Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fac ce fac, mai dau o tura pe aici...
Mey fetelor, nici eu nu-s asa toanta sa nu-mi dau seama de avantajele si dezavantajele mersului la gradi cat mai devreme (chiar am scris mai devreme ca am dezbatt cu Roserb aceasta problema mai demult), da eu ma refeream strict la ce-am vb aseara cu dr, discutie care m-a pus putin pe ganduri....si cum spuneam mai sus, si a subliniat si Roxana, la 4 ani vor "primi" altfel un virus, decat la 3...e o opinie... Stiu ca nu-l voi putea feri la infinit, dar acum nu vreau sa ne impartim in tabere pro si contra gradi...si apoi am zis ca mergem si noi la un day care, deci nu va fi corcolit acasica mereu. Am timp destul de gandire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Edy!!!! fugim acasa si mai vb maine!!!!

Sanatate mititeilor bolnavi, ca am vazut o gramada de suferinta

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Daca va intereseaza, ca informatie (ptr ca va doresc numa asa sa stiti de asta), Vladut are roseola infantum "o infectie virala, numita si eritem subit sau cea de-a sasea boala eruptiva. Nu este periculoasa, dar este foarte contagioasa. Afectiunea este mai des intalnita la copiii cu varste sub 3 ani, primavara si toamna. Boala debuteaza brusc, iar primele simptome sunt de obicei febra mare, 39°C, care necesita atentie, caci poate genera convulsii, ce dureaza 3-5 zile. Dupa ce febra ajunge la valori normale, apare o eruptie pe piele (care seamana cu cea din rujeola), localizata in special pe ceafa, gat si urechi. Eruptia persista de obicei trei zile si este putin vizibila, de aceea boala trece adeseori neobservata. Nu exista tratament specific pentru aceasta boala. Se administreaza un sirop antitermic daca este cazul (Nurofen, Panadol). Copilul trebuie sa se odihneasca si sa bea multe lichide. Atentie! Daca face febra mare, trebuie dus la medic deoarece este posibil sa fie prezenta concomitent si o infectie bacteriana, care va necesita tratament cu antibiotic." Dar e bine, slava domnului, trebuie sa stam in casa, sa nu facem baie si sa asteptam sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

off Aime, imi pare tare rau, sper sa treaca cat mai repede. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Am deschis subiect nou aici. Sper sa avem un capitol la fel de poetic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL ANDREI!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput