si nu am ramas insarcinata.
In urma unui control ginecologic miau spus ca am uterul retrovers,la
hsg, serul a trcut doar printr-o trompa nu stiu ce sa mai fac.Ne dorim foarte mult un copil.De 2 luni fac polidin in timpul mens poate
reusesc sa ramin.De la anu o sa incep sa merg din nou la doctor.
Stie cineva un doctor specialist in infertilitate?
Va doresc sarbatori fericite si indeplinirea tuturor dorintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

craciun fericit tuturor
noi incercam din aprilie 2006.
doamne ajuta.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, noi am inceput investigatiile in februarie 1997, dupa 5 ani de casatorie. Si am tot incercat si ne-am tot tratat, desi diagnosticul era de infertilitate inexplicabila, analizele fiind bune, 3 inseminari cu esec si aproape cu depresii, 2 HSG-uri (fetele mai vechi de la aspirante, cred ca-si mai aduc aminte de noi ) bune, schimbat medici....tot tacamul, stiti voi....ei, la un moment dat am zis stop...si numai la indemnul si incurajarea dr meu minunat (care stia ce drama traim) am mai incercat o luna de stimulare si monitorizare...si Dumnezeu s-a indurat, chiar in acea luna binecuvantata, febr 2004...in nov 2004 l-am nascut pe pui mic , care acum e mare , a avut prima intalnire cu Mosu, stie sa faca "ho, ho, ho" si este lumina si implinirea noastra ca oameni. Deci 7 ani de lacrimi, deznadejde si speranta...care pana la urma au fost incununati de un mic Vladimir.
va doresc tuturor sa cunoasteti acest sublim sentiment, sa nu disperati si sa luptati cu toate fortele pana la implinirea visului vostru.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

mi-e si rusine sa postez mesajul meu dupa ce am citit ca unele dintre voi au suferit atat.noi ne-am hotarat de-abia de o luna.imi pare nespus de rau de toate cele care ati trecut prin atatea dezamagiri.stiu totusi ce inseamna ptr voi.am o prietena care are endiometrioza si a facut tot ce se putea face si totusi nimic...nu a facut fiv fiindca ii este frica de un esec.acum s-a hotarat sa infieze un copil.eu o sustin.voi ce credeti fac bine sau ar tr sa o incurajez sa mai incerce si sa mai astepte???DATI-MI UN SFAT,VA ROG!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

AYLLA imi este putin greu sa-ti spun cum ar trebui sa o sfatuiesti pe prietena ta...dar totusi a adopta un copil este un lucru minunat si va fi copilul ei chiar daca nu l-a nascut ea,mama este cine te creste nu cine te naste....parerea mea si cred ca nu numai,totusi eu am avut multe esecuri cu tratamentele si am suferit enorm,ultimul a fost chiar de Mos Nicolae,dar am hotarat sa continui si asta nu din cauza ca as avea ceva impotriva adoptiei din contra as adopta maine daca as putea dar sotul meu nu este de acord,si sincera sa fiu in loc sa dau banii pe atatea tratamente si sa nu reusesc mai bine cu acei bani as umple sufletul unui copil de bucurie,dar asta e,pe alta parte ma gandesc ca poate prietena ta peste putin timp ii va parea rau ca nu a incercat macar un tratament de fecundare si va trai cu regrete chiar daca are deja un puiut adoptat,ceea ce tu o poti sfatui este sa se gandeasca foarte bine si apoi sa ia o hotarare,sau poate face un tratament in timpul demersurilor pt adoptie.
iti doresc sa ai cat de repede bebeul dorit si sa fugi la odisee !

sarbatori fericite

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

fetelor, eu incerc de 5 luni ... si nimic. de 2 am inceput sa monitorizez TB si sper ca anul acesta sa am vesti bune, poate Craciunul o sa ma ajute. Sper ca toate sa devenim mamici si sa avem macar visul asta implinit. cine zice ca e usor... sa se mai gandeasca o data. sunt putine care au norocul de a ramane in 2 luni. din pacate sunt prea multe femei care nu reusesc sa faca BB sau reusesc dupa luni sau ani. Eu totusi sunt optimista si va tin pumnii la toate.

Alexandra

Mergi la inceput