Unde nastem si cu cine?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Simona,

Eu il gasesc la CMU, oricare dintre sedii. Vezi ca gasesti pe internet contactele de la Centrul Medical Unirea. Daca suni acum, probabil o sa ai programare pe la sfarsitul lui decembrie.
Fetele mi-au mai zis ca poate fi gasit si direct la spital, dar pana acum nu am incercat. Am fost o singura data in 2002, dar nu-mi prea amintesc exact.

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonik80 spune:

Si crezi ca m-ar lua in evidenta pentru nastere asa tarziu? Ca nu stiu cum e si in general doctorii se cam feresc in ultima perioada! Mai ales ca sunt si sarbatorile...

SToma

Mergi la inceput

Tocmai am sunat la cmu si mi-a spus ca tocmai pe 27 decembrie ma poate programa...

SToma

Mergi la inceput

Simona,

Nu stiu ce sa zic, dar cred ca incercarea moarte nu are. Daca te duci la consult, ia toate analizele si ecografiile din spate. Daca vede ca totul e OK, nu vad de ce ar zice nu.

Livia

Mergi la inceput

O sa ma duc maine, ca are program intre 15.30-19.00 la C.M.U si o sa vorbesc cu el inainte de programarile pe care le are (sper sa reusesc) si sa vad ce spune, ca pe 27 decembrie e prea tarziu ca sa ma duc la programare. Daca nu o sa vrea sau spune ca am venit prea tarziu, macar sa stiu sa caut in alta parte! Mersi mult si o sa iti scriu dupa, sa iti spun ce am facut!!!

SToma

Mergi la inceput

Inca ceva! Crezi ca poti sa imi dai cumva o recomandare? Daca ma intreaba de unde stiu de el sau cine l-a recomandat? Ce sa ii spun? Astept raspunsul tau

SToma

Mergi la inceput

Buna din nou! Am reusit sa gasesc in sfarsit un doctor cu care sa nasc. Pana la urma nu m-am mai dus la dl dr Badiu la municipal, am gasit un doctor f bun la spitalul caritas cu care am discutat toate detaliile....mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca dupa ecografia care mi-a facut-o acum as naste in jur de 10 ianuarie, mai devreme decat era prognozat (15-19 ian) De-abia astept!!! inca ceva! Daca vrea cineva, cedez programarea mea la dl dr Badiu pe 27 dec. Astept un rasp ca sa vad daca o anulez sau nu!Va pup si tinem legatura

SToma

Mergi la inceput

Simona,

As vrea eu programarea ta daca se poate. Eu am una pe 19.12 la care nu pot sa ajung. By the way, o cedez si eu.

Da-mi un mesaj, daca poti.

Bafta,

Livia

Mergi la inceput

Buna Livia! Nu am mai fost pentru ca au intervenit alte probleme (imi pare rau) si pe urma m-am hotarat sa merg la Caritas fiind foarte aproape de mine! Daca vrei pot sa iti cedez tie programarea mea, dar cum tb sa fac? Sun eu sau suni tu?

SToma

Mergi la inceput

Simona,

Multumesc mult. Cred ca cel mai simplu este sa-ti spun numele meu pentru ca ma au in baza de date si sa-i suni tu intai sa le spui ca renunti in favoarea mea, iar apoi sun eu si spun ca vreau respectiva programare. Pentru asta ar trebui sa stiu si eu ora exacta a programarii si ce sediu este.
Adresa mea de e-mail este: livia_marin@yahoo.com. Te rog da-mi adresa ta ca sa-ti scriu numele.

Livia

Mergi la inceput