LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau,la Stamate am facut echo abdomonala ,stiu ca-i bun dar as vrea sa ma trimita dr de familie la Grigore Alexandrescu ,sa-l vada si un ortoped mai bun,in caz ca nu-i displazie ceva e ,calca tare ciudat si schiopata un pic ,deci tre'sa stiu exact ce are ,de citeva zile parca s-a accentuat :((((((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Helooooo!
Fetelor eu in w-e n-am apucat sa mai raspund nim ik, pentru ca am intrat pe linkul ala pe care l-a pus Feli si am pierdut o groaza de vreme ...
Alinush iti multumim de intrebare ! Suntem bine, papam , dansam, ne jucam ! Ascultam cutiutza muzicala si dansam precum Chiti mic (nu are unduirile de mijloc ale lui chiti !)... Vorbeste mezina, domnule, de te da pe spate ...s-o auziti cum zice ea in legea ei - "aaaaaaa-dichi-dichi-dichi"! Bine, spune "apa", "papa", "mama", "tata","kk". Imi arata degetul cand nu o ascult ... e asa de dragalasha cum ma "amenintza" ea cu aratatorul! Cand ajungem acasa imi arata combina, sa-i pun "cutiutza muzicala", ce sa mai, fi-mea e o mare melomana!
Referitor la investigarea reactiilor acelea ale Dariucai, nu am ajuns inca la Bucuresti, poate saptamana asta! Va dam de veste cand aflam ceva!
Alinush, mi-au placut mult pozele de la petrecere! Amalia e super-dragalasha!

Corap, ai o minunatie de baiat ! E asa matur in pozele de la motz!

Ela, e o scumpica Dariuca dansatoare!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mada ,am sunat la Medlife ca m-a luat disperarea ,Stamate are liber abea pe 13 decembrie ,iar la ortopedie pe 5 :((( ,ce dracu' fac pina joi ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra la Grigore Alexandrescu, foarte buni sunt Dr. Jianu sau Dr. Borsa Ioan. Vezi si tu cum te orientezi, eu am ajuns pana la urma la amandoi, dar m-au trimis la echo sa fiu sigura ca e ok. Desi ei au spus ca nu am de ce sa-mi fac griji, insa verdictul final tot Stamate l-a dat.

Ma duc sa fac piata ca vad ca pitica doarme la greu..de la ora 11

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau- io am fost o ora jumate, de la 11.20-12.50 afara cu Titi si e ok. Body, pulover, geaca grosuta, caciula grosuta si e de bine.Evident si pantaloni - din stofa- ciorapi strampi si sosete in picioare.

Dupa-amaiza trebuie sa merg la mama, sa i-o las pe Sarah si io s amerg la biblioteca. Si nu am masina si trebuie sa merg pe jos. Sunt totusi 3 km. Offff...asta da cura de slabire!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GOODA ZIUA
mesajul l-am trimis neterminat numai eu stiu cum...si nu va spun.

MADUTZA las ca se face ORLANDO mare si o sa scapi de griji.
eu sper sa fie bine cu piciorusul, sa nu aibe probleme.

MARA ce mai faceti???

MADAU si al meu doarme de la 11.00....dar numai vede al doilea somn pe ziua de azi.
asa a facut si ieri, doar un somn si la 21.30 trageam de el si el de mine ca maraia si ii era somn.
dormise de la 12.00 pana la 14.30...

mai copilul meu ma uimeste.
a mancat ieri la 8.30 200ml lapte, si pe la 10.00 cand am mancat noi l-am luat la masa si a MANCAT cu o pofta....o felie de paine cu unt, niste cascaval si piept de pui la cuptor si niste branzica topita cu painica.
si la 12.00...200ML LAPTE.
NU-MI VENEA SA CRED.

sper sa-l tina obiceiul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut!!!

Am fost afara si a fost ok, un pic cam rece dar....suuper. Ne-am dat in leagane, ne-am plimbat, ceva cumparaturi iar acuma dorme ca un ingeras.

Va pup!

Madutza ...tin pumnii sa nu fie nimik grav. POate chiar nu e nimik totusi...dar stiu ce inseamna sa fii ingrijorata!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

http://www.autof1.ro/index/ATENTIE_CU_NOUL_COD_RUTIER.html

cine este interesat

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Felicia,eu am completat o cerere tip.Si undeva pe verso,parca,am scris motivele.
Dar in principiu..poti pune orice motiv ca sint obligati sa aprobe cererea.E dreptul copilului.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Hop si eu, mai rarut, da' nu ma las.

Am reusit sa pun si niste filmulete, sper sa va placa. http://www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput