Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
I-am vazut si eu pe Bia si Ayan, frumosi amandoi , mi-ar placea sa mai scrie fetele, dar nu cred ca au de gand. Oricum... multi pentru voi!
Eu stau si ma distrez pana se termina mancarea, fata mea merge in 4 labe pe parchet si cum e dat cu ceara...parca e Bambi, tot cracita saracutza.....important e ca si-a dat drumul si ca nu face asta doar in pat. Chiar credeam la un moment dat ca o dor genunchii pe parchet..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna!
Felicit si eu sarbatoritii de ieri si azi si n special pe Bee!
Ieri am inceput de 4 ori sa scriu cate un mesaj dar m-a "rezolvat" Razvan.
Nu stiu cui ce voiam sa spun; am citit povesti de nastere, am vazut si poze multe si cu ocazia asta am vazut-o pe Bianca de Tg.Mures si pe Janina, ca eu habar na-aveam cum arata, daca niciodata nu reusesc sa vad mai mult de 3-4 poze ca se blocheaza nenorocirea asta de calculator.
Voiam doar sa va spun, in special lui Maraki, ca desi nu iti suporti socri si sunt digura ca ai motivele tale bine intemeiate (nu are rost sa detaliem) eu consider ca sunt de apreciat ca vor sa te ajute macar prin simplu fapt ca ii cumpara cate ceva lui Angelo. Sa nu dati cu pietre fetele dar eu m-as bucura enorm daca soacra-mea i-ar cumpara lui Razvan un Nan, sau un bax de Pampers sau o hainuta mai groasa. Ea nu vine cu nimic (bine, nu vine deloc ca nu am eu chef!) dar de dat din gura e experta. La ultima noastra discutie, duminica, lucrurile au degenerat atat de rau incat i-am atras atentia lui Cristi ca in casa mea aceasta persoana nnu are ce cauta niciodata si de cate ori ma voi intalni cu ea voi face abstractie de existenta ei. Am decis ca de acum eu nu mai am soacra, si i-am spus ca nici cand va fi pe nasalie nu o sa o iert pentru cuvintele care nmi le-a spus. Din tot scandalul asta a iesit un lucru bun, a recunoscut si Cristi ca mama lui are probleme psihice si ca de acum facem numai cum decid eu in privinta ei!
Deci se poate si mult mai rau!
Scuze pentru ditamai pata de aberatii off-topic

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SUNT PERSOANE PE CARE TREBUIE SA LE IGNORI PENTRU PROPRIA TA IGIENA PSIHICA

M-am gandit sa va bag si eu cate o cugetare ,din asta gen Silvi ,pe zi,cat de cat la obiect - daca tot n-am altceva de zis

P.S. Dar SILVI cand iti citesc semnatura aia tot la MARAKINA ma gandesc

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni stai sa vedem ca mi-am pus o dorinta la topicul " 3 dorinte secrete de Craciun "
Ioana imi pare rau pt. voi Ai mei orice ar spune, nu ma pot intrece la replici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana ce as vrea si eu sa nu mai existe soacra pt. mine, dar nu vrea Clau. Cica sa o ignor, asa mi-a zis si cumnata. Dar cum?
Si eu m-as bucura sa-i cumpere ceva lui marco, dar vezi de treaba. Chiar daca nu-mi place, dar sa-i ia.
Cand mergem acasa cred ca va iesi scandal pt. banii aia de la nunta lui varu-so.
Moni draga mea, daca avea-i o soacra ca astea ale noastre nu mai baga-i cugetari.
Mi-a zis mie un prieten din It. ca sa fiu o doamna si sa nu ma cobor la nivelul ei, dar nu pot. mai zic asta cu banii si nunta si gata, nu mai am discutii cu ea.
Maraki unde e subiectul asta? si eu vreau....

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova cred ca la generale, du-te la subiecte active!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

am incurcat-o........se prevedea un we linistiiit...cristi pleca la lyon sa se vada cu nashu de cununie, care venea cu treaba ....eu pe acas cu alex si cu niste prietene la o mica barfa...si acus-a schimbat modif: vine nasu la noi. bucurie mare!dar tr sa pun osu la treaba.........prin urmare, vreau nu vreau: fac curat, fac de mancareca vine nasu!!!pb e: unde gasesc io curcan corespunzator?!

am si uitat sa va multumesc pt felicitarile pt sotul meu.....oricum, e o chestie ca-n armata gen functia si gradul.poate ne zice bianca expresia exactaadica el facea deja treaba, da nu era oficial numit- o complicatenie.iar de sarbatorit, asa bine a inceput ca ajuns al 10 acasa, cand abai i-a mai ars sa guste ce ma straduisem eu sa fac.

dana -cele 2 poze din paris nu repreznta nici a mia parte din feeria reala.aici e o zona nummita: mari magazine, care in fiecare an e superb luminata, iar in fiecare vitrina sunt papusi si jucari animate reprezentand o scena dintr-o poveste sau obiceiuri de sezon, iar in fata fiecarui geam e o mica scena, pe care se pot urca copii sa vada bine.oameni mari si copii merg acolo, de cum se alsa seara, si se plimba de la geam la geam fiecare poveste animata durand cateva minute.......intr-un an era tem : povestile fratilor grimm si in fiec vitrina aveai cateva min cu o poveste. in alt an a fost:poveste de craciun....si era si o vitrina cu : castelul din carpati si in dreptul ei, cat fugeau soriceii si mosi craciunii prin, castel auzeai o colinda rom. din pacate, cand am fost acum.......am plercat cu aparatul descarcat, dar mai tragem iste ture pe acolo ca lui alex i-au placut f tare. partea nasoala e ca nu pot sa va povestesc ce nebunie ea colo, dar promit ca la urmat incursiune sa ac poze muuulte.
v-a pus poza cu tacticile lui alexandre cand e vb de cucerit fetite

m-am luat cu povesteala sia m pierdut sirul.......revin cand m-oi plictisi de aspirator

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki mersi.
Ana de France oricum e misto parisul de sarbatori. am mai vazut si in poze la prietenul meu .
Spor la munci/

Tocmai m-a sunat nasa lui bebe, daca sa cumpere costum de Mos Craciun sa se costumeze cineva pt. marco. I-am dat unda verde.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noi anul asta mergem la petrecerea de Craciun de la mama de la serv. Evident, petrecere pt. copii. Vine Mosul, cu elfi cu de toate. De abia astept!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu pot sa intru in contul comun sa vad poze!
Zice ca nu am parola buna. S-a schimbat ceva?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput