Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

gripo iti multumesc mult pentru grija ta, esti un sprijin real pentru mine.
Multumim mult si Pufy, mirabelac, Adriana mica pentru incurajari.
Se pare ca am scapat de cea de-a doua infectie urinara, cistografia nu am facut-o inca, deci nu stim daca trebuie sau nu operat bebe. O vom face saptamanile urmatoare,nu stim exact cand.
Mirabelac si eu am avut probleme cu refuzul sanului, i-a trecut de la sine. Nu te alarma, mulge sanii temporar ca sa nu scada lapticul si mai incearca, nimic nu e mai dulce pentru ei decat sa stea la sanul mamei. Se va intoarce, poate fi o toana ca la noi.
mexxa si David a avut ora lui de plans timp de o luna, intre 16-17, inainte de culcare, era marait si nu il putea imbuna cu nimic. Il tineam in brate si el plangea acolo, asa vroia el sa isi manifeste maraiala, nu ii mai faceam nimic intr-un final si se linistea de la sine. Cine stie ce il indispune pe Sebi? Multa rabdare si doape in urechi.
eloise imi pare rau ca nu scapati de mirobel, mama lui.

va pup si va multumim inca o data pentru grija

Ignatica

Ignatica - mamica de David ( 29 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Fetelor, mie mi-a dat dr calciu sa-i dau fetei, voi le dati bbilor?

[/quote]

Aceeasi poveste, dr si dr. A mea nu recomanda nimic in afara de vigantoil. Altii recomanda calciu....Asadar, eu nu ii dau Marucai (nu i-am dat nici Anei ca am aceeasi pediatra)

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

azi am fost o mama denaturata
am fost la cumparaturi 1/2 de zi si l-am lasat cu mama pe bebe
dar mi-a fost un dor nebun de el...abia asteptam sa vin acasa sa-l iau in brate si sa-l pup
am sunat-o pe mama de-am innebunit-o, dar bebe a fost cuminte, a dormit si a papat bine

raluca, super super tari pozele cu craciuneii respectiv craciunita

eloise, si eu i-am pus nettacin lui vlad, 2 pic.de 2-3 ori pe zi
la recomandrea pediatrei, pt.ca avea secretii
i-am dat pus timp de 4 zile, dar am inteles ca ii puteam pune si pana la 10 zile

carla, eu ii dau lui vlad 15 pic.de sabsimplex, de 3 ori pe zi si alternativ de 3 ori Gripe Water
pediatra mi-a spus ca se pot da cate 15 pic.de sabsimplex pana la de 6 ori pe zi si asa scrie si in prospect
bafta in lupta contra colicilor !!!

alexxia, am avut o prietena care, la 3 luni dupa operatia de cezariana, locul respectiv i s-a inrosit si o ustura si i-a iesit apoi un fir care nu s-a absorbit (corpul ei nu a reusit sa-l topeasca si l-a dat afara)
la o saptamana a eliminat prin vagin alte 2 fire
mergi si tu la un control la medicul care te-a operat

mirabela, si eu patesc la fel cu Vlad, se agita la san, suge un pic apoi tipa, papa un pic si nu mai vrea, apoi se linisteste si dupa cateva minute vrea iar la san
m-a disperat, ma dor si sfarcurile de la cat trage de ele si de la cat de des papa
dar nu tot timpul e asa
ori are colici, ori tre' schimbat sau are vreo iritatie pe care nu ai descoperit-o, sau vreo cuta de la pampersi etc...
ceva ceva, are el, ca nu tipa asa de nebun....
eu de ex.am descoperit ca are niste bubite, la spate, unde se termina fundul, intre bucisoare ( ), unde e "noada"

cat despre temperatura, pediatra mi-a spus ca atunci cand ii iau un temperatura din fundulet, sa scad 4 unitati (adica la 37,9 - 4 unit. = 37,5)

gata cu pomelnicul

va pe toate

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am facut si noi azi vaccinul, la 2 luni jumate. Doua intepaturi, ca asa a venit vaccinul....plus un D2 injectabil aseara...micutul...
L-a cantarit si masurat:
-7 kile si 60 cm (la 2 luni jumate)

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Marina alias cucuoancea
eu ii dau lui Vlad, la recomandarea pediatrei, gluconat de calciu cate 5 ml pe zi timp de 10 zile pe luna

Mergi la inceput

carmen (mephala), 7 kg la 2 luni jumate ?!?!?!
cred ca ai ceva muschi la brate !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

10

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput